|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie, nie ma. FraMat z zasady chrzani od rzeczy, nie ważne czy chwali Bednarza (niech ma chłopak coś od życia), czy odbija sobie na Smudzie.
Chyba, że taki Jurgen Klopp kazał budować nowatorskie i nowoczesne sale treningowe rowijające u zawodników kontrolę nad piłką za gruby hajs bo się nie zna. Mógł mieć wywalone, bo trener nie jest od nauki... Ale co my tu o Bundeslidze, jak u nas grają Chrapek, Burliga, Nalepa, Donald amator z Haiti, a ostatnio to nawet Uryga, Czekaj, Szewczyk, Klarić i Burdeński. Sami profesjonaliści i weterani ligowi... Ustawienia i schematy swoją drogą, ale taki Guerrier to jest praktycznie do nauki od zera.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.04.2014 o godz. 22:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() Daruj sobie dowcipasy. Na trening do Kloppa zawodnik musi przyjść sprawny, zdrowy i z umiejętnościami indywidualnymi, nad ktorymi pracuje pod kierunkiem asystentów. Na samym trenigu z Kloppem zawodnik i w ogóle cała drużyna ćwiczy warianty, schematy, ustawienia, współpracę. Nie uczy sie kontroli nad piłką. Tak. Wiem, że nie jesteśmy Borussią. Wiem, że praktycznie wszyscy nasi piłkarze usłyszeliby gromkie "wypad na salę i przyjdź jak bedziesz miał troche techniki uzytkowej" na ewentualnym pierwszym treninu u Kloppa. Wiem też, że zawsze chcesz miec ostatnie słowo i pokazać swoją wiedzę i znajomość piłki. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|