The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2014, 17:31
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A nie było czasem tak, że patrzyli na jego zachowanie w końcowym okresie jego pracy w Wisle, gdzie kładł lagę na wyniki i robotę kontaktując się przez ten cały czas z Legią, do której w końcu poszedł, kiedy właściciel już nie wytrzymał i go wy......ł ?
Z tego co pamiętam to nic takiego nie miało miejsca. Natomiast co o całej sytuacji myśleli poszczególni kibice to nie wiem.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 28.01.2014, 17:38
Arked napisał(a):Wyświetl post
Natomiast co o całej sytuacji myśleli poszczególni kibice to nie wiem.
Jako, że miałem wtedy z 19 lat myślałem sobie "Smuda pedał Wisłę sprzedał" Nieco mi się pogląd na sytuację zmienił od tego czasu, jednak dalej Franza nie trawię...
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 28.01.2014, 18:43
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Jako, że miałem wtedy z 19 lat myślałem sobie "Smuda pedał Wisłę sprzedał" Nieco mi się pogląd na sytuację zmienił od tego czasu, jednak dalej Franza nie trawię...
Myślałem tak samo Od tego momentu minęło jednak sporo czasu i człowiek nabrał dystansu.

Gwiaździsty napisał(a):
No to co wg. Ciebie spowodowało, że Boguś wy...ł go po pierwszym w sezonie i w dodatku wygranym meczu ?
Pytanie czemu Cupiał zmieniał trenerów to jak pytanie czemu woda jest mokra Boss ma to we krwi. Był kiedyś okres, kiedy średni czas pracy trenera w Wiśle wynosił 4 miesiące.

W przypadku Smudy chodziło o to, że Wisła grała po prostu znacznie poniżej oczekiwań Cupiała czyli nie gromiła rywali w każdym meczu. To były czasy kiedy mecz niewygrany przynajmniej trzema bramkami był meczem straconym. Popularny był też wtedy pogląd, że Smuda zajechał drużynę, która z meczu na mecz wyglądała słabiej.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.01.2014, 17:48
Arked napisał(a):Wyświetl post
Z tego co pamiętam to nic takiego nie miało miejsca. Natomiast co o całej sytuacji myśleli poszczególni kibice to nie wiem.
No to co wg. Ciebie spowodowało, że Boguś wy...ł go po pierwszym w sezonie i w dodatku wygranym meczu ?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.01.2014, 18:00
To ,ze mu czasami wali na dekiel...(patrz komedia z Kasperczakiem)?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.01.2014, 18:18
Po pierwszym meczu? Eee to nie całkiem tak było...
Była seria 5 zwycięstw na początku, potem się zacięło, grajkom jakby zaczęło brakować sił i szybkości m.in. porażka z Polonią Wawa u siebie i Smuda po 7 czy 8 meczu powiedział, że ta drużyna zacznie grać dopiero w rundzie wiosennej. No i dostał kopa. A Wisła już tak naprawdę nie wróciła już w tamtym sezonie do równowagi i przegrała MP właśnie z Polonią. A co się działo za kulisami oczywiście nie wiem.
A tu masz dowód http://www.90minut.pl/liga/0/liga27.html
Co do przedłużania kontraktów to oczywiście najpewniej powodem jest brak kasy w tej chwili, ale oby to nie zaowocowało przede wszystkim tym, że w maju będzie kilku kolejnych "zdrajców" do opluwania.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.01.2014 o godz. 19:28.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.01.2014, 10:10
arti napisał(a):Wyświetl post
Co do przedłużania kontraktów to oczywiście najpewniej powodem jest brak kasy w tej chwili, ale oby to nie zaowocowało przede wszystkim tym, że w maju będzie kilku kolejnych "zdrajców" do opluwania.
Na pewno jest to ryzykowne ,ale skoro nie ma teraz pieniędzy ,to i tak zaproponowane kontrakty zostaną odrzucone.
Jeśli natomiast da się im czas do maja ,będą chcieli pokazać się przed władzami klubu , jak też ewentualnymi nowymi pracodawcami.
Takie jest moje zdanie ,czy słuszne ? Niedługo się okaże.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów