|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jaki bedzie wynik meczu? | |||
| Gramy o pietruszkę. Dostaniemy bęcki |
|
31 | 73,81% |
| Gramy o pietruszkę. Wygramy. |
|
11 | 26,19% |
| Głosujących: 42. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gralismy faktycznie jako tło dla poznaniaków.
Brak jakiegokowliek zaangażowania, brak presingu, spóźniony start do piłki, brak wychodzenia na pozycję. O braku jakiejkolwiek taktyki już nie wspomnę. A przy tym wszystkim bramki jakie padały dla Lecha były co najmniej... kurizoalne. Jak to powiedzieli komentatorzy w pierwszej połowie po zamieszaniu w polu karnym Lecha: "Gdyby to samo działo się pod bramką Wisły, już byłby samobój" Zwłaszcza druga i trzecia bramka to fuksy jakch mało. Mina Miskiewicza po trzeciej bramce w stylu "jak to k.. wpadło?" A pierwsza bramka to kolejna już w tym sezonie (nie chce mi się liczyć która) bramka, na którą "zapracował" Piotr Brożek. Nie będe pastwił się nad Smudą. Wystarczy mi, że w końcu zaczęli to robić inni. Miałem nadzieję, że przyjdzie mi na to czekać znacznie dłużej. Ale szukanie nowego trenera w sytuacji gdy i tak nie mamy kadry i nie ma dość kasy, mija się z celem. Smuda wykonał plan minimum: nie spadł ani nie awansował. Pewnie na przyszły sezon plan będzie taki sam. Dopóki Cupiał nie sprzeda Wisły, albo jakiś cud się nie zdarzy. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|