|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Witam. Nie dostałem stosownej wskazówki od nikogo, w którym miejscu założyć ten temat, a więc tworzę go tu. Jeżeli to nie jego miejsce, prosiłbym o przeniesienie.
![]() Chciałbym zaprezentować Wam, drodzy kibice, kalendarz kibica Wisły Kraków na miesiąc wrzesień. Zachęcam do oceniania, chętnie poznam Wasze sugestie i uwagi. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
jeżeli robisz cos takiego to fajnie by bylo jakby znajdowaly tam tez sie daty meczów CLJ, drugiego zespołu, koszykówki, futsalu itp. A nie tylko mecze pierwszej drużyny, pozdro
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
1. Czemu nie logo TS ale SSA?
2. Czy to jakiś oficjalny projekt kalendarza? 3. Docelowo to ma być papier czy apka? 4. Czy to ma być sprzedawane a jeśli tak czy uzgodnione z "odpowiednimi" osobami? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A nad CLJ się zastanowię.Gdyż skupiam się tylko na sekcji piłkarskiej klubu, a dokładniej - tylko na pierwszej drużynie, a więc obłożyłem ją logiem SSA, ażeby to trzymało się kupy. Nie, to mój własny projekt. To ma być dla oka. Robiłem rozmiarowo pod standardowe pulpity. Możesz sobie wydrukować i powiesić na ścianie, Twoja sprawa. Nie i nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Według mnie bardzo fajny pomysł. Widziałem już takie kalendarze na polskiej stronie jednego z włoskich klubów i cieszyły się dużą popularnością.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Myślę że fajnym pomysłem by była aplikacja na telefon np. z funkcją przypominania o danych wydarzeniach.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Bardzo fajnie wykonane. Już jest u mnie na pulpicie
![]() Apka byłaby wspaniałym pomysłem. Pomysł jak dla mnie mimo wszystko genialny. Można by się jeszcze pobawić z kolorystyką, ale jest całkiem fajnie. ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuję za uznanie. Fajnie tworzyć coś ze świadomością, że komuś się to spodoba.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Dla mnie bomba, dodaj mecz CLJ i Wisły II i jak dla mnie będzie kompletne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobra opcja.
Fajnie gdyby to była aplikacja na smartfona lub tablet wraz z opcją sprawdzenia konkretnej godziny meczu + np. jakimiś informacjami, choćby zdawkowymi co i jak. Graficznie wygląda również dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Świetna rzecz
Zamieniłbym tylko logo spółki na herb TS-u ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fajne wykonanie, ale popieram kolegę, który pisał o meczach innych sekcji. Szkoda, że to nie zostanie tam zawarte. Wtedy byłaby to świetna ściąga dla każdego Wiślaka
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bardzo fajna sprawa
![]() Gratuluje pomysłu i dobrej pracy. Niektóre sugestie faktycznie bardzo dobre, chociaż ja osobiście zrobiłbym wersje z samą I drużyną (tak jak teraz) i druga wersja z pozostałymi naszymi drużynami (piłkarskimi). Wtedy każdy ma co chce. A... ode mnie taka mała prośba również. O ile to się zmieści itd to proponowałbym jeszcze godzinę rozpoczęcią meczu, wtedy dla mnie ideał. Pozdrawiam i dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapraszam do ocenienia drugiej wersji Wiślackiego kalendarza!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz pytanie - co, gdyby były dwa mecze dziennie?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o grafikę to pierwszy projekt lepszy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety taka sytuacja ma miejsce już na powyższej grafice. Druga drużyna gra dwukrotnie w tym samym dniu, co pierwsza (bodajże w dniu meczu z Cracovią i Legią, ale mogę się mylić bo zapomniałem). Jako że nie miałem miejsca by upchnąć dwa, musiałem wpisać tylko pierwszą drużynę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli pomysł z założenia do dupy. Poza tym, jak już wyżej npisano, graficznie pierwszy projekt lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Graficznie pierwszy projekt lepszy, ale drugi też nie jest zły.
Ja bym zrobił to mimo wszystko w ciemniejszych odcieniach(może to przyzwyczajenie do ciemnych barw na pulpicie, ale gdy na tapecie mam projekt pierwszy to bardzo razi mnie w oczy czerwony pasek(startu lub zadań - jak zwał, tak zwał). ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@PiVoSH92, na pierwszej grafice też miałbym problem z umieszczeniem dwóch wydarzeń w jednym dniu, niestety. Są jakieś ograniczenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Teraz sa wszystkie informacje jakie powinny być i herb TSu, a nie S.A.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pierwszej grafice wystarczy dodać dymek odchodzący od dymka i by były 2 wydarzenia w jednym dniu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, o ile w przypadku pierwszego kalendarza to wykonalne, tak w drugim to dość ciężkie do wymyślenia. Na dole jest co prawda trochę miejsca, ale nie wiem jak miałoby to wyglądać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam, a gdzie kalendarz na październik
Ja nadal na tapecie mam ten wrześniowy. Pozdro ![]() |
|