The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2013, 17:18
WySnułem taki wniosek, że uważasz iż każdy może cisnąć po Smudzie, ale gdy pociśnie po nim Leśnodorski, to nie dlatego, że mówi jak jest i to co każdy wie, a dlatego, że chce na siłę pocisnąć Wiśle.
Tak więc dobrze sądzisz, nie uważam, że cała Polska ma kompleks Wisły, uważam, że cała Polska poznała się na osobie trenera Smudy.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.07.2013, 17:47
legion18 napisał(a):Wyświetl post
WySnułem taki wniosek, że uważasz iż każdy może cisnąć po Smudzie, ale gdy pociśnie po nim Leśnodorski, to nie dlatego, że mówi jak jest i to co każdy wie, a dlatego, że chce na siłę pocisnąć Wiśle.
Tak więc dobrze sądzisz, nie uważam, że cała Polska ma kompleks Wisły, uważam, że cała Polska poznała się na osobie trenera Smudy.
No to przykro mi stwierdzic ale wysnules wniosek bledny. Bo pisalem wyzej dlaczego uwazam ze Leśnodorski odlecial - dla ulatwienia pjawilo sie kilka watkow (Mikita, Rumak, Lech i jako ten najbliższy nas Smuda), ale Ty skupiles sie tylko na tym ostatnim i na podstawie wycinak moich slow dorobiles sobie kretynska i calkiem mi obca teorie pt: "Wychodzi na to, że cała Polska ma kompleks Wisły, bo wszyscy się śmieją ze Smudy..."
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 27.07.2013, 07:40
A ja powiem tak, o ile Leśniodorski ma dosyć zdrowe podejście do zasad funkcjonowania klubu, to już faktycznie powoli w mediach przegania ilość artykułów na temat transferu Lewandowskiego gdzieś indziej i w pewnych kwestiach w tych wypowiedziach odpływa - chociaż ostatnio raczej omijam te wywiady. Zresztą nawet Walter wspominał coś ostatnio o "lodówce" w kontekście prezesa Legii. Swoją drogą ciekawe czy gość ma takie parcie na szkło, czy chce na sobie skupiać uwagę i ową uwagę odciągać od zawodników i trenera. Media o czymś w kontekście Legii (jak i każdego innego polskiego klubu) pisać muszą i tak zamiast maltretowania trenera i piłkarzy mamy multum wywiadów i wywiadzików z "włochatą klatą", jak to fajnie określił Ogryzek

Inna sprawa, że jestem w stanie wyobrazić sobie ofensywę Furman, Łukasik, Kosecki, Wolski, Żyro, Mikita, walczącą o mistrzostwo Polski. Oczywiście Wolskiego już nie ma, ale mógłby być gdyby faktycznie już wcześniej mieli taki plan grania w lidze młodzieżą, a przy ich szkoleniu / scoutingu wśród młodzieży, zapewne następny Wolski to kwestia czasu.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 27.07.2013 o godz. 07:42.
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 27.07.2013, 13:46
Ciężki okres mamy, ale dobrze wiecie, że 'po burzy słońce wychodzi zza chmur...'
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów