|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Teraz, kiedy wiadomo już, że Bednarz pakuje laptopa, myjkę ciśnieniową i grzebień do walizki, kogo widzielibyście na stanowisku Prezesa?
Realną opcją wydaje się Czerwiński, ale przeszkodą może być to, że nie jest "człowiekiem" telefoniki. W jaką stronę Waszym zdaniem pójdzie teraz Cupiał? Powód: lit.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 25.08.2014 o godz. 11:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Może mnie poniesie, ale widziałbym na tym stanowisku Mielcarskiego, który może znowu by ściągnął do Krakowa Petrescu
![]() Tak na poważnie to wydaje mnie się, że będzie nim właśnie Czerwiński. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Baweł Prożek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Raczej są tylko 2 opcje. Czerwiński albo Mielcarski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A co to za roznica kto bedzie ? I tak nie ma i nie bedzie jakiegos dlugofalowego planu dzialania.
Decyzja o odwolaniu Bednarza jest tylko spowodowana niska frekwencja, ktora w obliczu naszej dobrej gry powinna byc duzo wyzsza. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wybijcie sobie z głowy Towarzysza Czerwińskiego jak om zostanie Prezesem to Towarzysz Żurawski pewnie wiceprezesem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wawro
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wisła idzie na sprzedaż, nowe wpływy, nowi ludzie. Bednarz miał wyczyścić papiery żeby nowy właściciel nie miał problemów.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no proste.
Wawro! albo lesniodorski ewentualnie domniemanie czy jakies przecieki ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z dwojga złego lepszy towarzysz jawny niż tajny
![]() ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tu są potrzebne nawet i dwie osoby do ogarnięcia tego burdelu który zostawił Bednarz. Ostatnimi czasy było już za dużo zamieszania w klubie, które nawet przy złej sytuacji finansowej nie może mieć miejsca.
Czerwiński nie będzie prezesem, ale w zarządzie na pewno zostanie. Mielcarski? dobry pomysł, ale myślę że padnie na kogoś innego. Oby tylko nie była to osoba z TF, która będzie prezesem tylko na papierze i będzie widziana w klubie raz na miesiąc. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
bez bednarza klub znowu popadnie w długi jak za basałaja i masskanta I wszyscy ci co tak chcieli jego odejścia będą chodzić na 1 lige. Zresztą pożyjemy zobaczymy
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kto zostanie prezesem na pewno bedzie lepszy od łysego legionisty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Co za temat ...
Ale, cóż... TAK JESTEM ZAINTERESOWANY. Mam odpowiednie doświadczenie w zarządzaniu spółkami i zasobami ludzkimi, wiedzę, wykształcenie prawnicze. Zaangażowanie emocjonalne też na odpowiednim poziomie. Czekam na poważną propozycję. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na pewno to Kopernik nie zyję...
zawsze moze byc gorzej ,zawsze. Nam potrzeba człowieka który wie co znaczy Wisła. A jak wybiorą zła kandydaturę to najwyzej zwolnimy ją w pół roku ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mielcarski lub ktoś mocno związany z Wisłą
hura ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proszę wytłumaczcie mi, dlaczego chcielibyście, aby prezesem Wisły został Mielcarski? Jakie on ma kompetencje? Że ma kontakty? Świerczewski też ma...
![]() A mocno związany z Wisłą jest ZK ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Bo nikogo innego nie znają i nikt inny większości nie przychodzi do głowy.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jest tylko łysiejący a nie łysy, a więc to krok ku normalności. Ale rozwiązanie tymczasowe. Balding timebomb.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Kazek Wegrzyn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Za nic nie mogę zrozumieć fenomenu Milecarskiego. Gość jest tak miałki, tak bezbarwny, wygląda jak dziecko we mgle i tak też się wysławia a jak mantra wraca.... Milecarski, Milecarski Milecarski. Lysy poleciał i to się chwali, jest pole do rozmowy dla obu stron i bardzo dobrze. Prezesa chciałbym jakiegoś o którym nikt nie myśli, nie piłkarza a kogoś ogarniętego w biznesie gdzie osiągnął sukces. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Jeżeli prezes będzie trzymał koszty krótko, ale będzie potrafił dogadać się z kibicami i pozyska sponsora, to Klub wyjdzie względnie sprawnie z długów ( przynajmniej bieżących, bo o mitycznym długu wobec właściciela wypowiadać się nie będę - ten temat ogarniają osoby z otoczenia BC ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ma być dobrym menadżerem, może być kompletnie anonimowy gość jeśli potrafi robić biznes.
Bycie w przeszłości piłkarzem gówno znaczy - to nie wybory do euro parlamentu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Grzegorz Mielcarski, albo Bogdan Basałaj moim zdaniem.
![]()
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię!
W sercu moim WISŁA! I na dobre i na złe! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A ja zastanawiam się czy wśród tych co mają w sercu Wisłę jest jakikolwiek odpowiedni kandydat. Może pójść drogą Bońka w pzpn i wziąć kogoś innego, młodego, ambitnego? Sam nie wiem, ciężka sprawa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Marta Ostrowska
p.s. w chu-j głupi temat i sztuczne klepanie postów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tylko Baweł nas wybawca
Na poważnie to mam nadzieje ze będzie to kompletny anonim w stylu Leśnego, dobry menedżer i KIBIC Wisły, który podejdzie do tematu z większym zaangażowaniem niż to by miało mieć miejsce w postaci 'zwyklej' pracy, że to będzie coś więcej niż tylko 8h w biurze. Realistycznie patrząc dostaniemy kogoś z TF. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|