![]() |
Kalendarz kibica WISŁY KRAKÓW - Wrzesień 2014
Witam. Nie dostałem stosownej wskazówki od nikogo, w którym miejscu założyć ten temat, a więc tworzę go tu. Jeżeli to nie jego miejsce, prosiłbym o przeniesienie. ;)
Chciałbym zaprezentować Wam, drodzy kibice, kalendarz kibica Wisły Kraków na miesiąc wrzesień. Zachęcam do oceniania, chętnie poznam Wasze sugestie i uwagi. http://iv.pl/images/20425818890584130436.png |
jeżeli robisz cos takiego to fajnie by bylo jakby znajdowaly tam tez sie daty meczów CLJ, drugiego zespołu, koszykówki, futsalu itp. A nie tylko mecze pierwszej drużyny, pozdro :)
|
1. Czemu nie logo TS ale SSA?
2. Czy to jakiś oficjalny projekt kalendarza? 3. Docelowo to ma być papier czy apka? 4. Czy to ma być sprzedawane a jeśli tak czy uzgodnione z "odpowiednimi" osobami? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Według mnie bardzo fajny pomysł. Widziałem już takie kalendarze na polskiej stronie jednego z włoskich klubów i cieszyły się dużą popularnością.
|
Myślę że fajnym pomysłem by była aplikacja na telefon np. z funkcją przypominania o danych wydarzeniach.
|
Bardzo fajnie wykonane. Już jest u mnie na pulpicie :)
Apka byłaby wspaniałym pomysłem. Pomysł jak dla mnie mimo wszystko genialny. Można by się jeszcze pobawić z kolorystyką, ale jest całkiem fajnie. |
Dziękuję za uznanie. Fajnie tworzyć coś ze świadomością, że komuś się to spodoba. ;)
|
Dla mnie bomba, dodaj mecz CLJ i Wisły II i jak dla mnie będzie kompletne.
|
Dobra opcja. :-) Fajnie gdyby to była aplikacja na smartfona lub tablet wraz z opcją sprawdzenia konkretnej godziny meczu + np. jakimiś informacjami, choćby zdawkowymi co i jak. Graficznie wygląda również dobrze.
|
Świetna rzecz :) Zamieniłbym tylko logo spółki na herb TS-u :)
|
Fajne wykonanie, ale popieram kolegę, który pisał o meczach innych sekcji. Szkoda, że to nie zostanie tam zawarte. Wtedy byłaby to świetna ściąga dla każdego Wiślaka ;)
|
Bardzo fajna sprawa :)
Gratuluje pomysłu i dobrej pracy. Niektóre sugestie faktycznie bardzo dobre, chociaż ja osobiście zrobiłbym wersje z samą I drużyną (tak jak teraz) i druga wersja z pozostałymi naszymi drużynami (piłkarskimi). Wtedy każdy ma co chce. A... ode mnie taka mała prośba również. O ile to się zmieści itd to proponowałbym jeszcze godzinę rozpoczęcią meczu, wtedy dla mnie ideał. Pozdrawiam i dzięki :) |
Cytat:
|
Zapraszam do ocenienia drugiej wersji Wiślackiego kalendarza!
http://iv.pl/images/32236391291119597735.png |
Teraz pytanie - co, gdyby były dwa mecze dziennie?
|
Jeżeli chodzi o grafikę to pierwszy projekt lepszy
|
Cytat:
|
Czyli pomysł z założenia do dupy. Poza tym, jak już wyżej npisano, graficznie pierwszy projekt lepszy.
|
Graficznie pierwszy projekt lepszy, ale drugi też nie jest zły.
Ja bym zrobił to mimo wszystko w ciemniejszych odcieniach(może to przyzwyczajenie do ciemnych barw na pulpicie, ale gdy na tapecie mam projekt pierwszy to bardzo razi mnie w oczy czerwony pasek(startu lub zadań - jak zwał, tak zwał). |
@PiVoSH92, na pierwszej grafice też miałbym problem z umieszczeniem dwóch wydarzeń w jednym dniu, niestety. Są jakieś ograniczenia.
|
Teraz sa wszystkie informacje jakie powinny być i herb TSu, a nie S.A.
|
Na pierwszej grafice wystarczy dodać dymek odchodzący od dymka i by były 2 wydarzenia w jednym dniu :P
|
Tak, o ile w przypadku pierwszego kalendarza to wykonalne, tak w drugim to dość ciężkie do wymyślenia. Na dole jest co prawda trochę miejsca, ale nie wiem jak miałoby to wyglądać.
|
Witam, a gdzie kalendarz na październik :D ?
Ja nadal na tapecie mam ten wrześniowy. Pozdro ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl