|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szeremietiew dobrze powiedział paru szczerzącym żeby i mówiącym o światłej zjednoczonej europie, mina im zbladła jak dostali od Putina strzała w pysk.
Prawda jest taka, jak przed II wojną, wtedy też byliśmy w sojuszu z dwiema największymi potęgami na świecie, (W.B. i Francja). A po całkowitym rozmontowaniu ich to my musieliśmy bronić im dupę, a jeszcze nas później oddali ruskim. II wojnę wygrała Rosja i tylko na własne życzenie ZSSR się rozpadło. Wtedy jak i dziś wielcy tego świata boją się wojny i do momentu zanim ich dupsko jest bezpieczne nie kiwną palcem. Jedyne wyjście jakie, ja widzę to zdecydowane zaangażowanie się sąsiadów Ukrainy i Rosji wspólną reakcję,nawet może militarną. Jak mu się nikt dobrze nie postawi, to apetyt rośnie w miarę jedzenia, ja ostatni raz strzelałem z broni w wieku 7 lat, radzę zapisać się do klubu strzeleckiego. A jak ktoś wierzy w świat pełen pokoju i światłości to przez 30 lat mojego życia nie pamiętam roku na ziemi żeby nie było jakiś wojen. Taka natura ludzka, jak się nie postawisz to Cię wytną. Tylko w raju jest inaczej. P.s. Co do Chin to chyba kolega miał rację, raczej odcinają się od Ukrainy. ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|