The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2013, 20:16
Nie wypaczył tylko dobrze wykonał swoją robotę. Sam płaciłem. Aczkolwiek doceniam próbę nazwania początkiem meczu 26 minuty.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Widzisz, najpewniej dla gościa, krawaciarza ważniejsze niż ew wygrana łyskacza jest to żebym ja zniknął z forum. Dlaczego? Mam swoje przypuszczenia, ale to nie temat ...

Natomiast mogę się założyć że w kolejnym meczu Legia dostanie karnego . Tak na osłodę. A jak nie dostanie to nie wygra.

ps. Jak tam zakład autostradowy? Skoro nawet jako arbiter nie potrafisz być obiektywny to na zakład możesz namówić tylko nieświadomego.

Oszukujesz!
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.10.2013, 21:11
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie wypaczył tylko dobrze wykonał swoją robotę. Sam płaciłem. Aczkolwiek doceniam próbę nazwania początkiem meczu 26 minuty.

Oszukujesz!
"Tam gdzie Legia nie może tam sędzia pomoże" -to hasło nadal aktualne. Pskit zastapił jak widać Hubercika. Czerwona ewidentna i nie ma co się silić na śmieszność. Dowcipkowaniem nie przykryjesz ewidentnej pomocy sędziowkiej. W 10 kopaczy Legia by tego meczu nie wygrała i Pskit o tym dobrze wiedział.
Drozd jak widać się nie pomylił. Pomoc była. Gdyby trzeba było to na pewno podyktował by karnego , tak jak nie wyrzucił z boiska murzyna za ewidentny faul na czerwień.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.10.2013, 21:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
"Tam gdzie Legia nie może tam sędzia pomoże" -to hasło nadal aktualne. Pskit zastapił jak widać Hubercika. Czerwona ewidentna i nie ma co się silić na śmieszność. Dowcipkowaniem nie przykryjesz ewidentnej pomocy sędziowkiej. W 10 kopaczy Legia by tego meczu nie wygrała i Pskit o tym dobrze wiedział.
Drozd jak widać się nie pomylił. Pomoc była. Gdyby trzeba było to na pewno podyktował by karnego , tak jak nie wyrzucił z boiska murzyna za ewidentny faul na czerwień.
No, dobra nie będę dowcipkował.

Po prostu oszalałeś z tą czerwoną
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.10.2013, 11:21
Jaka czerwień? Przecież to się robi więcej niż śmieszne

Drozd, a widzisz jednak przegrałeś
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.10.2013, 12:30
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Jaka czerwień? Przecież to się robi więcej niż śmieszne

Drozd, a widzisz jednak przegrałeś
Śmieszny to sam jesteś. Ostatni obrońca, który fauluje przeciwnika wychodzacego sam na sam z bramkarzem, to jest czerwona kartka chyba , ze jestes lekko niedorozwiniety to tego nie rozumiesz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów