|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
....:::TYLKO WISLA:::...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Nie zgrywaj idioty(ale przyznam, ze idzie Ci to wybornie). Dalej bedzie rozpowiadal jakies bzdury na moj temat? Juz chyba bany powinny przemowic Ci do rozsadku. Wymijajacej odpowiedzi nie bede komentowal. Kladziemy 10 tys. na stół, wyjasniamy kwestie, a potem publicznie ktos tutaj bedzie sie kajal. Pasuje, czy nie masz jaj? P.S - W wyzwiskach, to ty przodujesz...ile juz banow zalapales? Pochwal sie . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pominę te Twoje wypociny (bo Ty akurat wiesz, ile mam wspólnego z prawicą i czego mnie w szkole nauczono...) - skomentuję jedynie kwestię "wyjaśniania czegoś". Nie mam zamiaru wykładać na stół kasy (jeszcze czego), ale chętnie zobaczę Twoje "papierki" i jeśli okaże się, że nie miałem racji - przeproszę (to dla mnie żadna ujma). Pasuje, czy zgrywasz byka bo wiesz, że nikt nie wyłoży na stół pieniędzy?
Ps. Wystarczy przeczytać Twoje posty i wyjdzie kto wyzywa i ubliża drugiej osobie. Bany złapałem dwa - najpierw dowiedz się u adminów za co a potem komentuj. Chcesz kontynuować OT to na priv zapraszam. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
||||
Z tym napinaniem to doprawdy "przyganiał kocioł garnkowi", najpierw próbujesz mierzyć czyjś poziom praktykowania wiary tekstami "albo nie jestes katolikiem, albo nie jestes praktykujacym katolikiem", bądź pisząc do interlokutora per "katoliku od 7 boleści", a później płaczesz, że Ci się odpłaca pięknym za nadobne.
Tak więc Twoje stwierdzenie, że jest po prostu kłamstwem. Tym bezczelniejszym, że w kolejnym poście próbujesz swojego adwersarza pouczać kreując się na znawcę prawa.
A kto tutaj manipuluje udowodniłem choćby powyżej.
Doprawdy z przykładem z tego artykułu trafiłeś jak kulą w płot.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 06.11.2013 o godz. 19:35.
|
||||
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Turek i AS82 jak tak bardzo wszystko wam nie pasuje w Polsce to nikt was w tym kraju nie trzyma.
Teraz nie ma granic, więc pakujcie się razem i kierujcie na zachód, najlepiej do Holandii .... Tam będziecie mieć najlepiej. ![]()
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 06.11.2013 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jeszcze raz napiszę.sakramenty nie sa obowiazkowe,nie są zapisane w konstytucji.za to ,ze ltos nei wexmei ślubu koscielnego,nie ochrzci dziecka,nie zosranie pochoway w obrządku katolickim nie grozi więzienie,grzywna ani uniewazneinie manstwa,.malo tego sakrament mozna doztac za darmo ale np slub zostanei udzielony bez mszy św co wcale nie umniejsza jaego znaczenia.jesli komus nei pasuje nie musi wcale brac slubu kościelnego nei musi chcrzic dziecka i nie musi miec ksiedza na pogrzebie.
i jeszcze jedno.mie mylmy lewicowosci z lewactwem.mimo podobienstwa w nazwie to są dwie różne rzeczy ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
próbujesz dyskutować małolacie a nie czytasz tego co sam wklejasz - ile to biorą w archikatedrze dla swoich? No?
Albo traktujesz dyskutantów poważnie albo wymiotujesz swoimi frustracjami ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
nie masz coś wspólnego z imć Planktonem?Od czasu jego pamiętników tak się nie ubawiłem pzdr.![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Nie wiem, czy było, wrzucam jako ciekawostkę:
https://www.youtube.com/watch?v=qPJPIvo9K0w Przed oglądnięciem polecam mieć przy sobie jakieś leki przeciw zbyt wysokiem ciśnieniu, jeśli ktoś ma z tym problem. Albo jak masz dobry humor i nie chcesz sobie go psuć, nie oglądaj ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nowy numer tygodnika "W sieci". Michnikowi i jego klakierom znowu gul skoczy...
http://wpolityce.pl/site_media/media...2bf92bf1d5.jpg A tu jeszcze troche o nim i jego rodzinie... http://szechteriada.org/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nieudaczniki z PO szafują bezpieczeństwem energetycznym Polski :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wpolityce.pl/wydarzenia/66993...ylo-spodziewac
Wywiad z Grasiem - papierek lakmusowy polityki międzynarodowej Tuska prowadzonej na kolanach |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=4U_rG5Y0DOM
W takim oto kraju żyjemy. Wiem że pewnie większość oglądała ale trzeba pokazywać młodszemu pokoleniu w jakim kraju żyjemy i kto nami rządzi. Ostatnie zdanie niby śmieszne a pokazuje tragizm tej sytuacji ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Wygląda że wiszące gówno na krzyżu,flaga w gównie lub też biblia w kiblu nie są "nieobyczajnymi wybrykami" ... Czekamy na naszych wielkich obrońców wolności słowa. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Xj1sr0gphxU
Jakby ktos chcial posluchac Sakiewicza... Chłop juz calkiem odplynal w megalomanii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dziś odkryłem Maxa. Max daje bardzo fajne spostrzeżenia na temat: Poprawności politycznej, co ma fajne odzwierciedlenie w kontekście ostatnich działań lewicy(politycznej i medialnej) w Polsce. Warto obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=RoZB8...xv9BD3_jJdAOj- ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witamy po hibernacji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
POlicja ma POdręcznik jak łagodnie należy zatrzymywać pedała :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Obywatel polski należy do "państwa". "Państwo", może obywatelowi odebrać państwowe dziecko. "Państwo" nie obroni obywatela w sytuacji zagrożenia ale i nie pozwoli obywatelowi na obronę. Również we własnym jego domu bo przecież to właściwie nie jest obywatel tylko niewolnik a dom nie jest żadną "moją twierdzą" tylko kątem, w którym "państwo" łaskawie pozwoliło przycupnąć.
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/art...IN%2F131119754 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rosyjski politolog o Tusku:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli podczas rozmów z Putinem nie podnosisz się z klęczek to nie oczekuj żeby traktował Cię inaczej niż zwykłego pachołka... Najgorsze w tym wszystkim jest to że Donald wie, że jest teraz marionetką w rękach pokagiebowców na czele z Putinem. Wystarczy by ktoś na wschodzie tupnął nogą a Donek już ląduje w budzie. A jeśli tego nie zrobi to dostanie po łapkach...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ldf6JVrIXQo ciekawe fragmenty JKM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
||
|
Niezwykły portret Saturna, szóstej planety Układu Słonecznego, w pobliżu której można się także dopatrzyć - choć łatwo przegapić - naszą nikłą błękitną kropeczkę, dom siedmiu miliardów ludzi.
![]() ![]() Cytat:
a później to, polecam szczególnie Jaroosiowi co mnie tutaj zaczepia ... Tomasz P. Terlikowski napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Szpen : 17.11.2013 o godz. 15:50.
|
||
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Też polecam przeczytać:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Nie wiecie gdzie w Krakowie dostanę ten tygodnik ? |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
W innych miastach można było złapać w kioskach "Ruch'u" - ale piszą ludzie, że strasznie mały nakład jak na ilość chętnych i schodzi na pniu.
Ja też w Krakowie nie widziałem :/ ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|