szprotson napisał(a):

Bardzo dobrze ze taki meczy był.90%forum co najeżdzało jak to Ostoja słaby, teraz widzi różnicę.
Z Nalepa podpisałbym kontrakt na 10 lat.
Ogolnie wczoraj Nasza pomoc zagrała mega pyte (w 1 połowie, pilka nam non stop przeszkadzała a nie pomagała, nie bylo czasu na przyjęcie tylko na szybkie klepy bo Pogon naprawde dobrze weszla w mecz co potwierdzali pilkarze w wywiadach w przerwie, mówiąc ze to ich najlepszy mecz w sezonie)
Boguski przez 70 minut zapomniał wejść na plac gry, jednak wszystko mógł odmienić jakby celnie podał do Brożka gdy zagrał wzdłuż bramki.
Miśkiewicz, Nasz skrzat, zaskakuje coraz bardziej pozytywnie +bardzo dobry mecz rozegrała nasz cała obrona.Z Jovanovica sam jebałem sie ze kaleka z niego a nie stoper, sory, Marko szacunek wczoraj profesura! .... z tym ze tam raz ktoś nawinął Burego, on i tak dawał z siebie ile mógł + ciekawie sie podłacza i dobrze rozumie z Chrapkiem.
Szkoda tej pilki w końcówce meczu co Mały grał do Guły, ale Pogon którą oszukano z karnego, zagrała naprawde dobre zawody, niektore druzyny z ktorymi bedziemy grali nie maja szans wejsc na taki poziom jak wczoraj rywal.
|
Przez prawie cały czas widziałem, że Stefański gwiżdże po gospodarsku - to za co Nalepa czy Bunoza dostał kartkę, bezkarnie uchodziło 3 razy chociażby tak chwalonemu przez komentatorów Rogalskiemu. Gwizdał jak Małek, ale jak była ręka głowy nie gwizdnął - Małek czy Borski zrobiłby to bez zastanowienia.
Co do ręki dla mnie ewidentny karny, ale z drugiej strony słuchając tych kretyńskich wywodów w C+ po naszym meczu z Legią (ręka Jodłowca) to Głowa zasłaniał sobie twarz.....
Co do komentatorów - w pewnym momencie wyłączyłem tych idiotów. Zwłaszcza słuchanie Jagody było wkur... - to Kazek przy nim jest 10 razy bardziej obiektywny - jeżeli w II połówce Pogoń nadal przeważała to skąd się wzięły statystyki

?
No i na koniec Boguski - ja rozumiem, że Smuda chce ukrócić Sarkiego - ale k...a kosztem czego

? Gry całego zespołu

? Bo do 70 minuty graliśmy w 10. Nalepa sam jako defensywny trochę zagubiony, ale rozumiem, że Smuda oszczędza Ostoję na mecze z mocniejszymi bo ma już parę kartek....