|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
wymiękasz frajerze? za kłamstwo się płaci panie radny
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kolego palikot juz Twój nick to dyskwalifikacja , co Ty możesz z takim nickiem komukolwiek wytłumaczyć
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czyli frajer wymięka, brak honoru ? u radnego ? , najlepiej zamknąć oczka i udawać że nie kłamię? niech forum oceni kłamcę i odpowiednio potraktuje, przynajmniej mam taką nadzieję że tak się stanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Problem jest taki, że takie osoby twardo i uparcie stojące w okopach na upatrzonych pozycjach nie mają ani grosza samokrytyki i nie poświęcą ani chwili na samozastanawienie się czy to o czym czytają i co oglądają nie jest w jakiś sposób spreparowane, aby ich po prostu zmanipulować. Nie każdego da się nawrócić, czy przekonać, ale zawsze lepiej używać swoich argumentów niż nie robić nic. PS. Ładna reklama na forum ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
emj10 wymiękły kłamca? dalej pisze? i do tego reklamuje faceta z penisem? masakra
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 22.05.2014 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak Ozjasz Godlberg stał sie Korwinem Mikke
http://archiwa-ipn.blogspot.com/2012...nem-mikke.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mamy więc już listę spisków JKM przez Gwiaździstego(cenionego agenta i Szerloka Holmsa d.s spisków politycznych
):- Wspierał poprzedni system - Kumał się z KLD mimo, że wiedział - Sieje nepotyzm (Zataił, że matki, żony córki, kochanki na listach) - Miesza w głowach gimnazjalistom Jako gimnazjalista oświadczam, obniżenie podatków i odbiurokratyzowanie państwa, i przywrócenie wolności gospodarczej, w szczególności odfiskalizowanie przedsiębiorstw z sektora "MIŚ" zamieszało mi w głowie! Jestem omamionym fanatykiem liberalizmu gospodarczego, czyli innymi słowy, fanatykiem większej ilości kasy w mojej kieszeni, a nie kieszeni eurodeputowanych i posłów na sejmy ![]() Wiem, że jestem zmanipulowany, głupi, zabawny ale cóż, lubię jak smród gotówki przesiąknął mi spodnie P.s kerim1906 - Gimnazjaliści nie mogą głosować myślicielu ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 13:32.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
P.s palikot - proszę daj już spokój z Korwinem , wiem , dzięki za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|||
|
Palikot napisał:
Cytat:
Niesamowita synergia z mózgiem wodza.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
a zapewni mi to PiS ? Chłopie, Ty i Twoja partia jesteście ŻENUJĄCY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jarosław Polske Zbaw
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że przed tymi wyborami wyszło szydło z worka i widać komu naprawdę wystaje polityczne siano z butów.
PS. Co ja poradzę, że włączyłem stronę bez filtrów i pojawił się Palikot jako główna reklama na forum. No i jak ta "piąteczka" im miga ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2014 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Co to znaczy podpisał cyrograf? Zrzekł się swoich poglądów? Mam interes by głosować na KNP więc głosuje. Jak mi podpadną, to zagłosuje na innych. PROSTE LOGICZNE ![]() Cytat:
Cytat:
Dla mnie o wiele bardziej wiarygodni są ludzie, którzy: 1) Nie zmieniają poglądów, osadzonych na wartościach, dzięki czemu są spójne, logiczne. Chcącemu nie dzieje się krzywda, każdy jest kowalem własnego losu, kto nie pracuje niech nie je, nie da się zastosować w obecnym socjalnym systemie. 2) Nawet jeśli zmieniają ugrupowania, wchodzą w koalicję, to trzymają się twardo swoich poglądów osadzonych na wartościach, dlatego dla mnie nie ma znaczenia, że raz startowali z list PO raz z PIsu, raz popierali tych raz tamtych, do póki, są lojalni wobec wartości jakie wyznają. Wtedy widzę przynajmniej, że ineres jest szerszy, że szanują ludzi którzy na nich głosują. Tutaj jest dobry przykład Wiplera, który był w Pisie a nigdy nie zagłosować za podniesieniem podatków! A jak szanuje ciebie Jarek, który niby opowiada się za suwerennością Polski, a negocjuje traktat lizboński, jego brat podpisuje a między czasie opowiada się za silną armią europejską? Przecież to jest anakolut! Brak związku logicznego? Jak się ma do tego ustawa 1066? Drugi przykład: Jak szanuje wyborcę PO, które: w 2001 było liberalne gospodarczo, że nawet JKM z nimi chciał współpracować, w 2007 było liberalne, nagle po katastrofie Smoleńskiej stało się socjalistyczne? Już pomijając, że społeczeństwo samo siebie nie szanuje? Te kłamstwa o podatkach? Te kłamstwa o 4 razy tak! To jest niewyobrażalne!
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 14:38.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
PiS-owcy jak widać chwytają się już wszelkich chwytów, aby zniechęcić do głosowania na KNP, które odbiera im głosy, ale robią to tak nieudolnie, że zachęcają do głosowania na to ugrupowanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Burza po słowach Korwin-Mikkego. Sąd podjął decyzję
Cytat:
Mój komentarz: Słuchanie ze zrozumieniem przedstawicieli sądów w Polsce przeraża. I jeszcze JKM o tych wypocinach Kowala i innych. Trzeba przyznać, że taktyk z niego jest niezły Potrafi wzbudzić zainteresowanie kontrowersjami, przy tym ośmieszając konkurencję i wiedząc, że jeszcze wyrok będzie dla niego korzystny. Całkiem ciekawy zabieg socjotechniczny ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 14:51.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
emj10 kłamca , dalej pisze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jakim kretynem trzeba byc by porownywac umieszczanie na listach swojej rodziny do nepotyzmu?
Przeciez parta polityczna to prywatny folwark jej czlonkowie robia w niej co chca i to jest calkowicie normalne. Nepotyzm to jest gdy takie PO-PSL-PiS-SLD obejmuje wladze i obsadza swoich na dyrektorskich stolkach firm skarbu panstwa. Dostrzegasz roznice Gwiezdzisty? Czy bedziesz dalej sie tutaj osmieszal? |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
to co, wolisz ludzi którzy są po 20 kursach socjotechniki i udają kogoś, kim nie są? Wtedy jest w porządku? Ładnie wyglądają - no proszę Cię. Tacy ludzie jak JKM czy Prezes czy Wałęsa są ludźmi spontanicznymi. Charakter nie pozwala im na knebel poprawności. ktoś może za to ganić, ktoś może cenić naturalność - pytanie tylko, jak zakwalifikować oceniającego ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
Nikt kto popiera Korwina nie zagłosuje na PIS? Raczej wątpliwe bo wielu z tych którzy GŁOSOWALI na Korwina poźniej głosowało na PIS lub w PiSie byli - Wipler czy Ziemkiewicz to przykłady tylko pierwsze z brzegu ![]() I weź proszę przestań powtarzać te brednie Korwina że nie ma dowodu na to że Hitler nie wiedział o Holocauście- bo nie robi nic innego tylko powtarza słowa niejakiego Davida Irvinga .Tylko się chłop kompromituje. Argumentów jest bez liku - to prawa ręka Hitlera - Reichsfuehrer SS Heinrich Himmler wskazał Auschwitz jako miejsce "ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej"- niejeden generał niemiecki stracil głowę za niewykonywanie polecen Hitlera,samowolę lub za wydumane błędy- niedopomyślenia jest żeby Himmler zrobil coś samowolnie, powstał jawny protokół z konferencji w Wennsee podpisany przez szefów wszystkich struktur siłowych Niemiec- trudno żeby go Hitler nie czytal, Hitler kwestie ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej wskazywał już w Main Kampf -i sam sugerował co się stanie z Żydami , wywiady państw zachodnich doskonale wiedzialy o Auschwitz, ludzie w Polsce doskonale wiedzieli co najmniej od 1943 roku co tam sie dzieje- więc twierdzenie że naczelny wódz nazistowskich Niemiec o tym nie wiedział jest kpieniem z rozumu i logiki. Na koniec tylko zadam Ci pytanie- pokaż mi dowód że Jaruzelski i Kiszczak wiedzieli o morderstwach Żołnierzy Wykletych ,Popiełuszki,Pyjasa etc., o zbrodniczych działaniach NKWD, o wydaniu wyroku przez Stalina na Powstańców Warszawskich.Pokaż mi taki dowód!. Jak nie to powiedz może że jest to polscy bohaterowie, patrioci- a miliony Polakow się mylą oskarżając ich o zdradę Bo jakie mają dowody? Każdy zbrodniarz takie niszczy. Korwin mówi w 100% to co komuchy z Jaruzelskim i Kiszczakeim na czele. ps.konsolidacja elektoratu powiadasz
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 22.05.2014 o godz. 16:23.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma dowodu, że Hitler wiedział a Hitler nie wiedział Podpowiem, że 1 zdanie nie zaprzecza temu "że wiedział". Rozwodzenie się dłużej na ten temat nie ma większego sensu. Jak ktoś ma problem ze zrozumieniem słowa pisanego/mówionego to już nie nasz problem. PS. I nikt nie mówi, że Hitler tego nie zrobił.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 22.05.2014 o godz. 17:31.
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|