FraMat napisał(a):

Gdzie się podziali wszyscy zwolennicy Smudy?
Jeszcze 2-3 miesiące temu zbrodnią było pisanie, że to amator.
|
Amator

Bo gość ma jednego słownie jednego napastnika który musi grać z kontuzją bo niema innego ? Widziałeś dzisiejszy skład ? Smuda jest pyskaczem, .......i nieraz głupoty ale w tym wypadku zobacz jakim składem dysponował na wiosnę.. popatrz na kontuzje i kartki.. powiesz że jak miał braki kadrowe to mógł do łysego iść po wzmocnienia.. to się pytam za co.. wiesz jaką kasą dysponuje Wisła na transfery ? Powiedz bo ja niewiem.. co się dowiaduje to słyszę tylko że tutaj nawet papier z kibla kradną..
I jeszcze jedno, w takiej sytuacji jaka jest obecnie na Wiśle wszyscy powinni się solidarnie martwić o ten klub a nie jeden przez drugiego się przekrzykuje bo on wiedział.. dobra dyspozycja z jesieni dobitnie świadczy o tym jaka słaba jest nasza liga.. i wcale się nie zdziwię jak Wisła znowu zacznie po 2 tyg przerwie wygrywać.. a wtedy to ja powiem a nie mówiłem..
//edit
Wywalić Smudę najłatwiej.. tylko tak naprawdę czy Wisłę stać na fachowca podobnej klasy który zapewni temu klubowi poprawę wyników z tymi grajkami.. może Orest lub Henio Kasperczak wejdą w to bagno ? (oczywiscie ironia bo pewnie beda i tacy ktorzy nie zrozumieja ;/)