|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
WySnułem taki wniosek, że uważasz iż każdy może cisnąć po Smudzie, ale gdy pociśnie po nim Leśnodorski, to nie dlatego, że mówi jak jest i to co każdy wie, a dlatego, że chce na siłę pocisnąć Wiśle.
Tak więc dobrze sądzisz, nie uważam, że cała Polska ma kompleks Wisły, uważam, że cała Polska poznała się na osobie trenera Smudy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A ja powiem tak, o ile Leśniodorski ma dosyć zdrowe podejście do zasad funkcjonowania klubu, to już faktycznie powoli w mediach przegania ilość artykułów na temat transferu Lewandowskiego gdzieś indziej i w pewnych kwestiach w tych wypowiedziach odpływa - chociaż ostatnio raczej omijam te wywiady. Zresztą nawet Walter wspominał coś ostatnio o "lodówce" w kontekście prezesa Legii. Swoją drogą ciekawe czy gość ma takie parcie na szkło, czy chce na sobie skupiać uwagę i ową uwagę odciągać od zawodników i trenera. Media o czymś w kontekście Legii (jak i każdego innego polskiego klubu) pisać muszą i tak zamiast maltretowania trenera i piłkarzy mamy multum wywiadów i wywiadzików z "włochatą klatą", jak to fajnie określił Ogryzek
![]() Inna sprawa, że jestem w stanie wyobrazić sobie ofensywę Furman, Łukasik, Kosecki, Wolski, Żyro, Mikita, walczącą o mistrzostwo Polski. Oczywiście Wolskiego już nie ma, ale mógłby być gdyby faktycznie już wcześniej mieli taki plan grania w lidze młodzieżą, a przy ich szkoleniu / scoutingu wśród młodzieży, zapewne następny Wolski to kwestia czasu.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 27.07.2013 o godz. 07:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ciężki okres mamy, ale dobrze wiecie, że 'po burzy słońce wychodzi zza chmur...'
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|