WISŁAZWE napisał(a):

Dziękuje wszystkim za wzięciu udziału w kolejnej już edycji Konkursu, którą miałem przyjemność dla Was prowadzić.
Z czasem będę się pojawiać statystyki 13 edycji Konkursu.
Już teraz zapraszam wszystkich stałych typerów jak i nowych do uczestnictwa w zabawie na wiosnę 2014!
Chciałbym również, aby poniżej pojawiły się wasze komentarze i sugestię dotyczące rundy wiosennej. Ja ze swojej strony chciałbym zaproponować aby runda wiosenna była kontynuacją jesiennych zmagań. A po zakończeniu rundy zasadniczej wzorem naszej Ekstraklasy podzielimy punkty na pół i zaokrąglimy w górę.
Bardzo mile widziane są również uwagi co do regulaminu. Teraz jest czas na dyskusje ze mną i z innym uczestnikami konkursu, więc jestem otwarty na każdą nowość czy zmianę.
Przy okazji Wiślackich Świąt!
|
Nie wiem co reszta o tym sądzi i czy nakład pracy będzie przez to dużo większy, jednak często zdarzy się, że ktoś spóźni się z typem. Zmianę, którą proponuję wyjaśnię na przykładzie.
Typujemy mecz Wisły z Górnikiem, mecz jest w piątek o 18:00. Typy przyjmowane do czwartku do godziny 23:59, jak standardowo. Użytkownik X zapomniał o wysłaniu kuponu, przyszedł do domu o 1 w nocy. Wysyła posta z kuponem, kupon zostaje uwzględniony - jednak punkty, które otrzymał mnożymy razy 0.5, zaokrąglając w razie połówek do całości w dół. Tolerancja dla spóźnialskich powiedzmy 6 godzin po pierwotnym czasie zamknięcia kuponów, więc w naszym przypadku do 5:59.