|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Poniedziałkowy mecz pomiędzy Podbeskdziem a Wisłą zakończy się: | |||
| Zwycięstwem Wisły Kraków! |
|
51 | 83,61% |
| Remisem |
|
6 | 9,84% |
| Zwycięstwem Podbeskdzia |
|
4 | 6,56% |
| Głosujących: 61. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Miałem napisać najsłabszy mecz w tym sezonie ale z Lechią zagraliśmy jeszcze słabszy więc nie jest źle na wyjeździe zdobywamy 1 pkt więc wyjazd można uznać za udany ponieważ dziś wszyscy zagrali poniżej oczekiwań jeśli chodzi o zawodników z pola, co do kadry zawodników i transferów to koniecznie musimy kogoś w zimie pozyskać bo Ostoja nie daje rady grać na maxa w każdym meczu to samo dotyczy się skrzydłowych, Boguski miał siły na 1 połowe, Małecki niestety narazie nie nadaje sie do gry ale jeszcze w niego wierzę choć to jest ostatni sezon ostatnia runda jak teraz nie weźmie sie za siebie to powinien pomyśleć nad zmianą pracy taką żeby sie nie przemęczał i nie musiał biegać. co do naszej młodzieży czemu Kamil Kuczak Uryga Czekaj Stolarski Kamiński nie dostają szansy nie mam bladego pojęcia i bardzo mnie to smuci bo nie wiem czy by odstawali poziomem od tych co grali wczoraj a są przecież dużo młodsi... FORZA WISŁA !
![]()
*WIERNOŚĆ*
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|