|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się pojedynek pomiędzy Wisłą a Legią? | |||
| Zwcycięstwem Białej Gwiazdy! |
|
113 | 88,28% |
| Remisem! |
|
7 | 5,47% |
| Zwycięstwem gości. |
|
8 | 6,25% |
| Głosujących: 128. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
#letfootballwin
Teraz powinna być akcja by sędziowie z Mazowieckiego nigdy nie sędziowali meczów Legii, aby football wygrał. Zebrać materiały z ostatnich 3 sezonów i zrobić kur.w.o.m czarny PR.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 22.09.2014 o godz. 12:33.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
pomysł dobry , tylko kto to zrobi ?, albo inaczej kto to opublikuje?, bo śmiem wątpić, to tak jakbyś chciał zrobić czarny pijar komorowskiemu, nie do zrealizowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
@palikot, po prostu niektórzy potrafią być samokrytyczni i docenić postawę innych mimo niechęci do nich. Niestety większość sektora C jest przekonana, że jesteśmy najlepsi, mimo że przychodzą na stadion 1-2 razy do roku a sam mecz jest i tak tylko dodatkiem do najebania się na miasteczku czy też w okolicy.
Teraz mecz z Jagiellonią pokażę jak to naprawdę z nami jest. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sędzia, sędzia, sędzia.
Sędzia zabronił strzelać Stiliciowi, sędzia zabronił Brożkowi być bardziej aktywnym, sędzia kazał im w drugiej połowie człapać po boisku. KU..RWA straciliśmy bramkę w 50 minucie! Mieliśmy 40 minut na odrobienie start, a nie zrobiliśmy nic. Więc poszukajmy winnych najpierw w naszym zespole a nie w zespole sędziów. --- Co do dopingu, obraz tego gdzie jesteśmy i kto współtworzy młyn była przyśpiewka ''Milord'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Gdyby nas sędzia przekręcił w 94 minucie na 0:1 z Legią przy naszej ch.u.j.owej grze też byś powiedział, że w sumie graliśmy bucówę, więc zasłużyliśmy na porażkę? Zresztą z dużą dozą prawdopodobieństwa można założyć, że gdyby nie ten wałek dociągnęlibyśmy to 0:0, bramki na 2 i 3 padły w doliczonym czasie.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 22.09.2014 o godz. 13:12.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
„Kontynuując naszą walkę o futbol czysty, futbol uczciwy, futbol sprawiedliwy postanowiliśmy zareagować na kolejny przykład sprzyjania sędziom naszemu klubowi. Oświadczamy, że nie godzimy się na taki stan rzeczy i nie chcemy od nikogo pomocy z zewnątrz. W związku z tym podjęliśmy działania aby rozegrać ten mecz jeszcze raz, ale niestety nikt z Kolegium Sędziowskiego oraz PZPN nie odbierał od nas telefonów – co niniejszym sprawia że nasz postulat będzie trudny do zrealizowania. W związku z tym rozpoczynamy wspólnie z portalem wesz(L)o akcję F…sędziowie, F…PZPN. Po prostu letfootballwin Podpisali zawsze uczciwi, szanujący przeciwników sternicy Legii” |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Takie babole zdarzają się setkami w każdy weekend, w każdym kraju - nie będzie powtórek video, zawsze tak będzie a akurat Marciniak to jeden z lepszych Zresztą ten gol dobrze zobrazował nasze braki na tle klasowego rywala - do jego strzelenia jakoś to jeszcze było, potem nas zdominowali a i tak przy odrobinie szczęścia można było wcisnąć na 1-1 Podsumowując - Legia była lepsza ale wynik mógł być różny.Przy farcie można było to nawet wygrać ale skończyło się ostrym w.......em Nie wiem jak to się odbije na derbach ale jeśli ta drużyna ma jaja to powinni rzygać na boisku by zmyć tą plamę Ograć parodystów z kałuży i każdy znający priorytety, o tym 0-3 zapomni. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Czytając forum żydków przed derbami, bo myślałem, że tam zapanowała euforia po naszej wtopie, oni srają niebywale pod siebie, nadziei upatrując w tym, że to po prostu derby. Trzeba ich zaorać równo z trawą w supermarkecie. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ludzie gdyby do 60 min było 0:0 to weszli by postawowi gracze Legii i by nam kipisz zrobili. Lepsi są i tyle. Mnie to skur..sko boli ale jak na razie nic na to nie zrobimy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ważne żeby derby wygrać i tyle.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładnie tak, zapominamy o legii i teraz przed nami najwazniejszy mecz w tym roku. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co Ty wiesz.. Najważniejszy mecz to już był. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Od Podbeskidzia tez sa lepsi a jednak nie wygrali. Roznica moim zdaniem nie jest az tak duza - na 10 meczy wygraja z nami pewnie z 5 - warunek jest jeden - Wisla musi grac a nie czlapac.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Irooooniaaaaa, to taka ciężka sprawa jeeest.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ludzie, nie bawmy się w parchów którzy wszędzie węszą teorie spiskowe, że gdyby nie sędziowie, magistrat, trenerzy, politycy i ch.j wie kto jeszcze to byliby w lidze mistrzów, że zawsze ktoś na nich się uwziął. Nie zachowujmy się też jak Legia w czasach naszej hegemonii gdzie na każdym meczu śpiewali Legia mistrz a do Mistrza Polski brakowało im tyle ile Fiatowi 126p do auta rodzinnego czyli w ch.j. Nie udawajmy też, że nie mamy składu na walkę o pudło w Ekstraklasie bo robimy się śmieszni. Mierzmy siły na zamiary ale nie bądźmy jak jakieś cnotki niewydymki co to mówią, że one to seks tak ale po ślubie. A pójdzie potem na pierwszą lepszą imprezę i więcej ch.jów w buzi będzie miała niż ja chleba. Pierwsza jedenastka starczy nam na pudło o ile nie wplątają się kontuzje i kartki ale to wszystko. Na mistrza jesteśmy za wąscy. Tak samo za wąscy jak Legia / Legia te kilka lat temu.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Wiesz taka świecka tradycja i zapewniam cię, że nie ma tu nic związanego z napinaniem się. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Takiego spalonego puścić!? Serio? "Let football win" ![]() Dlatego staram się nie grzać meczami z Legią, bo to jest zawsze walka przeciwko czternastu. Każda stykowa sytuacja dla Legii, a jak nie daje rady to puszczamy spalone (zza linii już nie, bo się afera ostatnio zrobiła), może coś trafią. Po co się denerwować?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.09.2014 o godz. 15:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
To chyba oczywiste, że zespół, który stwarza sobie w każdym meczu sporo sytuacji będzie miał w kilku z nich korzyść przez błąd sędziego bo jest ich tak dużo, że takie prawdopodobieństwo rośnie. Szkoda, że znów Legia otrzymała taką pomoc w meczu z nami, ale potrafię to przełknąć. Walka przeciwko czternastu? Ja wczoraj do pracy sędziego nie mogłem się przyczepić (z perspektywy trybun, o spalonym dowiedziałem się po). Cóż za zbieg okoliczności, że zawsze te zespoły, które wygrywają większość meczy są oskarżane o pomoc sędziów. Przypomnijcie sobie czasy parę lat temu, nas też rywale notorycznie oskarżali o pomoc sędziów (szczególnie ci z Legii i innych największych rywali)Dla mnie w ogóle stawianie w tej chwili Wisły jako rywala Legii jest nie na miejscu. Oni mają 3-4 razy większy budżet i takie mecze mają obowiązek wygrać. To, że mamy kilku świetnych grajków nie przełoży się na wygrywanie w każdym meczu, niestety. Fajnie jest marzyć o mistrzostwie, ale to nie dla mnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Pierwsza taka oprawa w Europie chyba, która wyszła świetnie z małym minusem a ja czytam że było tylko ok i jacy to zabjebiści byli kibice gości którzy oprawy nawet nie przyszykowali a dopingiem przebijali się dopiero po swoich bramkach i mieli też spore przestoje dopingu. Chyba jakieś fora pomyliłem. Za to powinien być ban na 2 tygodnie. Ta mentalność malkontentów i wiecznych wyrazicieli swego nieupodobania mnie przeraża. Wejdź sobie na forum Legiuni i poczytaj, oni nawet po chujni mało efektywnych oprawach robią masowy spust, i doceniają co mają, a u nas pierwsza czterostronna kartoniada w historii ruchu kibicowskiego w Europie naprawdę gruba rzecz a jakieś cześki piszą, że było tylko ok, doping oczywiście chujowy, nikt nie szuka pozytywów w niczym, na czym można coś oprzeć, tylko żeby wyładować swoją frustrację i płacz, bo nasi przeglali a po dlugiej blamce było kibiców gości na D słychać... żałosne Dramat. Wstyd to pisać, czytać i się tym chwalić. Szkoda gadać.
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.09.2014 o godz. 16:14.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kot już celnie mecz spuenotował ,zgadza się na C dominuje melodia " łojdyrydy umca ca " i powiedzmy sobie jasno że nie są to himalaje dopingu...
Mecz sportowo? a ileż to sytuacji jeden na jeden w juniorski sposób przegrywamy? Nasza super pomoc plus atak nie istniały.Dużo więcej spodziewałem się po Brożku , Stilić przeszedł obok meczu , Guła Dudka i Sadlok cieniutcy ,.Sarki gra na alibi czyli po swojemu. Stolyca nas wypunktowałą jak wytrawny bokser. Sędziiowanie W NORMIE. Oskarżanie ich (czarnych ) o spisek itp. to dziecinada skoro my nie potrafimy trafić w światło bramki. Wymierna szkoda jest taka że kibice oczywiście przyjdą na następny mecz ,"widzowie i sukcesy" niekoniecznie. A klub potrzebuje gotówki. Aż się uśmiałem widząc długą kolejkę przed Wiślackim Swiatem. Balonik dmuchany pękł ,cóż gramy dalej. ![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak wygrywa drużyna z 3 krotnie większym budżetem... ponoć najlepsza na świecie... tylko z matematyki słabo, bo kartek nie umieją liczyć bałwany
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Różnica jest taka, że wtedy po piorunującym początku Legii coś zaczęliśmy cisnąć, a teraz nie zdziałaliśmy nic. Buła była niesamowita, a straty w środku pola doprowadzały mnie do szewskiej pasji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Legia - Wisła 5:0
Wisła - Legia 0:3 Bądź mężczyzna,porażki trzeba przyjmować na klatę |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skomlenie Leśnego na korytarzu UEFY oraz pisma wystrzeliwane przez Mioduskiego niczym serie z karabinu a na koniec placz i obwinianie o wszystko Celticu. Przy tym nasze narzekanie w zaistniałej sytuacji to faktycznie meskie zachowanie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobrze, że oni są męscy jak gałowanie chcieli robić pod pokojem UEFA... banda bałwanów, myśleli, że im UEFA pójdzie na rękę, bo oni są Legiunia na lepszych prawach jak w Polsce i im się upiecze jak zawsze... ale mam nerwa...
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.09.2014 o godz. 17:27.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
He, he, he toś akurat trafił kulą w płot jeśli chodzi o mnie. Ochłoń już, jest prawie doba po meczu. Mnie ich piro akurat nie jara bo wiem, że ich płatnika stać na te fanaberie. Więc odwaga w ich przypadku staniała. Co do ich dopingu to akurat się mylisz, jestem ostatnim, który by ich chwalił ale tak się składa , ze byłem na sektorze H (zobacz sobie gdzie jest na stadionie) i cały mecz widziałem ich jak na dłoni. Jeśli piszezsz, ze mieli przestoje tzn, że sam miałes przestuj w czasie meczu, Przestoje to były u nas, Nawet ludzie na sektorze w czasie długawych okresów ciszy na sektorze C (długie w czasie takiego meczu jest już pół minuty) śmiali się, ze zastanawiają się co teraz śpiewać podczas gdy Legia jechała z dopingiem non stop. A już jakieś dłogawe gadki prowadzącego doping do sektora nie powinny odbywać się podczas meczu. Po za tym pisałem o repertuarze piosenek w meczach topowych drużyn. To co wystarczy na Bełchatów już na Legię, Górnik czy Ruch nie.
I o tym pisałem a nie o racach czy kartoniadach, o których Ty cały czas nawijasz. Pisałem o dopingu z perspektywy H i tyle. W kwestii dopingu uważam, ze u nas panuje zwykła amatorka, a szkoda, bo przy tym potencjale, który jest na Wiśle powinno być znacznie lepiej. A teraz czytając to: Cytat:
Temat kibicowski poglega takiej samej wymianie zdań jak to co dzieje się na boisku, niektórzy też uważają , ze piłkarsko byliśmy lepsi. P.S Tak kartoniada była świetna. |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja wtrącę trzy grosze odnośnie spraw kibicowskich. Bardzo szanuję fakt, że spora grupa ludzi poświęciła multum prywatnego czasu na przygotowanie oprawy, ale jest kilka rzeczy, które muszę wytknąć.
1) Starałem się zrozumieć przesłanie napisu na dole sektora, ale kompletnie nie ogarniam o co chodziło autorom. Zaraz pewnie usłyszę, że jestem tępy i niekumaty, dlatego polecam obrońcom dokładne przeczytanie sentencji. W ostatnim słowie jest literówka - "postańców" zamiast poWstańców, co imo kompletnie kompromituje twórców oprawy. 2) Fajny pomysł z czterostronną kartoniadą, ładnie wyszło, natomiast przesłanie które niosła po prawie półrocznej naszej nieobecności na stadionie (wszyscy policjanci to k...y, Wisła Sharks Hooligans, Anty Jude) w kontekście meczu z Legią to dno intelektualne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |