The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2014, 19:05
Właśnie - sądzicie, że jak mój znajomy przyjedzie do Krakowa w dniu meczu koło 10, spokojnie wyrobi się z Kartą Kibica i biletem do meczu?

Moje jedyne doświadczenie, jest z PP z Jagą, gdzie kumpel wyrabiał KK, ja stałem mu w kolejce po bilet, a i tak nam zeszło godzinę.
.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.02.2014, 19:23
grzesiek_gt napisał(a):Wyświetl post
Chcecie na spokojnie kupić bilet to jedźcie na Reymonta, bo na serwis internetowy nie ma co liczyć. Nawet jeżeli go naprawią, to i tak za chwilę zostanie przeciążony przez setki osób sprawdzających jak schodzą bilety. A odkładania zakupu biletu na dzień meczu nie polecam, bo w kolejce zapewne będzie trzeba stać kilka ładnych godzin.
Pisz to do ludzi mieszkajacych w Krakowie a nie ludzi, ktorzy maja do Krakowa setki kilometrow i pracuja w tygodniu nie majac cienia szansy by jechac i kupic bilet - po cos bilety-online sa zrobione.

"W związku z problemami z siecią internetową, które są niezależne od klubu, Wisła Kraków przeprasza swoich kibiców za niedogodności z zakupem biletów on-line. - nie zalezne od klubu tylko od kogo? taki maja serwer, ze nie wytrzymuje po raz kolejny i jeszcze taka scieme wala smiech na sali.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.02.2014, 19:23
Halo Panowie! W dniu meczu to już nie będzie wcale biletów...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.02.2014, 19:37
Jaroo1- nie strasz ludzi

Powiem tak od meczu z 7egią minęło tyle czasu a w klubie czy tej firmie nie nauczyli się nic na błędach, nie wyciągnęli wniosków i jest jak jest ...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 09.02.2014, 19:37
I to szczególnie w weekend gdzie kasy nie są tak długo otwarte jak zawsze. Tak to bilety by bardzo szybko cały czas schodziły, a tak to tylko wtedy gdy są one otwarte.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.02.2014, 19:46
Cytat:
Jaroo1- nie strasz ludzi
Ja chcę ich uświadomić a nie straszyć.
A co do tej sprzedaży internetowej to wstyd i nic więcej. Za takie coś to powinni ludzie ze stanowisk lecieć. Raz się mogło zdarzyć ale kolejny ważny mecz i nie można kupić biletu on-line w takim razie w ogóle po co ta sprzedaż internetowa skoro i tak większość ludzi nie dostąpi łaski kupienia biletu na na prawdę ważny mecz - bo na inne to można sobie w dniu meczu w kasach kupić na dowolny sektor.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.02.2014, 20:29
Dostałem odpowiedź z klubu odnośnie przywrócenia do życia zakupów przez internet:
"witam,
tak planujemy, ale nie wiem kiedy to nastąpi

pozdrawiam"

Pełna profeska.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.02.2014, 20:34
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Dostałem odpowiedź z klubu odnośnie przywrócenia do życia zakupów przez internet:
"witam,
tak planujemy, ale nie wiem kiedy to nastąpi

pozdrawiam"

Pełna profeska.
Jest postęp
Swego czasu odpowiedź zawierała jedno słowo.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2014, 20:37
Zostało mniej niż 10.000 biletów na Derby.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.02.2014, 20:46
Pozytywne zaskoczenie, pomimo tych wszystkich awarii i amatorki ze strony klubu.

Coraz bardziej prawdopodobne, ze wszystkie możliwe wejściówki zejdą do dnia derbów.

Ciekawe ile zeszło karnetów.
Odpowiedz cytując
grzesiek_gt
Member

Od: 04.2005

Stary 09.02.2014, 20:57
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Pisz to do ludzi mieszkajacych w Krakowie a nie ludzi, ktorzy maja do Krakowa setki kilometrow i pracuja w tygodniu nie majac cienia szansy by jechac i kupic bilet - po cos bilety-online sa zrobione.
Piszę to po to, żeby ludzie wiedzieli na czym stoją. I nie ważne czy ktoś mieszka w Krakowie czy nie, to najłatwiej kupi bilet w kasach na Reymonta, bo na serwis internetowy nie ma co liczyć. Nawet jak go naprawią, to raczej za długo nie pociągnie, a wątpię, że ktoś ma na tyle czasu, żeby siedzieć cały czas i czekać aż serwis internetowy na te kilkadziesiąt minut ożyje.

vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Właśnie - sądzicie, że jak mój znajomy przyjedzie do Krakowa w dniu meczu koło 10, spokojnie wyrobi się z Kartą Kibica i biletem do meczu?

Moje jedyne doświadczenie, jest z PP z Jagą, gdzie kumpel wyrabiał KK, ja stałem mu w kolejce po bilet, a i tak nam zeszło godzinę.
Jeżeli zostanie na tyle biletów, to powinien dać radę, tym bardziej jak staniecie na dwie kolejki, ale patrząc po tym co pisze SKWK to raczej już w dniu meczu biletów nie będzie.

A do wszystkich pesymistów co do frekwencji. Mecz z legią był na samym początku października i studenci tyle co zjechali do Krakowa, a teraz sytuacja jest całkiem inna. Wiadomo, że na różnych uczelniach różnie wypadają ferie, ale generalnie to mają oni sporo czasu teraz żeby kupić bilety czy wyrobić KK. A co do samej sprzedaży internetowej to wielu moich znajomych nie kupuje przez internet, ba nawet trochę osób nie ma bankowych kont internetowych, więc o kupowaniu przez neta tym bardziej nie ma mowy.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 09.02.2014, 21:28
Nawet ostatnio przeglądnąłem wątek i chyba całe C dopiero wykupiono na 4 dni przed meczem z Legią.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.02.2014, 21:31
To co sie dzieje to sa jaja, XXI wiek na Reymonta
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 09.02.2014, 22:09
ja pie@##$#le ale amatorka z tymi serwerami.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 10.02.2014, 00:06
Strona z biletami już działa, korzystać póki można
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 10.02.2014, 00:15
biletów jeszcze w ....u;p
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 10.02.2014, 00:18
i pozwólcie im kupować te bilety, a nie bezmyślnie wchodzić i blokować serwer,przeciez cały czas SKWK pisze ile biletów zeszło.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.02.2014, 00:27
ehhh całe D wykupione, musiałem na B :/
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.02.2014, 06:18
W koncu bilety on-line zadziałały, sprawa załatwiona widzimy sie na meczu. Nastepnym razem tez pewnie beda mieli problemy w tym klubie to nie potrafia uczyc sie na błedach
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.02.2014, 08:33
Zastanawiam się na ile jest zbiegiem okoliczności fakt że strona zadziałała akurat kilka minut po północy w poniedziałek, po weekendzie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.02.2014, 09:24
Mialem czekac do nastepnego tygodnia z biletami ale widze ze nie warto czekac bo juz moze ich nie byc. Strona z biletami znowu smiga tak wiec zamawiac poki mozna. Mysle ze warto bedzie przejechac te 250 km i zobaczyc jak zydki dostana Do zobaczenia na meczu!
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Pedro88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 10.02.2014, 10:20
Wreszcie zakupiłem bilet, tylko szkoda że na B ale mam nadzieje że tam tez będzie prowadzony doping a dobrym poziomie, mam pytanie do Was, byłem na niejednym meczu Wisełki i parkowałem samochód przy al. 3 maja i nigdy nie było problemu a jak jest z organizacją ruchu drogowego przed derbami?będzie się dało tam zaparkować? (nigdy nie byłem na derbach).
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 10.02.2014, 10:33
Kupuj poki mozna. Jak matematycy znow wbija na strone i zaczna liczyc to znow serwer padnie.
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.02.2014, 10:49
coni napisał(a):Wyświetl post
Kupuj poki mozna. Jak matematycy znow wbija na strone i zaczna liczyc to znow serwer padnie.
Pisałem to nie raz.
Wina źle zaprojektowanego systemu - nie dość że pada jak projekt studenta na zaliczenie, to jeszcze strona nie udostępnia informacji która interesuje 99% użytkowników, czyli ogólnej ilości wolnych miejsc.

IMHO Im więcej 'matematyków' będzie wchodzić tym szybciej poprawią ten bubel.

P.S.
Też miałem problem z zakupieniem biletu. Irytacja 9/10.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.02.2014, 11:12
Dajcie spokój, ludzi którzy sprawdzają ile zeszło biletów jest pewnie ze 100. Jak każdy wejdzie 2 razy dziennie to macei 200 wejść, czyli 10 na godzine. Nawet jakby ich było 1000, to i tak jest to 100 na godzine. Jeśli serwer nie jest w stanie wytrzymać wejść 5000 wejść na godzine to jest do wyjebania. Ci sprawdzacze niech sobie sprawdzają jak najwięcej jak dla mnie.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.02.2014, 11:39
Kupilem dwa bilety, jednak przy probie logowania do banku pojawil sie blad. Teraz w karcie transakcje na stronie jest napisane "oczekiwanie na platnosc". Dlugo to tak bedzie wisiec, zanim ponownie bede mogl za te bilety zaplacic?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
ABGowiec
Member

Od: 10.2011

Stary 10.02.2014, 11:43
Chyba 30 min, tez tak mialem, niedlugo powinno zostac anulowane.
AVE WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.02.2014, 11:49
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Kupilem dwa bilety, jednak przy probie logowania do banku pojawil sie blad. Teraz w karcie transakcje na stronie jest napisane "oczekiwanie na platnosc". Dlugo to tak bedzie wisiec, zanim ponownie bede mogl za te bilety zaplacic?
Ja tak miałem na jesieni to niestety ale musiałem udać się do SK. Może teraz to lepiej działa ale jakoś nie sądzę. Pisz maila.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 10.02.2014, 11:52
Elendil napisał(a):Wyświetl post
do 5 godzin podobno, ale ja tak miałem i już po 30 minutach moglem znowu kupic

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Pedro88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 10.02.2014, 12:31
Zapytam jeszcze raz:
Mam pytanie do Was, byłem na niejednym meczu Wisełki i parkowałem samochód przy al. 3 maja i nigdy nie było problemu a jak jest z organizacją ruchu drogowego przed derbami?będzie się dało tam zaparkować? (nigdy nie byłem na derbach).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów