|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Pierwszy mecz na Reymonta zakończy się: | |||
| Zwycięstwem Wisły! |
|
57 | 35,19% |
| Remisem! |
|
43 | 26,54% |
| Porażką Wisły |
|
62 | 38,27% |
| Głosujących: 162. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Weź poprawkę na to,że jest sezon urlopowy i studenty wyjechały....
Co do meczu to pewnie kolejna kopanina bez historii się zapowiada i coś w stylu 1:0,0:1,1:1. Jedyne co człowiek z tego zapamięta to pożegnanie Sobola ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jakie studenty,do czego ci potrzebni studenci na sektorze ale z frekwencja to jest maskara,ja wiem ze zle sie dzieje w Wisle ale my kibicowsko musimy trzymac jakis poziom A co do wyniku to bedzie pewnie remis. P.S Znacie inny zespoł na swiecie który gra bez napastnika? Zdzich Kapka zmontował autorski twór k***wa ,cos czego nikt inny nie ma.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 18.07.2013 o godz. 23:16.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Trzeba uczciwie przyznać, że wzorujemy się na najlepszych. Nasi od dawna nie maja śmiałości ani do zdobywania punktów, ani bramek nawet. Ale faktycznie - mam nadzieję, że nie wyjdą na mecz jak skończone pierdoły, tylko z ambicją i wolą walki. Przekonaliście mnie - impossible is nothing Skoro Bełchatów mógł w poprzednim sezonie tłuc punkty jak leci w rundzie rewanżowej, to my też. Skład nawet lepszy od nich mamy, chociaż jedno nas łączy - oni też grali bez napastnika.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.07.2013 o godz. 03:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|