The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 20:37
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Sobol był wczoraj potrzebny na ostatnich 15 - 20 minut, choćby za Gargułę czy Chrapka, albo za Jovę jak ten złapał kontuzję.
żeby kibice pluli na Smudę że broni wyniku

Sobol to już przeszłość . Z nim derby też kilka razy remisowaliśmy . Ciekaw jestem ile razy w tej rundzie czy w najbliższych miesiącach padnie słowo ' Sobol by się przydał " .

Zbyt dużo widziałem porażek i z Sobolem w składzie by wierzyć że trzymanie go do emerytury do nas to było coś nieodzownego . Życie musi się toczyć dalej i pora przestać żyć przeszłością .

A Sobol dzisiaj w 2 połowie to gonił własny cień . Pierwsza połowa super , ale druga tragedia ( i nie dziwię się że padła szybka zmiana )
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.09.2013, 19:09
przypomnijcie sobie jak był Sobol i dostawaliśmy U SIEBIE wpiernicz. wtedy brakowało napastnika, nie? obroncow, pomocnikow. tylko Sobola nie. zejdzcie na ziemie. nic juz on by nam nie dał bo jednak grał tu dosyc niedawno i nikt nie pamięta jakie wyniki osiagalismy i wcale nikt go nie chwalił, bo nie miał za co.

Odpowiedz cytując
palon
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.09.2013, 19:17
HEDu napisał(a):Wyświetl post
przypomnijcie sobie jak był Sobol i dostawaliśmy U SIEBIE wpiernicz. wtedy brakowało napastnika, nie? obroncow, pomocnikow. tylko Sobola nie. zejdzcie na ziemie. nic juz on by nam nie dał bo jednak grał tu dosyc niedawno i nikt nie pamięta jakie wyniki osiagalismy i wcale nikt go nie chwalił, bo nie miał za co.
Zdarza Ci się obejrzec czasem mecz Górnika z udziałem Sobola w tej rundzie?
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.09.2013, 20:19
Dyskusje o przydatności Chaveza są raczej jałowe. Z powodu kontuzji Jovanovicia i kartek Bunozy oraz Stjepanovicia Osman raczej będzie musiał zagrać, bo Nalepa pójdzie pewnie na defensywną pomoc. Chyba że Czekaj i Uryga nadają się już do gry i bardziej przekonują Smudę, w co wątpię.

Oby Chavez udowodnił wszystkim krytykom (w tym mnie) że nie mają racji już w najbliższym meczu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.09.2013, 21:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dyskusje o przydatności Chaveza są raczej jałowe. Z powodu kontuzji Jovanovicia i kartek Bunozy oraz Stjepanovicia Osman raczej będzie musiał zagrać, bo Nalepa pójdzie pewnie na defensywną pomoc. Chyba że Czekaj i Uryga nadają się już do gry i bardziej przekonują Smudę, w co wątpię.
Oby Chavez udowodnił wszystkim krytykom (w tym mnie) że nie mają racji już w najbliższym meczu.
własnie ... dodam że Kazio Węgrzyn ( raczej zna się na stoperach) ostatnio mówił że Głowacki z Chavezem to potencjalnie świetna para stoperów ....
Powtórzę słowo:
oby ...
Nalepa musi się otrząsnąć po Cracovii bo zagrał nie najlepiej ale znów nie przesadzajmy że tragicznie.
Są oczywiście inne opcje np z Sarkim (lub Donaldem) i Małeckim na bokach Garguła i Bogusiem w środku oraz cofnięciem Chrapka ale gramy u siebie więc trzeba grać do przodu a Chrapek ma pewne talenty do gry jako playmaker ...
Zaryzykowałbym Donalda za Bogusia ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2013 o godz. 21:08.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 23.09.2013, 11:03
Co jak co, ale Kryształowemu Nowakowi należy się "ciepłe przyjęcie" podczas derby na Reymonta za sytuację z Jovą - qtas pier...dolony....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 23.09.2013, 11:10
jeśli zagra założę się, że złapie do tej pory kontuzje, czego mu i wszystkim żydom szczerze życzę
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.09.2013, 19:19
Czułem w kościach ten remis, ale spokojnie prawdopodobnie rozbijemy ich w rewanżu u siebie. Plus jest taki, że jeśli nawet gdy gramy piach to jak dotychczas nie przegrywamy (podobnie było w Szczecinie). Nie oszukujmy się nie mamy mistrzowskiej kadry, która gwarantuje POWTARZALNOŚĆ w każdym kolejnym meczu. I niestety wygląda to tak, że po dobrym meczu, przychodzi padaka.

Teraz czeka nas nowe wyzwanie, bo przyszły kontuzje i kartki....
What's new?

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.09.2013, 11:22
He?

Po najspokojniejszych derbach Krakowa od lat Małopolski Komendant Wojewódzki Policji złożył do wojewody małopolskiego... wniosek o zamknięciu całego stadionu Cracovii do końca rundy wiosennej!

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...undy-jesiennej
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 24.09.2013, 11:33
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
He?

Po najspokojniejszych derbach Krakowa od lat Małopolski Komendant Wojewódzki Policji złożył do wojewody małopolskiego... wniosek o zamknięciu całego stadionu Cracovii do końca rundy wiosennej!

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...undy-jesiennej
Obrzucili piwem naszych VIPów, niech giną
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 18.09.2013, 19:42
Grantar napisał(a):Wyświetl post
temat derby powinien być jednak rozdzielony pomiędzy kibicowsko a piłkarsko ....
ciężko mi nawet pisać coś sensownego po wynurzenia jak powyżej ....
Smutne że moderatorzy tą żenującą napinkę popierają a określenie przeciwnika typu szmata sami stosują.
Mam poglądy prawicowe a nawet np jeśli chodzi o pewne rzeczy narodowe ale wybaczcie pisanie "żydach" ... "gazowaniu" jest po prostu kompletną głupotą.
Brawo moderatorzy !!! taki poziom trzymajcie
A o czym ty tutaj chcesz dyskutowac? Kogo normalnego w takim meczu obchodzi gra, taktyka czy poziom sportowy?
Maja roz....ic szmate i tyle.

Pewnie jestes z jakiegos Kalisza, Wlocawka lub Ciechocinka... dlatego nie rozumiesz co tak naprawde znacza dla nas Wislakow mecze z ta pasiasta ....a.

I nie zal sie na moderatorow, bo im mniej takich dialogowcow jak ty na R22 tym lepiej.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.09.2013, 20:35
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
A o czym ty tutaj chcesz dyskutowac? Kogo normalnego w takim meczu obchodzi gra, taktyka czy poziom sportowy?
Maja roz....ic szmate i tyle.
Oho, a niby jak mają rozp... szmatę? Bo mam wrażenie, że wygrywając mecz piłki nożnej. A w związku z tym trudno nie myśleć o grze w piłkę.

Napinacie się jak baranie jaja a, ....owaniem jeszcze nikt meczu nie wygrał
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów