The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2013, 18:59
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Pracodawcy muszą się odciąć żeby dostać kasę od Kudryckiej z Ministerstwa. Zapewne dostali taką instrukcję bo w jednym czasie wpadli na ten pomysł "oświadczenia" . Naukowcy nie muszą być specjalistami od katastrof, wystarczy, że znają się na termodynamice czy specjalistami od materiałów. iTępota niektórych ludzi jest powalająca.
Ja pie*dole czy są jakieś granice tego szaleństwa ?

Teraz się okazuje ,że jest układ między najlepszymi polskimi uczelniami a Kudrycką.Kudrycka szantażuje uczelnie i mówi:" albo się odetniecie od ekspertów Macierewicza ,albo nie dostaniecie dotacji" .
Twój stopień podejrzliwości i szukania spisków ociera sie już o psychiatryk . Wszystkie siły się sprzysięgły przeciwko niezłomnemu Antoniemu...
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
AS myśli, że jest taki wydział na polibudzie - "katastrofy lotnicze"
Politechnika Warszawska prowadzi różnego rodzaju badania związane z tematyką lotniczą, jednakże każdorazowo do ich wykonania desygnuje właściwych w tej materii specjalistów; przebieg prac jest sformalizowany, podobnie jak i informowanie o ich wynikach
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Ja czekam na dementi University of Toronto w sprawie profesora Pawła Artymowicza, naukowca od Laska, powszechnie szanowanego......astrofizyka. Jego najsłynniejsze publikacje to:

"Fale gęstości w galaktykach"
"Oddziaływania dysków astrofizycznych z układami gwiazdowymi i planetarnymi "
"Astrofizyka układów planetarnych"

Przydałoby się również dementi Mnisterstwa Transportu ws Agaty Kaczyńskiej, członkini zespołu Laska, specjalisty w zakresie wyszkolenia, budowy i eksploatacji spadochronów i paralotni.

Czekam także na dementi Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych, w sprawie Pana magistra Laska, który nigdy niestety nie badał katastrofy dużego samolotu, gdyż "pracując w Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych od 2002 r., zetknął się z wieloma wypadkami lotniczymi, ale wyłącznie małych samolotów, szybowców, balonów".
Nikt sie od Artymowicza odcinać nie musi ,bo w sposób trafny i rzeczowy wypowiedział się na temat Smoleńska ,tak że jego przełozeni nie muszą się za niego wstydzić ani świecić oczami (tak jak to jest w przypadku Rońdy i Obrębskiego)
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.09.2013, 19:18
AS82 napisał(a):Wyświetl post

Nikt sie od Artymowicza odcinać nie musi ,bo w sposób trafny i rzeczowy wypowiedział się na temat Smoleńska ,tak że jego przełozeni nie muszą się za niego wstydzić ani świecić oczami (tak jak to jest w przypadku Rońdy i Obrębskiego)
Oj, bardzo trafny i rzeczowy!

Już 11.04.2011 r rano (!) Pan Profesor wiedział co się stało w Smoleńsku.

Cytat:
Dlaczego próbowali lądować
Autor: you-know-who 11.04.10, 07:10
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
z podobnego powodu co piloci samolotu wojskowego w miroslawcu.

ZADEN pilot normalnych linii lotniczych nie wlecialby w drzewa 2 km przed pasem
startowym. sluchalby wskazowek kontrolera lotow, zaprzestal opadanie i wyrownal
lot (opadal za wczesnie i za szybko). a w ogole to nie wlecialby w drzewa bo
uzywalby wlasciwie
gps-a. (moze piloci mieli bledne wyobrazenie o wysokosci pasa n.p.m?
pomylili jednostki? mieli za malo paliwa? to sie wyjasni..)

jedyne inne racjonalne wylumaczenie to to, ze pan bog mial juz dosc pis-u. jaki wplyw bedzie miala katastrofa na uklad sil politycznych? pis jest skonczony i to, podejrzewam, z wlasnej winy - wydaje mi sie ze na pokladzie samolotu 101 decyzje o ladowaniu nie byly wylacznie w gestii pilota.
Trafnie i rzeczowo !Jego przełożeni mogą się szczycić takim profesorem!
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.09.2013, 19:39
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja pie*dole czy są jakieś granice tego szaleństwa ?
Jak widać po twoich wpisach - nie ma. Chłopie w jakim ty świecie żyjesz ? Wiele razy ta ekipa uwarunkowała przelanie kasy za taką a nie inna postawę. Najprostszy przykład dotacje dla mediów tańczących w rytmie podawanym przez Tuska. Tzw. reklama pozwalająca utzrymywać te pisma. Casus GW. Są granice głupoty ale ty je dawno już przekroczyłeś.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów