FraMat napisał(a):

Chcesz to masz.
Możesz rozmawiać, dyskutować, nie zgadzac się.
Ale rzucać tekstami o kauflandzie w stosunku kogokolwiek (w tym do mnie) nie pozwolę.
Mogłes się zastanowić i powiedziec, że Cię poniosło.
No cóż. Po meczu z Amiką nie chciałem szczęśliwym napinaczom psuć dobrego nastroju.
Wisła zagrala troche słabiej? Tak gra prawie cały czas.
Piszę o tym od początku sezonu i wcześniej.
Piszę caly czas, ze wyniki mamy lepsze niż gra, a miejsce w tabeli ponad stan.
Znaleźli się wielcy obrońcy piłkarzyków i trenera, ktorzy po prostu niczego nie pokazują. Powiedziec wam prawde to o słabości Wisły to jak dziecku zabrać zabawki w piaskownicy. Placz i wyzwiska.
|
O czym ty chlopie piszesz ?!!!
Widziales w tym sezonie jakis mecz Wisly czy po prostu idziesz w zaparte wg. schematu " Smuda Ch...uj i tak mi k.u.r...wa dopomoz".Bo jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy tym co grali u Kulawika czy Probierza a tym co graja teraz to albo jestes slepy albo glupi albo nazywasz sie Stanowski.
A porownanie do zabranej zabawki -wypisz wymaluj mozna odniesc do Ciebie.Zli ludzie zabrali Ci Dana i od tego czasu wszystko w Wisle jest be.Nikt nie jest w stanie dorownac mitycznej postaci rumunskiego geniusza,za ktorego kadencji
Wisla faktycznie grala z.a.k.u.r.w.i.s.t.a,kosmiczna,galaktyczna etc. pile.No po prostu klekajcie narody.
A transfery ,ktore przeprowadzil.Toz to najwyzszych lotow maestria menadzerki.
Dorosnij w koncu.Petrescu juz w Wisle nie ma i nie bedzie i jak nie mozesz sie z tym pogodzic to kibicuj D.Moskwa tam twoj heros robi zajebista robote.
Wymagasz szacunku do siebie a nie masz go dla klubu ktoremu podobno kibicujesz