The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2013, 18:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ogryzku napisałes to tak jakby conajmniej Skorupskiego sciagneli z nikąd z IV ligi.
Grał w Pogoni Zabrze jak go Górnik wziął... nawet nie wiem co to jest ta Pogoń Zabrze?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2013, 18:25
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Grał w Pogoni Zabrze jak go Górnik wziął... nawet nie wiem co to jest ta Pogoń Zabrze?
Jak zaczęła się Twoja przygoda z piłką?
Na początku grałem w polu, na obronie. Pamiętam jak byłem mały pojechałem na jakiś turniej halowy i bramkarz nie przyjechał, a że byłem najwyższy to właśnie mnie trener postanowił dać do bramki. Jakoś broniłem i po turnieju trener mi powiedział,że to własnie na tej pozycji lepiej sobie radzę i tak już zostało. Mieszkałem na Zaborzu, obok mojego bloku był klub, do którego zapisywali się moi koledzy. Jak poszedłem do pierwszej klasy rodzice też mnie tam zapisali, kiedyś to była Pogoń Zabrze a teraz MKS Zaborze. Po 4 latach grania na Zaborzu, trener juniorów Górnika zauwazył mnie i widział mnie u siebie w drużynie. Poszedłem więc do MSPNu, a potem po lidze już w Śląskiej Lidze Juniorów Starszych, zostałem zaproszony na trening z pierwszą drużyną Górnika. Po miesiącu zaproponowali mi wyjazd do Austrii na zgrupowanie, a później trzyletni kontrakt, przedłużony o jeszcze dwa lata po ukończeniu 18 lat.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów