|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ludzie wstańcie od monitora i przejdźcie się na spacer albo coś zróbcie bo wstyd to czytać ...
Wczoraj myślałem, że temat się w mediach wyczerpał , ale jednak nie ... Wstaje dzisiaj rano, włączam RMF FM i pierwsza informacja w wiadomościach to o pseudokibicach Wisły Kraków którzy tam coś pomalowali - NIE MA WAŻNIEJSZYCH SPRAW W TYM KRAJU ? Gdzie my żyjemy ? Jak zawsze temat zastępczy kibice ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.07.2013 o godz. 10:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
W kraju gdzie np w Krakowie, ludzie/państwo wydają grube miliony złotych na remonty budynku/zabytków/ulic tylko po to by zaraz z drugim jakiś inteligent namalował swoje bazgroły. Sek w tym, że sytuacja pod Morskim Okiem to nie jest pierwszy taki przypadek tylko kolejny, który jest częścią wielkiej całości. O problemie z bazgrołami (graffiti nazwać tego nie można) na murach mówi się coraz więcej. Niestety duża część tych napisów nosi treści faszystowskie i nazistowskie.
Można oczywiście kazać się zamknąć, nazwać mnie juniorem, powiedzieć że nie mam nic do gadania a nawet zbanować. Tylko proszę się potem nie dziwić, że stadion mamy pusty bo takie sytuacje też mają na taki stan rzeczy wpływ. BTW jak dla mnie każdy może mieć poglądy takie jakie chce ale klub a tym bardziej stadion to jest forum publiczne. Jeśli Wisła ba być potęgą nie może należeć do jednej jedynej grupy. Chyba że ma być potęgą z 5tysiącami kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Duża część to jaki procent?![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatnia bania powinna dokończyć dzieło zniszczenia. PS. Więc jeśli nie każę ci się zamknąć, nie nazwę cię juniorem, będziesz miał wiele do gadania i nie zostaniesz zbanowany to stadion będzie pełny? Nie wydaje mnie się ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z racji zawodu poznaje bardzo wielu ludzi, Wisła ma naprawdę wielu kibiców, która chciałaby przyjść na nowy stadion. Niestety większość po pierwszej wizycie nawet na trybunach dla pikników po wysłuchiwaniu wyzwisk i wulgaryzmów rezygnuje. Moja narzeczona po trzech pierwszych wizytach nawet stadion i klimat polubiła. Niestety na kolejnym meczu jeszcze na 30minut przez rozpoczęciem jakiś pijany osobnik wydzierał się na cały ryj "jazda z k*****mi" etc i ona więcej na stadion nie przyjdzie, nasze dzieci (nie moja decyzja ) również. Prawie namówiłem też na wizytę znajomego z jego dziewczyną. Zakupili koszulki i szaliki, mieliśmy się wybrać wszyscy na mecz w ostatnim sezonie. Niestety akurat pobito na trybunach kibica. My możemy rozumieć o co chodzi z trybuną C, że jest to miejsce nie dla każdego i jak ktoś chce po prostu siedzieć i oglądać ma mnóstwo innych miejsc na stadionie. Niestety dla nich przekaz był jasny. Pobito kibica na stadionie i tyle. Na stadionie się nie pojawili i przez długi czas tego nie zrobią. Takich historii mam jeszcze kilkanaście o tym, że raz prawie straciłem pracę za kibicowanie nawet nie wspominam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Z drugiej strony trochę to zabawne, że wymieniasz w jednym szeregu jako przykład osoby sympatyzujące ze zbrodniczymi systemami, a z drugiej piszesz o człowieku wielbiącym przemoc...
Czy jeśli ktoś będzie szedł ulicą i krzyczał coś o "kvrwach", to Twoja narzeczona i dzieci nigdy nie wyjdą na ulicę?
Ostatnio edytowane przez hunter : 09.07.2013 o godz. 11:30.
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
Generalnie mało mnie obchodzi czy te historie Cię wzruszają czy śmieszą. |
|||||
|