|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Nie uważam się za fachowca, ale za to jestem niezłym obserwatorem.
Smuda wiele razy mając dobrych zawodników źle wybierał. Nie potrafił oszacować talentu danego piłkarza, jego możliwości. Dlatego między innymi w kadrze sobie nie poradził. Dlatego jak ma dużo piłkarzy do dyspozycji to niekoniecznie dobrze wybierze.
Tak samo jego Lech był w cieniu Wisły. Zawsze był chwalony za ładną ofensywną grę i wyniki. Selekcjonerem nie został przecież za ładne oczy.Teraz robi wynik ponad stan mając do dyspozycji niewielką ilość piłkarzy. Widać, że potrafi przygotować tych chłopaków do gry na ich najwyższym poziomie. Odpowiednio ich zmotywować, dać im power do gry.
Potrafi jednak zajebiście wytrenować piłkarza, wyciągnąć z niego maksimum. Dotrzeć do jego psychiki, co nie jest wcale łatwe. Potrafi też stworzyć odpowiednią atmosferę w zespole. Do tego jego drużyny taktycznie prezentują styl bardzo cieszący oko - każdy kibic, który ceni taką piłkę musi cenić również Franza. Także podtrzymuje. Zajebisty trener i motywator. Mocno średni / słaby selekcjoner. Jak mu tylko ktoś inny co ma oko będzie podsuwał piłkarzy to powinno być dobrze. A twoje prześmiewcze teksty to sobie w buty wsadź, bo ewidentnie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :( :( :(
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.09.2014 o godz. 15:01.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Ty tak twierdzisz, kto inny może mieć inne zdanie - nie sądzisz?
Oczywiście mistrzu |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To miej. Ja akurat dobrze przewidziałem obecny scenariusz po pierwszych naszych meczach, gdzie na forum był zbiorowy lament na temat naszej gry. A wystarczyło tylko obserwować oczami, a nie patrzeć na goły rezultat.
Ten okres to hegemonia Wisły Kraków i każde inne rozstrzygnięcie niż mistrzostwo Wisły było rozpatrywane w kategoriach sporej niespodzianki.Jesteś żenująco słaby od strony merytorycznej , co próbujesz kompensować żenującymi przytykami niskiego lotu. Dlatego też szkoda mi na Ciebie czasu.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.09.2014 o godz. 16:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|