![]() |
Wasi kandydaci na prezesa Wisły.
Teraz, kiedy wiadomo już, że Bednarz pakuje laptopa, myjkę ciśnieniową i grzebień do walizki, kogo widzielibyście na stanowisku Prezesa?
Realną opcją wydaje się Czerwiński, ale przeszkodą może być to, że nie jest "człowiekiem" telefoniki. W jaką stronę Waszym zdaniem pójdzie teraz Cupiał? |
Może mnie poniesie, ale widziałbym na tym stanowisku Mielcarskiego, który może znowu by ściągnął do Krakowa Petrescu :)
Tak na poważnie to wydaje mnie się, że będzie nim właśnie Czerwiński. |
Baweł Prożek.
|
Raczej są tylko 2 opcje. Czerwiński albo Mielcarski.
|
A co to za roznica kto bedzie ? I tak nie ma i nie bedzie jakiegos dlugofalowego planu dzialania.
Decyzja o odwolaniu Bednarza jest tylko spowodowana niska frekwencja, ktora w obliczu naszej dobrej gry powinna byc duzo wyzsza. |
Wybijcie sobie z głowy Towarzysza Czerwińskiego jak om zostanie Prezesem to Towarzysz Żurawski pewnie wiceprezesem.
|
Wawro :) :) :)
|
Wisła idzie na sprzedaż, nowe wpływy, nowi ludzie. Bednarz miał wyczyścić papiery żeby nowy właściciel nie miał problemów.
|
no proste.
Wawro! albo lesniodorski ewentualnie Cytat:
|
Z dwojga złego lepszy towarzysz jawny niż tajny :)
|
Tu są potrzebne nawet i dwie osoby do ogarnięcia tego burdelu który zostawił Bednarz. Ostatnimi czasy było już za dużo zamieszania w klubie, które nawet przy złej sytuacji finansowej nie może mieć miejsca.
Czerwiński nie będzie prezesem, ale w zarządzie na pewno zostanie. Mielcarski? dobry pomysł, ale myślę że padnie na kogoś innego. Oby tylko nie była to osoba z TF, która będzie prezesem tylko na papierze i będzie widziana w klubie raz na miesiąc. |
bez bednarza klub znowu popadnie w długi jak za basałaja i masskanta I wszyscy ci co tak chcieli jego odejścia będą chodzić na 1 lige. Zresztą pożyjemy zobaczymy
|
Kto zostanie prezesem na pewno bedzie lepszy od łysego legionisty.
|
Co za temat ...
Ale, cóż... TAK JESTEM ZAINTERESOWANY. Mam odpowiednie doświadczenie w zarządzaniu spółkami i zasobami ludzkimi, wiedzę, wykształcenie prawnicze. Zaangażowanie emocjonalne też na odpowiednim poziomie. Czekam na poważną propozycję. |
na pewno to Kopernik nie zyję...
zawsze moze byc gorzej ,zawsze. Nam potrzeba człowieka który wie co znaczy Wisła. A jak wybiorą zła kandydaturę to najwyzej zwolnimy ją w pół roku :) |
Mielcarski lub ktoś mocno związany z Wisłą
hura |
Proszę wytłumaczcie mi, dlaczego chcielibyście, aby prezesem Wisły został Mielcarski? Jakie on ma kompetencje? Że ma kontakty? Świerczewski też ma... ;)
A mocno związany z Wisłą jest ZK ;) |
Bo nikogo innego nie znają i nikt inny większości nie przychodzi do głowy. :D
|
Cytat:
|
Kazek Wegrzyn
|
Cytat:
Za nic nie mogę zrozumieć fenomenu Milecarskiego. Gość jest tak miałki, tak bezbarwny, wygląda jak dziecko we mgle i tak też się wysławia a jak mantra wraca.... Milecarski, Milecarski Milecarski. Lysy poleciał i to się chwali, jest pole do rozmowy dla obu stron i bardzo dobrze. Prezesa chciałbym jakiegoś o którym nikt nie myśli, nie piłkarza a kogoś ogarniętego w biznesie gdzie osiągnął sukces. |
Cytat:
Jeżeli prezes będzie trzymał koszty krótko, ale będzie potrafił dogadać się z kibicami i pozyska sponsora, to Klub wyjdzie względnie sprawnie z długów ( przynajmniej bieżących, bo o mitycznym długu wobec właściciela wypowiadać się nie będę - ten temat ogarniają osoby z otoczenia BC ). |
Cytat:
|
Ma być dobrym menadżerem, może być kompletnie anonimowy gość jeśli potrafi robić biznes.
Bycie w przeszłości piłkarzem gówno znaczy - to nie wybory do euro parlamentu. |
Grzegorz Mielcarski, albo Bogdan Basałaj moim zdaniem.
|
A ja zastanawiam się czy wśród tych co mają w sercu Wisłę jest jakikolwiek odpowiedni kandydat. Może pójść drogą Bońka w pzpn i wziąć kogoś innego, młodego, ambitnego? Sam nie wiem, ciężka sprawa.
|
Marta Ostrowska
p.s. w chu-j głupi temat i sztuczne klepanie postów. |
Cytat:
|
Cytat:
a Czerwińskiemu to już kiedyś nie proponowali takiego stanowiska? |
Cytat:
Na poważnie to mam nadzieje ze będzie to kompletny anonim w stylu Leśnego, dobry menedżer i KIBIC Wisły, który podejdzie do tematu z większym zaangażowaniem niż to by miało mieć miejsce w postaci 'zwyklej' pracy, że to będzie coś więcej niż tylko 8h w biurze. Realistycznie patrząc dostaniemy kogoś z TF. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl