|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się: | |||
| ZWYCIĘSTWEM! |
|
47 | 20,98% |
| ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! |
|
177 | 79,02% |
| Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chyba nie myślisz ,że jakbyśmy o tym nie pisali ,to by zapomnieli .
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zakładasz że wojewoda, komisja ligi czy tam ekstraklasy siedzi na forum i szuka inspiracji do działań? Bądźmy poważni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Zamknie pan stadion Wisły po ostatnich racach?
- Nie mam satysfakcji z zamykania stadionu. Takie reakcje traktuję jako skrajne. Na szczęście tuż po meczu spółka Ekstraklasa dzwoniła do mnie, żebym się wstrzymał z decyzją do momentu decyzji tejże spółki. To spotkanie jest dzisiaj o godzinie 10.00. Jestem umówiony na jutro na spotkanie w Krakowie z tą spółką. Razem się zastanowimy, jak to zrobić, żeby nie zamykać stadionu, a żeby zmienić zachowanie niektórych osób. W trakcie niedzielnego meczu zawiodło tylko kilkanaście osób. Reszta ich wygwizdała. Czyli decyzja będzie jutro? Może trzeba być konsekwentnym. Skoro to dotknęło stadion Cracovii, to dlaczego nie stadion Wisły? - Mam opinię osoby konsekwentnej. Czyli Wisła też? - Tak jak powiedziałem, ustaliliśmy razem z Ekstraklasą wspólne działanie i czekam na jutrzejsze spotkanie. Dzisiejsza rozmowa w Radiu Kraków.
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2014 o godz. 12:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
5 minut dluzej trwaly Derby wiec nie plakac
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja tam do ultrasów nic nie mam, ale tych baranów co rzucali petardami na murawę, to bym na miesjcu klubu pozwał w procesie cywilnym o odszkodowanie za straty jakie klub poniesie - zamknięte trybuny, kary finansowe, grzywny itp.
Jakby jeden z drugim dostali wyrok kilkadziesiat tysięcy, to by im rura zmękła. Ci co sipiewają i się starają są w porządku, ale ćwierćmózgi co plują we własne gniazdo to jakiaś piąta kolumna - kryptoparchy które udają kibiców Wisły ale tak naprawdę jej szkodzą. Natomiast co innego śpiewanie na stadionie, a co innego dyskusja z kibolami na forum. Ostatnio widziałem fajny komentarz na Kwejku: "Dyskusja z idiotą to jak gra w szachy z gołębiem - rozrzuci figury, nasra na szachownice a potem odleci zachowująć się tak jakby wygrał" ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
a co jeśli te osoby, co rzucały są najbardziej zaangażowane w akcje kibicowskie, najwięcej czasu poświęcają klubowi i ruchowi kibicowskiego ? Tego nie bierzesz pod uwagę ? znalazł się alfa i omega, znawca. Ultras może to, to i to. A tamtego nie, bo Oldpara mu zabroni...Zamknąć temat i tyle.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2014 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To oni oczywiście moga rzucac ,bo sobie zasłużyli .
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
wymień ich, rób to co Oni, wtedy żadne świecidełko nie spadnie na kawałek zielonej trawy. Będzie utopia, a kraj będzie mlekiem i miodem płynący.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2014 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie lubię rzucać racami ,tak że ich nie wymienię. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Temat ewidentnie nadaje się do zamknięcia
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nikt nie neguje tego co ultrasi robią dla klubu, ani tego, że jakby tak chociaż 30% kibiców angażowało się w te ich wszystkie pozytywne akcje to życie stało by się piękniejsze. To jednak w żaden sposób nie upoważnia ich do takich "akcji".
Zgadzam się z Oldparą, wyłapać i pozew cywilny. Tak jak na Spartaku Moskwa zrobili z idiotą, który machał flagą ze swastyką. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racę do swastyki porównujesz? ![]() ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może ktoś zamknąć ten temat? Czy znowu wszystko na głowie WISŁAZWE?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Trzeba bylo rzucac w naplety,to by nikt nie mial pretensji..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba było wnieść racę i rzucać w naplety..
Ty myślisz, że racę ktoś do buta schowa i na oczach kamer będzie świrował pawiana? skończyło się eldorado. Z wszystkim jest kurewsko ciężko, z racami, oprawami, które trzeba ukrywać i kombinować. Przemytnicy gorzały mają ciężko, ultrasi jeszcze ciężej ;-) Ci pierwsi robią to dla zysków, ci drudzy z pasji.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2014 o godz. 16:29.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wiadomo kiedy decyzja? Skoro spotkanie odbyło się o 10.00 tak jak to było w planie to czas najwyższy na "wyrok". Ciekawość mnie zżera co tam KL wymyśliła...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Racja. Bądźmy poważni.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|