|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Sobol to już przeszłość . Z nim derby też kilka razy remisowaliśmy . Ciekaw jestem ile razy w tej rundzie czy w najbliższych miesiącach padnie słowo ' Sobol by się przydał " . Zbyt dużo widziałem porażek i z Sobolem w składzie by wierzyć że trzymanie go do emerytury do nas to było coś nieodzownego . Życie musi się toczyć dalej i pora przestać żyć przeszłością . A Sobol dzisiaj w 2 połowie to gonił własny cień . Pierwsza połowa super , ale druga tragedia ( i nie dziwię się że padła szybka zmiana ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
przypomnijcie sobie jak był Sobol i dostawaliśmy U SIEBIE wpiernicz. wtedy brakowało napastnika, nie? obroncow, pomocnikow. tylko Sobola nie. zejdzcie na ziemie. nic juz on by nam nie dał bo jednak grał tu dosyc niedawno i nikt nie pamięta jakie wyniki osiagalismy i wcale nikt go nie chwalił, bo nie miał za co.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dyskusje o przydatności Chaveza są raczej jałowe. Z powodu kontuzji Jovanovicia i kartek Bunozy oraz Stjepanovicia Osman raczej będzie musiał zagrać, bo Nalepa pójdzie pewnie na defensywną pomoc. Chyba że Czekaj i Uryga nadają się już do gry i bardziej przekonują Smudę, w co wątpię.
Oby Chavez udowodnił wszystkim krytykom (w tym mnie) że nie mają racji już w najbliższym meczu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Powtórzę słowo: oby ... Nalepa musi się otrząsnąć po Cracovii bo zagrał nie najlepiej ale znów nie przesadzajmy że tragicznie. Są oczywiście inne opcje np z Sarkim (lub Donaldem) i Małeckim na bokach Garguła i Bogusiem w środku oraz cofnięciem Chrapka ale gramy u siebie więc trzeba grać do przodu a Chrapek ma pewne talenty do gry jako playmaker ... Zaryzykowałbym Donalda za Bogusia ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2013 o godz. 21:08.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co jak co, ale Kryształowemu Nowakowi należy się "ciepłe przyjęcie" podczas derby na Reymonta za sytuację z Jovą - qtas pier...dolony....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jeśli zagra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czułem w kościach ten remis, ale spokojnie prawdopodobnie rozbijemy ich w rewanżu u siebie. Plus jest taki, że jeśli nawet gdy gramy piach to jak dotychczas nie przegrywamy (podobnie było w Szczecinie). Nie oszukujmy się nie mamy mistrzowskiej kadry, która gwarantuje POWTARZALNOŚĆ w każdym kolejnym meczu. I niestety wygląda to tak, że po dobrym meczu, przychodzi padaka.
Teraz czeka nas nowe wyzwanie, bo przyszły kontuzje i kartki.... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
He?
Po najspokojniejszych derbach Krakowa od lat Małopolski Komendant Wojewódzki Policji złożył do wojewody małopolskiego... wniosek o zamknięciu całego stadionu Cracovii do końca rundy wiosennej! http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...undy-jesiennej ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Maja roz....ic szmate i tyle. Pewnie jestes z jakiegos Kalisza, Wlocawka lub Ciechocinka... dlatego nie rozumiesz co tak naprawde znacza dla nas Wislakow mecze z ta pasiasta ....a. I nie zal sie na moderatorow, bo im mniej takich dialogowcow jak ty na R22 tym lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Napinacie się jak baranie jaja a, ....owaniem jeszcze nikt meczu nie wygrał ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|