|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla twierdzących, ze to Bunoza zawalił nam dziś mecz proponuję trochę ochłody. Owszem zawalił łapiąc żółtko już w 3 minucie natomiast druga kartka obarcza go tak samo jak Smudę a raczej Smudę bardziej niż jego. Wiem, ze wolfy uzna, że nie było na kogo go wymienić...prowadząc 1-0 obrona wychodziła wysoko zostawiając szybkiego Wójcickiego, który w końcu musiał wygrać pojedynek z Gordanem. Udało się to bodajże za 3 razem a mimo tego Smuda nie zdążył zareagować albo ze zmianą zawodnika albo ustawienia. Ta kartka była pewna. Co nie zmienia faktu, że dotychczasowe wyniki są ponad stan a dzisiejszy mecz jest bliższy prawdy. Kluczem jest gra w środku pola i na skrzydłach z Małym będącym bez formy i niewiele lepszym Sarkim mamy kłopoty na bokach a w środku nawet z obiektywnie nieźle grającym Gargułą. Chrapek mnie nie przekonuje i nie widzę w nim nic co by mnie zachwyciło ale akurat trudno winić jego, że jest częścią dość kiepskiej drużyny. Stan kasy decyduje o stanie posiadania i tylko na Chrapka i resztę nas stać.
Ostatnio edytowane przez spartan : 19.10.2013 o godz. 19:27.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jakbyśmy mieli na ławce Piotrka Brożka (w formie) to rozumiem. Mógłby wejść zawodnik, który nie jest tykającą bombą zegarową. Bo fakt że straciliśmy dwie bramki (nie liczę tej Goulona) z bokami obrony Stolarski-Guerrier to nie przypadek, tylko najmniejszy wymiar kary. Głowacki i Jovanović po prostu nie mogli być wszędzie - tak najkrócej można opisać naszą defensywę po zejściu Gordana. Myślę, że większość wie że nie jestem fanem talentu Bunozy, ale trzeba sobie uczciwie powiedzieć jak wygląda nasza ławka. Nijak. Są tam kolesie, którzy może kiedyś będą dobrzy - bo teraz na pewno nie są. BTW - coś czułem, ze jeśli przegramy, to z którąś ze "słabszych" drużyn. Nazwijmy to specyfiką ligi gdzie umiejętności są tak niskie, że można jest praktycznie zawsze przykryć zaangażowaniem. Teraz czekają nas mecze z drużynami mającymi nóż na gardle. Nie nazwałbym ich "łatwymi".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.10.2013 o godz. 21:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Poza tym nie dał bym głowy, czy któryś trener odważył by się zmienić Bunozę w przerwie w aktualnej sytuacji kadrowej Wisły. Myślę, że to powinno być umieszczane jako motto do każdej dyskusji o "ekstraklasie".
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 21.10.2013 o godz. 18:36.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|