s1mone napisał(a):

|
Nie uważam się za fachowca, ale za to jestem niezłym obserwatorem.
|
Ty tak twierdzisz, kto inny może mieć inne zdanie - nie sądzisz?
s1mone napisał(a):

Nie żartujmy. Jak Smuda prowadził Legię to Legia była wtedy lata świetlne za Wisłą Tak samo jego Lech był w cieniu Wisły. Zawsze był chwalony za ładną ofensywną grę i wyniki. Selekcjonerem nie został przecież za ładne oczy.
|
Legia była lata świetlne za Wisłą... Szybko w takim razie stratę nadrobili, bo już w 2002 roku zostali mistrzem Polski. Kto był od początku sezonu 2001/2002 (mistrzowskim dla Legii, która była wg Ciebie lata świetlne za nami) trenerem Wisły, przypomnisz?
s1mone napisał(a):

|
Teraz robi wynik ponad stan mając do dyspozycji niewielką ilość piłkarzy. Widać, że potrafi przygotować tych chłopaków do gry na ich najwyższym poziomie. Odpowiednio ich zmotywować, dać im power do gry.
|
I z tym po części się zgadzam (szczególnie jeśli chodzi o motywację, choć sam nie wiem jak to możliwe przy intelekcie i problemach z wysławianiem się Smudy...), nigdzie nie napisałem, że jest inaczej. "Wynik" jednakże jest na koniec sezonu a nie w jego trakcie. A ten w zeszłym sezonie był niewiele lepszy niż dwa lata temu...
s1mone napisał(a):

|
bo ewidentnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :( :( :(
|
Oczywiście mistrzu