The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę...
Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu 4 4,17%
Remis będzie sukcesem, ciężki teren. 18 18,75%
Zwycięstwo Wisły! 74 77,08%
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2013, 20:27
To jest temat meczowy i ocenami w nim ostatni mecz.
A nie cała rundę, politykę transferową, polityke klubu itd.

Ci zawodnicy mogą zagrać lepiej, z większym zębem i ambicją co juz pokazywali. Zagrali żle to oceny muszą być takie jakie są.

Krytyka gry w danym meczu nie ma nic wspólnego z kibicowaniem czy ogólną oceną polityki klubu.
Udawanie, że jest cudownie a drugi mecz z rzędu gramy bez zacięcia i ambicji (a może po prostu mamy braki kondycyjne) w drugiej połowie to chowanie głowy w piasek i nie ma nic wspólnego z dbaniem o dobro Wisły.
Jest raczej działaniem na jej szkodę.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 28.09.2013, 20:41
Elefant napisał(a):Wyświetl post
To jest temat meczowy i ocenami w nim ostatni mecz.
A nie cała rundę, politykę transferową, polityke klubu itd.

Ci zawodnicy mogą zagrać lepiej, z większym zębem i ambicją co juz pokazywali. Zagrali żle to oceny muszą być takie jakie są.

Krytyka gry w danym meczu nie ma nic wspólnego z kibicowaniem czy ogólną oceną polityki klubu.
Udawanie, że jest cudownie a drugi mecz z rzędu gramy bez zacięcia i ambicji (a może po prostu mamy braki kondycyjne) w drugiej połowie to chowanie głowy w piasek i nie ma nic wspólnego z dbaniem o dobro Wisły.
Jest raczej działaniem na jej szkodę.
Następny z którym się zgodzę. Jeżeli do niektórych nie dociera napiszę dużymi literami i specjalnie pogrubię bo widzę, że nie umieją czytać ze zrozumieniem: DZISIAJ GRALIŚMY Z RUCHEM CHORZÓW !

Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Bo jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy tym co grali u Kulawika czy Probierza a tym co graja teraz to albo jestes slepy albo glupi albo nazywasz sie Stanowski.
A porownanie do zabranej zabawki -wypisz wymaluj mozna odniesc do Ciebie.Zli ludzie zabrali Ci Dana i od tego czasu wszystko w Wisle jest be.Nikt nie jest w stanie dorownac mitycznej postaci rumunskiego geniusza,za ktorego kadencji
Wisla faktycznie grala z.a.k.u.r.w.i.s.t.a,kosmiczna,galaktyczna etc. pile.No po prostu klekajcie narody.
A transfery ,ktore przeprowadzil.Toz to najwyzszych lotow maestria menadzerki.
Co mają Kulawik, Probierz czy Petrescu do dzisiejszego meczu, może mi wytłumaczysz ?

Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 września 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.09.2013, 20:55
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post

Co mają Kulawik, Probierz czy Petrescu do dzisiejszego meczu, może mi wytłumaczysz ?
Wytlumacze Ci.

Nawet dla totalnego pilkarskiego laika (a za takiego sie uwazam) roznica pomiedzy Wisla Probierzowo-Kulawikowa czy Danowa jest ooooooooogrooooooomna.Oczywiscie na plus.Dzisiejszy, slabszy wystep wcale tego wrazenia nie zmienil.
Ktos ,kto tego nie zauwaza i przy okazji dzisiejszego meczu po raz kolejny powtarza ,ze od poczatku sezonu gramy piach,ze pilkarze to kaleki a Smuda Ch..j, to albo nie ma o pilce bladego pojecia albo robi to zlosliwie.No k.u.r.w.a wypisz wymaluj Zakolenko.
Nie dziwie sie ,ze podnosi ludziom cisnienie.
Moderator w dodatku.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.09.2013, 21:13
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Następny z którym się zgodzę. Jeżeli do niektórych nie dociera napiszę dużymi literami i specjalnie pogrubię bo widzę, że nie umieją czytać ze zrozumieniem: DZISIAJ GRALIŚMY Z RUCHEM CHORZÓW !
Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 października 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
?
Po ch.uj się kłócicie?
Jeden ma taki pkt. widzenia, inny trochę inny i czytając to wszystko po kolei robi się o wiele ciekawiej.
Co do naszych dotychczasowych wyników to dobrze (z pomocą szczęścia) jest jak jest i oby tak dalej.
Z tym że pierwsze poważniejsze wnioski to w zimie, a podsumowania po 37 kolejce.
Ja bym wpuszczał Stolarskiego zamiast Burligi albo Nalepy (jeśli myślimy o zmieninniku Ostoji na DP) i Urygę (jeśli jest zdrowy) jako zmiennika na DP. A Nalepę wysłał na salę gimnastyczną - co by ćwiczył gibkość, sprawność, zwrotność i stracił parę kg.
A także Fryca zamiast Donalda jeśli ten jest ustawiany na obronie.
Ale przecież nie będę się strzępił jak ktoś napisze coś innego. A ostatecznie to i tak Smuda jest trenerem więc znaczenie mojej czy innej opinii... nie jest przesadnie duże.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.09.2013 o godz. 21:19.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 28.09.2013, 21:31
arti napisał(a):Wyświetl post
?
Już poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi.

Pogoda jest taka jak w październiku, dlatego przyspieszyłem o jeden miesiąc

Była szansa utrzymać bezpieczny dystans do Legii a tak niestety po dzisiejszym meczu odskakują nam na 6 punktów w tabeli

/thechris- faktycznie po podzieleniu tak, ale przed wygląda to następująco: Wisła 18, Legia 24. Do dzielenia to jeszcze daleka droga
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów