The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy wybierasz się w sobotę na R22?
Tak 37 39,36%
Nie 17 18,09%
Nie idę bo mam zakaz stadionowy! 40 42,55%
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2014, 20:41

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.03.2014, 21:42
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Może lol, pod warunkiem, że nie przelatuje Ci koło głowy a potem nie jara krzesełka.
I myślisz sobie, że 10 cm w bok i jesteś w szpitalu.
Dla mnie nie było bynajmniej lol.
Może za stary już jestem.
Oglądałeś filmik jak długo to leciało -> https://www.youtube.com/watch?v=v3PFxdQOnv4

Każdy na stadionie miał wystarczająco dużo czasu żeby przygotować się na desant powietrzny
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.03.2014, 21:53
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Oglądałeś filmik jak długo to leciało -> https://www.youtube.com/watch?v=v3PFxdQOnv4

Każdy na stadionie miał wystarczająco dużo czasu żeby przygotować się na desant powietrzny
Chyba nie byłeś na stadionie i nie widziałeś co się działo.
Część rac nie spadła na spadochronach tylko lotem pocisku wpadała w trybuny.
Było naprawdę o krok od tragedii.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 08.03.2014, 22:02
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie byłeś na stadionie i nie widziałeś co się działo.
Część rac nie spadła na spadochronach tylko lotem pocisku wpadała w trybuny.
Było naprawdę o krok od tragedii.
Nie mogłem być bo dostałem zakaz stadionowy, ale rozmawiałem z kolegą który był na stadionie i powiedział, że większość leciała na spadochronach i wyglądało to spoko
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.03.2014 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.03.2014, 22:18
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post

Byłeś na stadionie? Otóż .....A nie każdy.Powiedz 7-latkowi, zeby przestał plakać, bo OBOK niego spadła raca...Qrwa...rozumiem protesty, ale race jebane na oslep zza stadionu....dobra...nie znam się......ps. Bałem się o syna i .......e tłumaczenia...Nie zabiorę go juz więcej. Dziekuje.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 08.03.2014, 22:29
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Byłeś na stadionie? Otóż .....A nie każdy.Powiedz 7-latkowi, zeby przestał plakać, bo OBOK niego spadła raca...Qrwa...rozumiem protesty, ale race jebane na oslep zza stadionu....dobra...nie znam się......ps. Bałem się o syna i .......e tłumaczenia...Nie zabiorę go juz więcej. Dziekuje.
Z jednej strony piszesz, że więcej nie zabierzesz syna, a z drugiej Twój styl wypowiedzi sugeruje, że jesteś n.aje.ban.y. Także lepiej dla Ciebie i Twojego syna.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 08.03.2014, 22:39
MWK napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony piszesz, że więcej nie zabierzesz syna, a z drugiej Twój styl wypowiedzi sugeruje, że jesteś n.aje.ban.y. Także lepiej dla Ciebie i Twojego syna.
Jezeli sugerujesz,ze "wykropkowanie" słów powszechnie uwazanych za wulgarne są potwierdzeniem, ze jestem na.je.ba.ny- to Ci napiszę tak Sherlocku......dopóki Twoje dziecko nie bedzie zagrozone- nie zrozumiesz. Bez odbioru.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 08.03.2014, 22:43
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Jezeli sugerujesz,ze "wykropkowanie" słów powszechnie uwazanych za wulgarne są potwierdzeniem, ze jestem na.je.ba.ny- to Ci napiszę tak Sherlocku......dopóki Twoje dziecko nie bedzie zagrozone- nie zrozumiesz. Bez odbioru.
Jeśli nie, zwracam honor. Ale obiektywnie popatrz na swój post
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 08.03.2014, 22:48
MWK napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie, zwracam honor. Ale obiektywnie popatrz na swój post
Wiem, widzę...w emocjach napisalem słowo Qrwa wielkimi literami...nie ważne. Na 1906% pierwszy raz na moim stadionie czułem strach o swojego chłopaka. Te race nie leciały jak "spadający" liść. To były "pociski"- raz niespodziewane, dwa lecące na tyle szybko, ze ciężko bylo reagować. Kończę temat, bo nie chcę jątrzyć, ale wqrwiony jestem na maksa- miało byc świeto dla dzieciaka jest qrwa trauma. Dobranoc
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów