|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Plaza:
http://m.mapahandlu.pl/8460/vip-buisnness-collection/ Delsey'a serio polecam. Do 100 zł powinieneś się zmieścić. Coś takiego np. http://www.egalanteria.com.pl/produc...204150-04.html A myślę że mogą mieć w sklepie lepszy wybór. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś tu pojęcie o telewizorach?
Jest fajna promo w neo24 : http://www.neo24.pl/?p=philips_40pfl...okulary_pta508 tylko pytanie, warto kupować telewizor philipsa? smart tv jest, indeks płynności duży, więc ps3 czy też jakieś wysoko jakościowe filmy będą szły raczej na luzie? Może pytanie głupie ale jestem laikiem w tej dziedzinie ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
PolskiBus chyba, duży wybór kursów. Firmę polecam. Zależy od terminu, 15-20 zł Cię to wyjdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a bo kurde cały czas chodzi o fagasa z allegro. wylicytowałem przedmioty po okazji a ten napisał że tylko odbiór osobisty mimo że mu kasę wpłaciłem na kuriera. allegro coś mu tam wysyła ale sądzę że trzeba będzie jechać osobiście. uparł sie osioł że pudło musi w fabryce zamówić bo w sklepach takich nie ma a kierowcy autobusu dawał nie będzie.
gdyby ktoś znał jakąś mamę: http://www.gumtree.pl/cp-inne-wydarz...kiet-561313638 na prośbę znajomego (albo kobiety w odpowiednim wieku bo nie trzeba z dzieckiem przychodzić) kasa naprawdę łatwa i żadnych haczyków nie ma. jak coś to mail z ogłoszenia albo na privie odpiszę jak bede mógł.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 23.01.2014 o godz. 21:33.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jak na xboxa to odpale za 100zl, nowiutka, ledwo pare razy odpalona, plytka stan idealny+ oczywiscie pudelko.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
witam. potrzebuje malej pomocy
potrzbuje przetlumaczyc z hiszpanskiego taki maly zwrot " caballo de calesita". Bede bardzo wdzieczny pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Konik z karuzeli
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto zna się na autocadzie. Musze zrobić podnośnik śrubowy na sobotę.
Pw. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Poszukuje (nie znam się) jakiegoś roweru stacjonarnego dla mojej mamy. Głównie chodzi nie treningowy a rehabilitacyjny. Może ktoś doradzić w tej kwestii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobre i tanie taksówki w Warszawie poleci ktoś ?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ustaw w laptopie odtwarzanie dzwieku na HDMI. Jak nie pomoze to sprawdz model laptopa i poszukaj pod niego sterownikow audo HDMI, sciagnij, zainstaluj i powinno pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest na sali prawnik?
prv. |
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Gdzie zabrać dzieciaka (14 lat) w Krakowie jak już mu się nudzi na lodowisku, basenie, w galerii i w kinie... ?
![]()
TSW
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
miałem podobną sytuacje. mimo zmiany w zakładce dźwięk na tv dalej szedł dźwięk na laptopie. Zauważyłem, że jeśli podłączam kabel hdmi przy działającym lapku nie zawsze działa dźwięk. Datego najlepiej zrób to po kolei 1. podłącz kabel miedzy tv i laptop następnie: 2. włącz tv 3. uruchom lapka |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki za wszystkie sugestie. już śmiga.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
mam pytanie dotyczace zakupu biletu przez internet. ja posiadam ważna kk oraz aktywowałem konto na stronce. Chciałbym kupic bilety na mecz derbowy dla siebie i dla dziewczyny która nie ma ważnej kk .
Wybrałem dwa miejsca przechodze do płatności i wyskakuje informacja zeby wprowadzić dane drugiej osoby. wprowadze jej dane i jak sobie wyrobi kk np. w poniedziałek to bilet będzie ważny? ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wyskoczy Ci powiadomienie że nie możesz kupić dla niej bo nie ma aktywnej karty kibica.
peele na mecz zabierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jak nie to może zaprowadź go do sekcji TSW |
|
|

|