|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Są tacy, którzy czekali żeby tylko napisać "a nie mówiłem?!". Macie teraz swój czas. Problem w tym, że ja przewidywałem to samo, wskazując na brak ławki rezerwowych. Większym problemem niż Moskal, Kulawik czy Smuda jest kadra zespołu. A że przyszedł kryzys? Każdy odrobinę zorientowany w temacie był na niego przygotowany. Tak się kończy granie bardzo wąską grupą piłkarzy. To, że nie liczymy teraz punktów potrzebnych do utrzymania jest zasługą Smudy. To, że niektórzy liczyli na o wiele więcej - nie jest jego winą. Co do Ciebie zaś - masz teraz swój czas. Dokazuj. Nawalaj na Smudę do oporu. Tyle, że to nie on jest tutaj problemem. Nie jesteś konsekwentny. Jesteś zakłamany. Inny skład, inne realia finansowe i zupełnie inne cele zostały postawione przed Smudą i Petrescu. To były zupełnie inne Wisły. To tak jakby porównywać Widzew walcząc y w LM i obecny. I Ty o tym dobrze wiesz. Chciałbym lepszego trenera, ale nas na niego nie stać. Nie chodzi nawet o pieniądze. Do obecnej Wisły może przyjść tylko ktoś kto chce odcinać kupony albo kompletny kamikadze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.04.2014 o godz. 17:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|