|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rozmywacz pierwszej klasy ja o jego klubiku a on odbija piłeczki od Wrocławia po Gdańsk.
Zadam więc proste pytanie sprawdzimy w ogóle czy potrafisz czytać ze zrozumieniem a nie tylko pleść trzy po trzy. Czy zgadzasz się z tezą, że gdyby nie sędziowie to musielibyście oglądać plecy Lecha i Jagi a Wisła dreptałaby Wam za plecami jak sugeruje w niewydrukowanej tabeli nieoficjalna strona legii weszlo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a w których to dwóch meczach sędziowie nam pomogli? bo sobie nie przypominam...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mtk : 30.03.2015 o godz. 09:39.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
||
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...wp_pilka-nozna kilka ststystyk o naszej lidze na tle innych lig europejskich.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Warszawie wczoraj znowu opłaciła się gra w piłkę ręczną - wygrana 2:0 z Piastem. A oto jakże obiektywny komentarz do tej sytuacji, który udzielił nasz przezajebisty prezes PZPN:
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez AdrianoZKS : 05.04.2015 o godz. 09:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Komentarz Bońka zenada .... Cwelka się slizga jak długo jeszcze ? Pozoranty ....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pchają Legiunie do mistrzostwa że szok. Strach pomyśleć co będzie jak jednak ktoś inny zdobędzie tego mistrza.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sędziowie,Boniek,PZPN ... idziemy coraz dalej.
Niedługo opłacimy UEFA I FIFA a w kolejce czeka międzygalaktyczna liga ![]() Oczywiście ręka była ale przypierdalać się do sędziego to już żenada. Jak wyjście Jędzy z piłką za linię bramkową było chore i do wyłapania, jak spalony też był do wyłapania tak takie zagranie nie do końca.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.04.2015 o godz. 11:33.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
z tego co widze to sedzia był na wysokści kucharczyka wiec raczej widział jak ułożył dziwnie ręke żeby mu piłka nie uciekła. bo nikt mi nie powie że ktoś biega z tak ułożoną ręką ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zenada to jest to ze ten cymbal tego nie widział... Duda faul na mocna żółtą a ten nic Sadlok za podobny faul czerwień i 3 mecze ban a h.uj wam w d.upe !!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Proponuję każdy mecz krawatów zaczynać od 1:0 dla nich - a nie potem przypierdzielać się do sędziów. Przecież po to człowiek ma ręce żeby je używał, a że trafił w piłkę, .... z tym.
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jarzębaki z Pzpn znowu nie wychwycili, bramki sekcji piłki ręcznej ze stolicy. Jakże mnie to nie dziwi.
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie, nie bądźmy śmieszni. Zdarza się najlepszym. A, że zdarza się co kolejkę i akurat w meczach Legii? Po prostu przypadeg
.... z takim mistrzostwem. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Właściwie to już co kolejkę sędziowie tracą wzrok w meczach z ich udzialem. Ta liga jest moderowana, i będzie taka do końca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To że pzpn = cwks wie każde dziecko w podstawówce, poza tymi spod warszawy, gdzie ponoć brakuje okulistów. Ale zaraz przyleci jeden z drugim z Marek i będzie truł o spisku i czy nam się nie znudziło.
Owszem znudziło i nie chodzi o żaden spisek, tylko ciągnięcie za uszy kulawego, żeby jednak zaczął chodzić. Przecież to legia o jakiej marzyli. ![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kluby i władze PZPN się zmieniają - stolik pozostaje ten sam:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Je*bani drukarze.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
jeżeli piszesz o sytuacji z bramką dla Lechii po "podepchnięciu" obrońcy to czekam jak pajac stępniewski to skomentuje , polecam porównać przepchnięcie Kamińskiego z amici w zeszłorocznym meczu warszawskiej drużyny z pyrami ,padła wtedy jedyna bramka a cała ekipa analu ze stępniewskim na czele zachwycała się jak cwanie zachował się napastnik
ABGwislakABG frajer sięgał do kieszonki ale zorientował się że nabuzowany śniady ma już żółtko
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 11.04.2015 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oliwa sprawiedliwa, chciałoby się rzec.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tylko. Powinni grać w 9 po wywaleniu Guilherme.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
zaczyna byc tak ciasno ze chyba bardziej oplaca sie zajac 7,8 miejce w lidze .....zeby miec Amike, Uczciwych LettFootballWin-ow, czy Jage,Slask lub Lechie u siebie ....mam nadziejej ze w tym roku liga bedzie ciekawa .... wydaje mi sie ze reforma Bonkowa zdala egzamin - bo co tydzien gra sie o wszystko i nie ma odpuszczania ...oby tylko zalapac sie do gornej 8
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Co mnie smuci to info z dzisiejszego Cafe Futbol na temat kształtu ligi: ma być dalej 37 kolejek ale większość klubów jest przeciwna podziałowi punktowemu. Jak dla mnie w formie bez podziału rozgrywanie dodatkowych 7 kolejek nie ma żadnego sensu. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
To była parodia
Ogólnie widzę że wesoło. Powinniśmy grać w 3 i najlepiej jeszcze wywalić trenera na trybuny ![]() Oczywiście Lechia grała czyściutko i karteczek nie powinna 2-3 dostać Oj ludzie ludzie.Ilość porażek Legii i remisów Lecha...parodia ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Twój wpis sam skwitowałeś mianem: Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Faul Dudy na zakończenie kariery Wojtkowiaka, wystarczy przypomnieć sobie Witsela i faul na Wasilewskim, ale:
https://twitter.com/DariuszMioduski/...06034268143616 |
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Przegrane Legii, Śląska i Jagiellonii - ależ szkoda tej chvjowej gry wczoraj... Byłoby czwarte miejsce i tylko punkt do podium oraz osiem do pierwszego miejsca. Dobrze wiem, że o mistrza to raczej w tym sezonie nie powalczymy, ale zawsze lepiej wygląda 8 niż 10 punktów straty.
Jeżeli Bełchatów jutro przerwie passę zwycięstw Zawiszy - obojętnie jak, remisując lub wygrywając - to witamy gorszą stronę Błoń w jej miejscu, więc Bełchatowianie do boju. A Zawisza sobie to jeszcze odrobi, zwłaszcza po podziale punktów ![]() A co do wczorajszego 3:0 http://ekstraklasa.tv/skroty/ruch-cr...t-meczu/bh2gj8 3 minuty i 40 sekund garbatej doli, naprawdę, nie widziałem meczu, ale przy każdej akcji pasów jebłem śmiechem zdrowo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komisja legii będzie wyrozumiała, w końcu to jeden ze szczypiornistów mistrza kraju.
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|