|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy wybierasz się w sobotę na R22? | |||
| Tak |
|
37 | 39,36% |
| Nie |
|
17 | 18,09% |
| Nie idę bo mam zakaz stadionowy! |
|
40 | 42,55% |
| Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Każdy na stadionie miał wystarczająco dużo czasu żeby przygotować się na desant powietrzny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Część rac nie spadła na spadochronach tylko lotem pocisku wpadała w trybuny. Było naprawdę o krok od tragedii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.03.2014 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezeli sugerujesz,ze "wykropkowanie" słów powszechnie uwazanych za wulgarne są potwierdzeniem, ze jestem na.je.ba.ny- to Ci napiszę tak Sherlocku......dopóki Twoje dziecko nie bedzie zagrozone- nie zrozumiesz. Bez odbioru.
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli nie, zwracam honor. Ale obiektywnie popatrz na swój post
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, widzę...w emocjach napisalem słowo Qrwa wielkimi literami...nie ważne. Na 1906% pierwszy raz na moim stadionie czułem strach o swojego chłopaka. Te race nie leciały jak "spadający" liść. To były "pociski"- raz niespodziewane, dwa lecące na tyle szybko, ze ciężko bylo reagować. Kończę temat, bo nie chcę jątrzyć, ale wqrwiony jestem na maksa- miało byc świeto dla dzieciaka jest qrwa trauma. Dobranoc
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|