|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Spotaknie pomiędzy Wisłą a Jagiellonią zakończy się | |||
| Przekonującym zwycięstwem Białej Gwiazdy! |
|
21 | 31,34% |
| Skromnym zwycięstwem Białej Gwiazdy |
|
32 | 47,76% |
| Remisem. |
|
12 | 17,91% |
| Niestety, goście wygrają. |
|
2 | 2,99% |
| Głosujących: 67. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Myślę że nadzieja że ktoś sensowny przyjdzie jest ale nie w sytuacji gdy szukamy piłkarzy w przedziale do max 100 euro rocznie a mamy zablokowaną kasę przykładowo w 4 obrońcach (Głowacki, Bunoza, Jovanović, Chavez) gdzie każdy ma powyżej 150 tysięcy euro rocznie. A tymczasem brakuje kasy na ofensywnych piłkarzy. Smudzie udało się wkomponować Bonoze i Jovanovica w blok obronny i to działa, ale przy naszej bidzie z nędzą ciężko dawać blisko 200 tysięcy rocznie Chavezowi co to tylko jeździ na dupie jako rezerwowemu. Rezerwowymi będzie Czekaj, Uryga czy inny młody albo no name z Nigerii. Bo nie ma kasy. Tym bardziej że Smuda nie widzi dla niego miejsca w 11. Chavez jak kilku innych piłkarzy jak zauważyłeś to pozostałość po innych czasach. Czasach eldorada finansowego a nie biedowania. Chłop się lansuje od lat w kadrze i jakoś nikt go nie chce. Gramy o inne cele (przetrwanie klubu) a nie o puchary i ja żadnego sentymentu nie mam do Chaveza (każdego zresztą piłkarza) który drogo kosztuje a gówno daje. Liczy się Wisła a nie pan Chavez czy Małecki dla mnie. Przetrwajmy ten trudny okres bo inaczej stoczymy się jak Widzew albo co gorsze ŁKS. BTW Smuda już zapoznał się empirycznie z mało zwrotnym klocem Chavezem i więcej tego błędu nie popełni wystawiając go jako DP. Może gdyby Chavez był u nas w czasie przygotowań Smuda szybciej wpadłby na to że gość jest jednowymiarowy piłkarsko.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 11.08.2013 o godz. 15:18.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Natomiast publiczne walenie w piłkarza przez trenera na konferencji i zasłanianie tym swojego błędu (bo przyjmuje z życzliwosci dla Smudy, że to błąd a nie sabotaż) to nie jest metoda na rozwiązanie problemu.
Czekaj lepszy od Chaveza ? Mimo wszystko przyznam, że to odważna teza. ![]() |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|