|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy na G2 i G3 jest bufor a na G1 tylko karnety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Film miazga!
Weź skasuj link do tego burdelu i wylęgarni kurew! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Na rozluznienie : nie ma juz na E22 i E25, na E15 zostalo 5 biletow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co z sektorem F?
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
ja to szczerze mówiąc mam nadzieję, że do środy jeszcze wszystkie nie zejdą... karta kibica mi się skończyła z końcem roku, a w Krakowie będę mógł być dopiero w środę... oby się został choć jeden bilet...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ZWE, mówie o ZACHODNIEJ, H21 i H11 wyłączone V11 do V14 wyłączone (to są sektory VIP wprawdzie, więc rozumiem, że nie ma ich normalnie w sprzedaży ? Ale mimo wszystko to są 4 sektory). Dodając do tego E26 i cały sektor F to mimo wszystko sporo jeszcze tych biletów zostało. Ale nic trzeba być dobrej myśli. I tak chyba jest tak, że najwięcej ludzi przypomina sobie o bilecie w ostatniej chwili
edyta: dopiero teraz przeczytałem post Domina - czyli co, sektory H21 i H11 też nie będa w sprzedaży w ogóle ? Ja .......e, to jest cyrk, te ....y dostały 2 k biletów, a nam z tego powodu wyłączają 4 sektory (G3 i G2, H21, H11)...
Ostatnio edytowane przez Krav : 13.02.2014 o godz. 09:26.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
H11 i H21 to bufory - nie bedą sprzedawane
Vip- bilety nie są sprzedawane przez neta F- bilety w kasach E26 - otworzą pewnie jak E21 się będzie konczyc O co więc Ci chodzi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A nie masz znajomego w Krakowie? Kogokolwiek?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Albo... PW. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie, mam problem z przedłużeniem karnetu. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem.
Otóż w Koszyku tam gdzie mamy Uzupełnienie danych (są już wpisane po poprzednich zakupach), wyświetla się komunikat: "Bilet został już kupiony lub właściciele pozostałych biletów nie zostali wpisani." Gdy próbuję kliknąć Zapłać pojawia się komunikat o potrzebie zatwierdzenia zmian. Zatwierdzam je, ale nic to nie daje, nie zostaję przekierowany na stronę logowania banku w celu zapłaty. Nic się nie dzieje. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Bo podejrzewam, że mail do klubu pozostanie bez odzewu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
||
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=450
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. Muszą być zajęci bo nie odbierają telefonów pod podanym na stronie numerze kontaktowym
. Spróbuję po 11 ... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
W sumie się im nie dziwię. Czynne mają od 11 ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żenada żeby robić bufor na sektorze H21 i H11... nie wiem po co jak tam jest okrąglak i co kibice mają skakać na okrąglaka i dostać sie do żydków? masakra.
Wgl oficjalnie jest napisane gdzieś że tam będzie bufor? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nigdzie... bo nie bedzie tam bufora, bufory tylko G2 i G3, a jesli pasy wezma tylko bilety na G5, to G2 tez pewnie w sprzedazy bedzie... H11 i H21 będą pewnie jednymi z ostatnich ktore trafia do sprzedazy - tak na Legii bylo. A VIPy nie są wyłączone - na każdy sektor można kupić na stadionie, poprostu tylko przez neta nie da rady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
biletów jeszcze sporo patrzac na przeciwnika. ale mysle ze jak zaczniemy runde od zwyciestwa w Gliwicach i bedzie pogoda w miare to chyba kompletu mozna sie spodziewac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego napisałem, że spróbuję po 11
.Gdyby kogoś to interesowało okazuje się, że problem taki ma więcej osób przedłużających karnet. System nieprawidłowo identyfikuje status karnetu. Możliwe, że po interwencji w firmie obsługującej system sprzedaży za kilka godzin problem zostanie rozwiązany. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|