![]() |
Konkurs o Wi¶le - edycja 14. Wiosna 2014.
Witam, przed nami już 13 edycja Konkursu o Wi¶le w którym typujemy wyniki, strzelców, oraz skład w jakim wyst±pi± w danym meczu piłkarze Białej Gwiazdy.
REGULAMIN: 1. Typujemy mecze z udziałem Wisły Kraków we wszystkich oficjalnych rozgrywkach: - Ekstraklasa - Puchar Polski 2. Co typujemy: - Skład w jakim Wisła Kraków wyst±pi w danym spotkaniu. - Zmiany przeprowadzone w trakcie spotkania - Wynik zarówno wynik końcowy jak i do przerwy. - Strzelców bramek dla Białej Gwiazdy w danym spotkaniu. 3. Punktacja: * pierwsza jedenastka: - poprawne wytypowanie całej ''11'' - 11 pkt + 3 pkt gratis - poprawne wytypowanie od 9 do 10 zawodników z pierwszej ''11'' - 1 pkt za każdego + 1 pkt gratis - Wytypowanie do 8 zawodników - 1 pkt za każdego bez bonusów. - Skróty nazwisk nie będ± brane pod uwagę przy liczeniu punktów tzn. Głowa, Mały, Guła, Bogu¶, itp = o pkt * Zmiennicy/ strzelcy bramek: - Poprawne wskazanie zmienników (3) - 1 pkt za każdego - poprawne wytypowanie strzelca/ strzelców bramek 1 pkt za każdego * Wynik: - Poprawne wytypowanie wyniku końcowego - 3 pkt - Wytypowanie zwycięzcy - 1 pkt ( punkt dla każdego, kto nie trafił dokładnego wyniku końcowego,ale wytypował zwycięstwo danej drużyny) - Wynik do przerwy - 1 pkt ( punkt otrzymuj± typerzy, którzy wskazali, jaki wynik będzie do przerwy czyli kto będzie prowadził albo czy będzie remis. 4. Typowanie/ edycja typów: - Typować będzie można do godziny 23:59 dnia poprzedzaj±cego mecz, czyli jeżeli w niedzielę Wisła gra mecz z GKS-em Bełchatów to typy można oddawać i edytować do soboty do godziny 23:59, potem nie będzie takiej technicznej możliwo¶ci, ponieważ dodawanie typów oraz ich edycja będzie zablokowane. - Nie będę uwzględniane typy oddawane ''dla żartu'', za takie typy uznane zostanę posty w których podany zostanie sam wynik, lub sam skład! Pod uwagę nie będ± brane również typy gdzie podany zostanie nieprawdopodobny wynik typu 11:0, 23:34 itp... - Edycja, to funkcja dzięki której typer może w dowolnym czasie ( do dnia poprzedzaj±cego mecz 23:59) zmienić swój typ na najbliższe spotkanie tzn. wprowadzić korektę wyniku, zamienić zawodników z pierwszej jedenastki, wymienić zmienników i strzelców bramek. 5. Kategoria TOP: - Mecze tej kategorii liczone s± podwójnie, do tych spotkań zaliczymy: - Derby - Legia - Lech Serdecznie zapraszam do zabawy. Pierwsze spotkanie typujemy do pi±tku do godziny 11:59, bardzo proszę o punktualno¶ć. |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:2 (1:1)
Bramka: Stjepanović Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Chrapek, Małecki - Garguła Zmiany: Burdenski, Burliga, Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (1:0)
Bramki: Sarki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanowić, Wilk, Chrapek, Małecki - Garguła Zmiany: Ko¶cielniak, Burdeński, Burliga |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (0:0)
Bramki: Sarki, Małecki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Wilk, Stjepanowić, Garguła, Chrapek, Małecki - Sarki Zmiany: Burdeński, Ko¶cielniak, Burliga |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2-0 (1-0)
Bramki: Garguła,Małecki Mi¶kiewicz – Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza – Małecki, Nalepa, Chrapek, Stjepanovic, Sarki – Garguła Zmiany: Burdenski,Wilk,Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 0:2 (0:1)
Bramki: Sarki, Małecki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki,Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Burliga - Małecki Zmiany: Wilk, Burdeński , Nalepa |
Bramki: Chrapek Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Garguła, Wilk, Chrapek, Burliga - Małecki Zmiany: Kamiński, Nalepa, Burdenski. |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 0:0 (0:0)
Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Wilk, Chrapek, Garguła, Stjepanowić - Małecki Zmiany: Ko¶cielniak, Burdenski, Lech |
Wisła - Górnik 2:1 (1:1)
Małecki x2 Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki,Jovanovic,Burliga - Sarki,Wilk,Stjepanovic,Chrapek,Małecki - Garguła Zmiany: Burdenski,Ko¶cielniak,Kamiński |
Wisła vs Górnik 2:0 (1:0)
Małecki, Boguski Bieszczad - Jovanović, Głowacki, Bunoza, Stolarski - Sarki, Stjepjanović, Wilk, Gargłua, Małecki - Boguski Zmiany: Chrapek, Burdenski, Nalepa |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Wilk - Stjepanović - Chrapek - Garguła - Sarki - Małecki Bramki: Chrapek, Małecki Zmiany: Nalepa, Burdenski, Ko¶cielniaki. |
Wisła - Górnik 1:1 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki, Jovanović,Bunoza - Sarki,Stjepanović,Chrapek,Garguła,Małecki - Boguski Zmiany : Wilk,Uryga,Szewczyk Bramka : Garguła |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:1 (0:0)
Bramki: Chrapek Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanowić, Garguła, Chrapek, Małecki, Romo Zmiany: Burdenski,Wilk,Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (0:0)
Bramki: Chrapek, Małecki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanowić, Garguła, Chrapek, Małecki - Kuczak Zmiany: Wilk, Burliga, Nalepa |
Bramki: Jovanović Bieszczad - Burliga, Nalepa, Jovanović, Bunoza - Sarki, Wilk, Garguła, Szewczyk, Małecki - Boguski Zmiany: Głowacki, Chavez, Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0(0:0)
Bramki: Małecki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanowić, Wilk, Chrapek, Małecki - Boguski Zmiany: Garguła,Szewczyk,Burdenski |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski,Głowacki, Jovanović,Bunoza - Sarki,Stjepanović,Wilk,Garguła,Małecki - Boguski Zmiany : Burdenski , Chrapek ,Romo Bramki : Małecki ,Garguła |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic,Bunoza - Sarki Stjepanovic,Garguła,Małecki,Chrapek - Boguski Zmiany: Kamiński, Chrapek, Burliga Bramki: Małecki, Sarki |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Nalepa, Chrapek, Małecki- Garguła Zmiany: Ko¶cielniak, Wilk, Burliga Bramka: Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:1 (1:0)
Bramki: Małecki, Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanowić, Garguła, Chrapek, Małecki,Boguski Zmiany: Wilk, Kamiński, Burliga |
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Sarki, Garguła, Stjepanović, Wilk, Chrapek, - Małecki Zmiany: Nalepa, Burliga, Ko¶cielniak Bramki: Chrapek, Małecki |
Wisła - Górnik 1-4
Bramka: Bunoza Bieszczad-Bunoza,Głowacki,Jovanovic,Stolarski-Ostoja,Sarki,Chrapek,Garguła,Wilk-Małecki Zmiany; Brudenski, Burliga, Nalepa |
Bramki: Romo Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Chrapek, Małecki, Romo Zmiany: Garguła, Boguski, Nalepa |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Sarki, Garguła, Wilk, Małecki - Chrapek Zmiany: Kuczak, Burdenski, Ko¶cielniak Bramki: Chrapek, Kuczak, Burdenski |
Bramki: Sarki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Wilk, Garguła, Chrapek,Koscielniak,Małecki Zmiany: Burliga,Burdeński, Kuczak |
Wisła Kraków – Górnik Zabrze 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza – Sarki, Stolarski, Wilk, Stjepanović, Małecki – Garguła Zmiany: Burdenski, Chrapek, Ko¶cielniak Bramka: Małecki |
Wisła Kraków – Górnik Zabrze 0:0
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza – Sarki, Garguła, ,Stjepanović, Chrapek,Burliga– Małecki Zmiany: Burdenski, Wilk,Kamiński Bramka: |
Wisła Kraków – Górnik Zabrze 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza – Sarki, Garguła, Wilk, Stjepanović, Chrapek - Małecki zmiany: Burliga, Ko¶cielniak,Burdenski |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:0 (1:0)
Bramka: Małecki,Sarki Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Garguła, Chrapek - Małecki Zmiany: Kuczak,Kamiński,Koscielniak |
Bramki: Sarki, Chrapek Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Garguła, Małecki - Kuczak Zmiany: Burliga, Chrapek, Kamiński |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 00:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl