The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: W Białymstoku..
Wisła w końcu wygra! 45 80,36%
Wyjazd = Remis 7 12,50%
Ciężki teren, porażka. 4 7,14%
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2013, 20:01
To dziwne...

Włączyłem mecz. Patrzę... 2:0 myślę... Ja .......e!

Ale zaczynam oglądać i wygląda to o niebo lepiej niż w wielu innych meczach wyjazdowych.

Jak już przycisneliśmy Jagę to natychmiast dostawaliśmy kontrę i tracimy bramkę. To wcale nie wyglądało tak źle jak wygląda wynik.

To co Chrapek dzisiaj grał to cudo. Mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy go sprzedać.

Szkoda głupich błędów i tego że Franek jednak zmienił Piotrka na Bogusia.

Teraz trzeba odpocząć, zapomnieć i ugrać coś z Lechem
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.12.2013, 20:03
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie ma sensu dziś komentować. Za dużo gorzkich słów by popłynęło.
A jutro... już nie będzie warto.
Jaga wcale nie grała żadnej rewelacyjnej piłki. My nie mieliśmy gry defensywnej w środku pola i to wystarczyło.
My wogóle nie mieliśmy gry defensywnej

Szkoda, że Chavez kontuzjowany, bo Jovanović powinien sobie odpocząć przez najbliższe 2 mecze. Szkoda, że Sobola nie ma, bo Stjepanović również. Chrapek znów najlepszy na boisku, a według mnie Sarki powinien dostać szansę, bo pan Boguski nie wykorzystuje jej . WDG77 za bramkę nr 2 dla Jagi i totalnym braku koncentracji w przyjęciach piłki w I połowie, też powinien dostać po łapach...
Dzisiejszy mecz powinien Smudzie otworzyć oczy, że my tak naprawdę potrzebujemy dobrego stopera, prawego i lewego obrońcę a także defensywnego pomocnika w pierwszej kolejnosci

thechris napisał(a):Wyświetl post
Prawda wygląda tak, że wystarczył jeden pół-klasowy i w pełni zmotywowany zawodnik na Q plus kilku szybkobiegaczy bez talentu, żeby rozpykać Wisłę na łopatki. Mogło być 4:3 a mogło być 7:1. Wynik nie ma znaczenia, w grze to była różnica klasy. Gratulacje dla Jagielloni.
oni nawet 7 sytuacji nie mieli
wykorzystali wszystko co mieli, ale pewnie znając życie gdyby mieli 7 to by 7 strzelili, bo to taki syndrom słabym drużyn jak im się farci. Defensywka kontry i wszystko wpada
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.12.2013 o godz. 20:08.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.12.2013, 20:03
Pozostaje mieć nadzieję, że zimą jednak ściągniemy jakichś przynajmniej dwóch solidnych grajków. Na dobry początek.
Może Cupiał zobaczy, że nawet cuda Smudy nie wystarczą i trzeba wysupłać trochę kasy, żeby dzisiejsi, w miarę solidni gracze, byli tylko zmiennikami.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 02.12.2013, 20:06
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jezeli druzyna aspirujaca do gry w europejskich pucharach dostaje 5 goli (bo taki klub jak Wisla zawsze ma europejskie aspiracje) od czegos takiego jak Jagiellonia to nie jest dziwne, ze w europie jestesmy posmiewiskiem
przed sezonem nikt nie mowil, o pucharach, BA sztab i pilkarze nawet teraz tego nie mówią.
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.12.2013, 20:08
A może ktoś mi wytłumaczy dlaczego pseudokopacze typu Boguski i Piotrek Brożek są w ogóle wpuszczani na boisko?
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.12.2013, 20:08
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
Kiedy ostatnio straciliśmy 5 bramek w oficjalnym meczu? Kilka lat temu, na Łazienkowskiej, tuz po zdobyciu Mistrzostwa?

Bo nie jestem w stanie sobie przypomnieć...
Zgadza się. nawet Barca Guardioli, ani Galacticos z Madrytu nie byli w stanie wbić nam tylu bramek. Po prostu kompromitacja. Ktoś się oburzył jak po meczu ze Śląskiem napisałem, że wcale to nie był nasz dobry mecz. Dzisiaj nasze braki były widoczne jak na tacy. Momentami Jaga klepała nas jak Barca. Strach jechać do Poznania, bo może być jeszcze gorzej.
Od początku pełna anemia, jak w poprzednich meczach, tyle, że wtedy rywale byli mało konkretni. Dzisiaj po 13 minutach było 0-2 i w zasadzie po zawodach. Za duże luki miedzy formacjami, ciągłe granie długa piłką, jak próbowaliśmy ją rozegrać to Jaga doskakiwała pressingiem i od razu strata. Każdy z naszych zawodników zagrał beznadziejnie, nie ma kogo wyróżnić. Mecz z Popradem chyba nie był przypadkiem..

Jedyny plus to kubeł zimnej wody na tych, którzy twierdzili, że gramy zajebiście i marzyli o mistrzostwie. Z takim składem nie ma na to szans.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.12.2013, 20:14
Kiedy ostatnio straciliśmy 5 bramek w oficjalnym meczu? Kilka lat temu, na Łazienkowskiej, tuz po zdobyciu Mistrzostwa?

nie tak kilka bo.. 8 lat temu..!
Skonczylo sie wyjazdowe szczescie i remisiki i po prostu predzej czy pozniej przy takiej grze tak musialo sie wydarzyc. Dosc powiedziec 4 ostatnie wyjazdy: 3 przegrane i megafartowny remis gdzie tak samo moglo sie skonczyc. 3 z 4 ostatnich wyjazdow i tracimy 11 goli, gdzie na 10 meczy u siebie tracimy 1. Cos tu nie gra, az nie do wiary ze druzyna grajac u siebie ma swietne wyniki przy tragicznych wyjazdowych.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.12.2013, 20:15

5:1 w Warszawie na Legii.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.12.2013, 20:17
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Jakby nie patrzeć, najlepsza w naszej lidze.
A w tym meczu zagrała jak najgorsza... w trzeciej lidze małopolskiej...

Ot, Ekstraklasa. Tu lider i mistrz może dostać zasłużenie w czapę od czerwonej latarni, a najlepsza obrona ligi wyłapać pięć bramek.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 02.12.2013, 20:19
Z przebiegu meczu straciliśmy o 2 bramki z dużo, nawet pomimo kaszany z tyłu. Bunoza (dramat). Z przodu coś tam graliśmy. Wyglądaliśmy dokładnie jak parchovia. Z przodu gramy, z tyłu prezentujemy gole rywalom.

I stracić 5 goli - to trzeba się starać. Nie łykam tego "takie mecze się zdarzają". Nasza gra właśnie jest oparta na równowadze między atakiem i obroną. Jeśli jej nie ma jak dziś to poza "optyczną urodą" naszej gry jest bida z nędzą.

Oby jak najmniej takich meczy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.12.2013, 20:19
Jeden z niewielu meczów w tym sezonie gdy opuściło nas szczęście (ale za to na całego). My gramy w piłke, bramki strzela ktoś inny.

Ocena sędziewania: 1/10
Ocena komentatorów: c w e l e
Ostatnio edytowane przez Kamson : 02.12.2013 o godz. 20:23.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
wajefel
Member

Od: 07.2010

Stary 02.12.2013, 20:25
Nie wierzę w to co niektórzy tutaj wypisują. Ludzie poważnie twierdzicie, że ten występ to kompromitacja ? Ja śmiem twierdzić, że Wisła zagrała swój jeden z lepszych meczów wyjazdowych w tym sezonie, tylko po prostu pierwszy raz nie mieliśmy szczęścia.
No bo co można poradzić na to, że Grzybowi z wrzutki wychodzi strzał życia wpadający lobem w okienku bramki, co można poradzić w sytuacji gdy wydaje się, że wszystko jest pod kontrolą, a Dani Q popisuje się podaniem w stylu Mesuta O. Oczywiście, gra w obronie nie była najlepsza, jednak zdarzało nam się grać gorzej, tutaj kolejna dawka pechu- Ostoja Stjepanovic i jego głupio złapana żółta kartka, która miała naprawić najprostyszy błąd techniczny, co spowodowało, że trener Smuda go zmienił.Nie dostrzegam tego do końca na boisku, ale wiem ile ten zawodnik znaczy dla Białej Gwiazdy. Gdy go nie ma gramy tragicznie i ciśnie nas Cracovia czy Ruch.
Ja za ten mecz przyznałbym paru zawodnikom grającym w ofensywie noty 6,7- Garguła,Brożek, czy Chrapek, który grał dzisiaj znakomity mecz, wiele pięknych podań. Pech chciał, że Jadze udawało się wszystko.
Najbardziej szkoda mi Miśkiewicza. Nie wiem co z nim się stało, ale gra fenomenalny sezon, nawet jego gra nogami się poprawiła i już tak nie irytuje. Dzisiaj 5 straconych bramek, niby dla bramkarza coś strasznego, jednak on nie maczał palców w ani jednej sytuacji.
Po tym widowisku wcale nie boję się wyjazdu do Poznania. Bałbym się w przypadku gdybyśmy zagrali totalną klapę jak to już często bywało na wyjazdach, jednak tragedii nie było.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 02.12.2013, 20:25
W koncu przyszedl czas kiedy nasze szczescie i parady Miskiewicza sie skonczyly. Ogolnie to po dzisiejszym meczu jestem dziwnie spokojny przed meczem z Amica. Remis w najgorszym wypadku.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.12.2013, 20:26
Tak, sędzia dał nam 3 żółte kartki za nic.

Jak mnie to wk... w tej naszej lidze. Jak ktoś kogoś popchnie, ledwo go dotknie i już faul, a nawet żółta kartka.
Tragedia. Piłkarzom powinno się dać grać.
A zobaczy taki jeden z drugim, ze sędzia gwizdnął coś takiego na początku meczu i potem z uporem maniaka nurkują...
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.12.2013, 20:35
Podobny wynik powinien być w Bielsku, tam był cud dla nas w postaci 0-0 ale ile takich cudów może być. Nasza gra na wyjazdach jest słaba
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 02.12.2013 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.12.2013, 20:47
Błędy w obronie na poziomie juniorskim i to dosłownie.
Ktoś powie, że pierwsza bramka to fart ale już samo doprowadzenie sytuacji, że zawodnik może sobie na luzie, bez presji dośrodkować piłkę mówi wiele o postawie obrony. Jeżeli Bunoza przesunął do środka, to ktoś w jego miejsce powinien pilnować Grzyba. Patrząc na to, że Donald w ogóle nie bronił, to chyba miał być tam Piotrek Brożek.
Druga bramka to kompletna bierność Bunozy i Guerriera. Stali i się patrzyli jak Quintana sobie operuje piłką i wrzuca na głowę Piątkowskiego.

Reszty nawet nie chce mi się analizować, bo jestem zażenowany. Ogólnie można zauważyć, że od 3 spotkań wyjazdowych bardzo słabo prezentujemy się w defensywie. Dzisiaj można było być zadowolonym z gry z przodu (nie licząc skuteczności) ale tyły zawiodły.

Tak już się chyba przyjęło w tej lidze, że jesteśmy dobrym rywalem na przełamanie się. Bo jakby nie patrzeć.
- sąsiadka
- Ruch
- Zawisza
- Podbeskidzie
- teraz może Jaga
Wszystkie te drużyny od spotkań z nami regularnie punktują/punktowały.
Odpowiedz cytując
FLAMES
Junior Member

Od: 06.2006

Stary 02.12.2013, 20:51
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jezeli druzyna aspirujaca do gry w europejskich pucharach dostaje 5 goli (bo taki klub jak Wisla zawsze ma europejskie aspiracje) od czegos takiego jak Jagiellonia to nie jest dziwne, ze w europie jestesmy posmiewiskiem
Że co? drużyna aspirująca do europejskich pucharów? Faktycznie jak drużyna dostaje od TAKIEGO CZEGOŚ 5 goli to jesteście pośmiewiskiem. Lubię wchodzić na wasze forum po takich meczech, i czytać komentarze takich typów z przerośniętym ego
Ostatnio edytowane przez FLAMES : 02.12.2013 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.12.2013, 20:52
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Jagielonia - kupa szczęścia, dzień konia i mecz rundy. U nas odwrotnie - gra nie była słaba, ale brakowało szcześcia, do tego nieporadność i nieskuteczność w wykańczaniu akcji..

Mecz ogólnie bardzo wyrównany, z tą różnicą, że my graliśmy, a oni grali i strzelali.
Mecz rundy to mieli z Ruchem 6:0 u siebie. Co do kupy szczęścia to przy pierwszej bramce można sie zgodzić. Ale bądzmy obiektywni bo przy kolejnych bramkach akcje bramkowe były bardzo dobre, a przy 3 bramce akcja wyśmienita! Koigo my oszukujemy? To że trochę powalczyli i pograli piłką, stworzyli kilka sytuacji nie upoważnia do opinii do dobrego meczu w kontekcie wyniku. Przypominam 5:2 w dupę.

Drużyna jest lepsza która zdobywa bramki. Za piękna grę nikt punktów nie daje. Jaga dobrze zaczeła i później sie cofneła żeby własnie takie kontry przeprowadzać jak te bramkowe.
Niby kto był lepsza druzyną w tym meczu Wisła?
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.12.2013, 20:58
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
A Ty za jaką jesteś drużyną?

Nie trudno sie domyśleć kolego
Powód: jak łopatą
Ostatnio edytowane przez sergio : 02.12.2013 o godz. 21:34.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.12.2013, 21:06
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Czekaj, bo nie ogarniam napisałem to do jakiegoś FLAMESA. Ty masz 2 konta czy jak?

Użytkownik z Białegostoku. Tak trudno się domyślić?

Może czegoś szuka
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 02.12.2013 o godz. 21:11.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 02.12.2013, 21:13
Wypraszam sobie - "tego czegoś" można poszukać na drugiej stronie błoń, zwłaszcza po 1-6 gangbangu. A tak się ciekawie składa, że "to coś" nakopało i poznaniakom, i Śląsk tam przegrał, i ludki z paski po 4 bramki obrywały na Słonecznej, nawet Legia gubiła tam punkty. A teraz 3. drużyna tabeli przegrywa na wyjeździe z 8. Barcelona też ostatnio przegrała ale nikt nie zamierza zaorać Camp Nou.

Jaga strzeliła 2 bramki, a potem grała z kontry. Proste, i do bólu (buuulu!!) skuteczne. Wisła strzela gola, to oni dwa kolejne, Wisła strzela znów, to oni też. Uff, oby tylko tak "radosnej" obrony nie zaprezentowała Wisła na Bułgarskiej, bo porażka na polu ziemniaków może zaboleć o wiele bardziej (groźba przeskoczenia nas w tabeli) niż 2-5 na Słonecznej ulicy.
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
FLAMES
Junior Member

Od: 06.2006

Stary 02.12.2013, 21:38
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Użytkownik z Białegostoku. Tak trudno się domyślić?

Może czegoś szuka
Nie chciałem zakłócać spokoju tego forum Czy czegoś szukam? Może odrobiny szacunku? Ale się przeliczyłem
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.12.2013, 21:44
FLAMES napisał(a):Wyświetl post
Nie chciałem zakłócać spokoju tego forum Czy czegoś szukam? Może odrobiny szacunku? Ale się przeliczyłem
Nie przeszkadzasz a WISLAZWE SIE WYGŁUPIŁ
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.12.2013, 21:45
Ten mecz obalił bajkę o naszej "mitycznej" obronie.
De facto składała się ona do tej pory z dobrej dyspozycji Głowackiego i wyśmienitych interwencji Miśka, któremu osobiście zawdzięczamy niejeden punkt w tej rundzie.
Dzisiaj , jak Glowa fatalnie 2x zawalił , a raz odpuścił na środku (do tego jeszcze kilka poważnych kiksów) i na dodatek Misiek NICZEGO nie wyratował, to nam Jaga "piątkę przybiła". Karykaturalna gra Bunozy i Burligi, bez wsparcia od Donalda i Pietii dobiła nam kolejne 3 bramki.
Jedyny pozytyw, to wg mnie wreszcie fajna zmiana Małego. Kilka razy zaistniał przez te swoje 20 minut.
No i fatalne interpretacje sędziego. Odgwizdany nam spalony w identycznej sytuacji, gdzie puścił drugą bramke dla Jagi, 2 żółte kartki z kapelusza, gdzie co najmniej jedną darował Jagom.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 02.12.2013, 22:00
Statystyki Jagiellonia vs Wisła,
Posiadanie piłki: 42-58% na korzyść Wisły
Sytuacje podbramkowe: 16-12 na korzyść Jagi
Strzały celne: 9-5 na korzyść Jagi
Strzały zablokowane: 2-4 na korzyść Wisły
Spalone: 1-2 na korzyść Wisły
Rzuty rożne: 0-8 na korzyść Wisły
Dośrodkowania: 11-23 na korzyść Wisły:
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.12.2013, 22:12
A Ty okazujesz szacunek pisząc "wasze forum" z małej litery? Fajnie się tak wchodzi na cudze forum i wkurza ludzi po porażce 2-5. To tez świadczy o szacunku z Twojej strony do byłej zgody? A przerośnięte ego? Jak Klub odnosi sukcesy to można takie mieć. A jak klub, któremu się kibicuje nigdy nic nie wygrał to można się zastanawiać dlaczego inni w ogóle maja ego i trzeba się dowartościowywać po wygranej nad kimś znacznie bardziej utytułowanym.
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 02.12.2013, 22:41

Prezent dla Gordana. Chyba jako jedyny w naszej lidze nie wie na którą nogę idzie Quintana.
Od początku gość do mnie nie trafia. Pocieszam się, że to może jeszcze tylko dwa mecze.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.12.2013, 22:44
Szukasz odrobiny szacunku? Tak Ci go brakuje?

A czym sobie zasłużyłeś?
Przez około 8 lat napisałeś 10 postów zawsze na ten sam temat.
Wchodzisz na to forum dwa razy (albo raz) w roku jak Jaga gra z Wisłą i unosisz się, bo mitmichael napisał "od czegoś takiego jak Jagiellonia"?
Faktycznie, dzisiaj potrafiliście wykorzystać naszą słabość mając przy tym trochę szczęścia. Trochę, bo wiemy dobrze jak wiele Wisle brakuje do solidności w składzie. Ale nie jesteście i nigdy nie byliście (w przeciwieństwie do nas) żadnym potentatem w Ekstraklasie więc nie dziw się, że tak przeżywamy tę porażkę. Gdybyśmy przerżnęli 2:5 z jakąś topową drużyną pewnie mniej byśmy to przeżywali.

Odpowiedz cytując
Michal Krk
Member

Od: 08.2006

Stary 02.12.2013, 22:50
No to ładnie jebło. Smuda dobrze powiedział po meczu - Wiślacy podeszli do tego meczu z przekonaniem, że są zajebiści. W końcu wygrali dwa ostatnie mecze, a ostatni nawet trzema bramkami! Zapomnieli niestety, że podstawą tych wyników ponad stan w tym sezonie jest ogromna konsekwencja w defensywie, w tym meczu jej zabrakło.

Ale lepiej, że jebło z Jagiellonią niż z legią, cracovią czy lechem bo wspominaliby ten mecz przez długie lata.

Niech nasi się uczą na błędach i nie dopuszczą do kolejnego takiego spotkania, a będzie dobrze!
W życiu piękne są tyko chwile
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 02.12.2013, 23:06
Jeśli wielkopolanie teraz wygrają swój mecz, (na wyjeździe z Koroną?) to kolejny w Poznaniu z nami będzie o miejsce na pudle...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów