The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jak zakończy się sobotni mecz
Zwycięstwem Pogoni 7 6,42%
Remisem 22 20,18%
Zwycięstwem Wisły 80 73,39%
Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2013, 11:35
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze ze taki meczy był.90%forum co najeżdzało jak to Ostoja słaby, teraz widzi różnicę.
Z Nalepa podpisałbym kontrakt na 10 lat.
Ogolnie wczoraj Nasza pomoc zagrała mega pyte (w 1 połowie, pilka nam non stop przeszkadzała a nie pomagała, nie bylo czasu na przyjęcie tylko na szybkie klepy bo Pogon naprawde dobrze weszla w mecz co potwierdzali pilkarze w wywiadach w przerwie, mówiąc ze to ich najlepszy mecz w sezonie)
Boguski przez 70 minut zapomniał wejść na plac gry, jednak wszystko mógł odmienić jakby celnie podał do Brożka gdy zagrał wzdłuż bramki.
Miśkiewicz, Nasz skrzat, zaskakuje coraz bardziej pozytywnie +bardzo dobry mecz rozegrała nasz cała obrona.Z Jovanovica sam jebałem sie ze kaleka z niego a nie stoper, sory, Marko szacunek wczoraj profesura! .... z tym ze tam raz ktoś nawinął Burego, on i tak dawał z siebie ile mógł + ciekawie sie podłacza i dobrze rozumie z Chrapkiem.
Szkoda tej pilki w końcówce meczu co Mały grał do Guły, ale Pogon którą oszukano z karnego, zagrała naprawde dobre zawody, niektore druzyny z ktorymi bedziemy grali nie maja szans wejsc na taki poziom jak wczoraj rywal.
Przez prawie cały czas widziałem, że Stefański gwiżdże po gospodarsku - to za co Nalepa czy Bunoza dostał kartkę, bezkarnie uchodziło 3 razy chociażby tak chwalonemu przez komentatorów Rogalskiemu. Gwizdał jak Małek, ale jak była ręka głowy nie gwizdnął - Małek czy Borski zrobiłby to bez zastanowienia.

Co do ręki dla mnie ewidentny karny, ale z drugiej strony słuchając tych kretyńskich wywodów w C+ po naszym meczu z Legią (ręka Jodłowca) to Głowa zasłaniał sobie twarz.....

Co do komentatorów - w pewnym momencie wyłączyłem tych idiotów. Zwłaszcza słuchanie Jagody było wkur... - to Kazek przy nim jest 10 razy bardziej obiektywny - jeżeli w II połówce Pogoń nadal przeważała to skąd się wzięły statystyki ?

No i na koniec Boguski - ja rozumiem, że Smuda chce ukrócić Sarkiego - ale k...a kosztem czego ? Gry całego zespołu ? Bo do 70 minuty graliśmy w 10. Nalepa sam jako defensywny trochę zagubiony, ale rozumiem, że Smuda oszczędza Ostoję na mecze z mocniejszymi bo ma już parę kartek....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów