The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2013, 14:12
Jaroo1.

1. Zwróć uwagę, że przed Ruchem już czegoś takiego nie pisałem, bo byłem świadomy tego, że na dłuższą metę taka rotacja musi przynieść wtopę, a w Chorzowie w ostatnich 10 latach strzeliliśmy trzy gole. Spodziewałem się kłopotów, te kłopoty były, nie mniej jednak trudno było nie dostrzec, że Ruch oddał dwa strzały życia, a od 80 minuty po prostu umarli kondycyjnie z naszym drugim składem. Raz to się mogło wydarzyć. Wydarzy się pewnie jeszcze ze 3-4 razy. Wtopa jest wtopa, Ruch zagrał superambitnie i szacun dla nich.

2. Dalej uważam, że wygramy tą ligę dość gładko - powiedzmy 10 punktami, lub na skutek podziału punktów 5 punktami, bo w ostatnich 7 kolejkach nie zdążymy uciec na 10. Mogę się o to założyć o każdej porze. A że od czasu do czasu przegramy? I co z tego? To była druga porażka w lidze w tym roku. Jeszcze pewnie dołożymy ze dwie na jesieni i ze dwie na wiosnę. Albo po trzy. Z kim mamy tą ligę przegrać? Z Lechem? Już wyżej cenię Śląsk, fajna drużyna, bardzo dobre transfery, ale nie na 37 meczów. Nie dadzą rady kondycyjnie i będą okresowo łapać takie 2-3 z Jagą. Dużo bardziej martiwe się oklepem jaki sprawi nam Steaua, a potem drużyny w grupie LE.

Zakładzik?

P.S. Zapraszamy Lechię.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 11.08.2013 o godz. 14:19.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów