Ogryzek napisał(a):

1. Czytałem ten wywiad zanim go zamieściłeś, nawet skomentowałem że wreszcie cokolwiek się dzieje. Co chciałbyś żebym jeszcze napisał?
(Jeśli chcesz napiszę - świetnie że taki człowiek jak Darek Marzec się tym zajmuje)
2. Jako że mieszkam w Wawie - na żywo bez szans - jak tylko coś jest w necie - oglądam.
(Nie jestem skautem żeby oglądać CLJ albo III ligę zawodowo, czasem muszę opierać się na zdaniu innych)
|
Czyli tak jak podejrzewałem. Domagasz się wystawiania zawodników, o których nie wiesz praktycznie nic. Na pytania o konkrety rzucasz pustymi hasłami w stylu: "na pewno w Małopolsce wszyscy są tak ułomni, że nie nadają się na piłkarzy ekstraklasy" lub odwołujesz do rzekomej słabości naszego pierwszego składu. Przypomina mi się dawny "argument": "Czekaj
na pewno nie będzie gorszy od Jaliensa, a o wiele tańszy".
Cóż, na pewno to Ty nie wiesz o czym piszesz (jak sam przyznałeś) i próbujesz używać myślenia życzeniowego w roli argumentów.
Jakkolwiek złym i zakompleksionym człowiekiem bym nie był, staram się przynajmniej nie .......ić od rzeczy. A i przyznam, że czytanie po raz enty tych samych, nie popartych niczym bredni powoduje, że włącza mi się agresor.
Chcę młodych zawodników w składzie, ale tylko na zdrowych zasadach. Żadnego ciągnięcia za uszy i "dawania szans". Grasz, bo zapracowałeś i zasługujesz - tak jak Chrapek, Stolarski (dopóki nie zaliczył zjazdu formy), czy nawet Uryga, który może gra z konieczności, ale dlatego, że nie ma lepszych na ławce.
Przeczytaj sobie teraz łaskawie swój wcześniejszy post i zastanów się nad sobą. Przyganiał kocioł garnkowi?