The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2013, 18:26
Wsciekly Pies napisał(a):Wyświetl post
Sprawy nie znam do koca więc ten pseudo zakaz nie wiem czy jest słuszny czy nie, lecz Szpilka powiedział mądrze o tej pseudopoprawności kibicowskiej (taka sama paranoja jak poprawność polityczna).

Co oczywiście nie oznacza, że mam się wielbić z Craxa, ale jak widać po tym naszym choćby forum to wielu Wiślaków chętnie dojebało by innym Wiślakom bo coś tam i tak jest w każdym klubie.

I tak jak ktoś chce komuś dojebać nie będzie patrzył komu kibicuje i tyle.

LICZY SIĘ KTO JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM I JAK TRAKTUJE INNYCH, A NIE KOMU KIBICUJE.
Ale to jest forum kibicowskie a nie przyjaciółki więc mamy prawo się w....ić na niego i tyle! Niech powie kto do niego rękę wyciągnął gdy nie było kolorowo a nie .......i o tym jakich teraz ma "przyjaciół" gdy jest (tak mu się przynajmniej wydaje) na szczycie
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.09.2013, 19:11
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Ale to jest forum kibicowskie a nie przyjaciółki więc mamy prawo się w....ić na niego i tyle! Niech powie kto do niego rękę wyciągnął gdy nie było kolorowo a nie .......i o tym jakich teraz ma "przyjaciół" gdy jest (tak mu się przynajmniej wydaje) na szczycie
Jeszcze tylko chciałbym dodać że smutne jest to że wyciera sobie gębę naszym kochanym klubem. Przedtem był to prolans w stronę badboya, a teraz ta sytuacja z opaską. Przecinając ją sam sobie zaprzeczył i przekreślił co tam jest napisane.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.09.2013, 12:38
Wsciekly Pies napisał(a):Wyświetl post
.... a teraz ta sytuacja z opaską. Przecinając ją sam sobie zaprzeczył i przekreślił co tam jest napisane.
Z tą opaska to teatr.
Praktycznie niejednokrotnie była cięta podczas ściągania rękawic więc od jakiegoś czasu jej nie nosił, co przyznał w jakimś wywiadzie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Pan_Wątrobian
Member

Od: 03.2013

Stary 20.09.2013, 12:47
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Z tą opaska to teatr.
Praktycznie niejednokrotnie była cięta podczas ściągania rękawic więc od jakiegoś czasu jej nie nosił, co przyznał w jakimś wywiadzie.
Wiesz przecinając ją niechcąco przy ściąganiu a mówiąc wprost przeciąłem ją to różnica i pokazuje w pewien sposób kim on jest.Niby głupia opaska z silikonu ale symbol sie liczy.Niech wydupca z tą swoją dętką co śpiewać nie potrafi.
Ostatnio edytowane przez Pan_Wątrobian : 20.09.2013 o godz. 12:50.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.09.2013, 13:38
Pan_Wątrobian napisał(a):Wyświetl post
....Niby głupia opaska z silikonu ale symbol sie liczy.....
Nie moje klimaty ale jeśli się czyta to co pisze, obecna sytuacja nie powinna być zadnym zaskoczeniem:

-------------------------
9 sierpnia 2011 - 17:15 http://www.weszlo.com/news/7501-Artu...lego_chuligana

Niedawno jeszcze chodziłeś z opaską „Wierność”.
No, chodziłem, chodziłem…

Przestała mieścić się na ręce?
Nie no, ale miałem trochę pecha… Jak byłem w Stanach, to mi ją rozcięli przy ściąganiu tape’ów. Dwa razy. Więc mówię – nie będę tego nosił, bo i tak rozetną. A wierność to i tak bardziej moi przyjaciele niż Wisła.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 05.10.2013, 22:04
Klinczko. Znajdzie się wreszcie ktoś kto poradzi sobie z jego zasięgiem ramion i trzymaniem dystansu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów