|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
http://www.tvp.pl/publicystyka/progr...-1930/11384508 od 20minuty szydera z Wisły na całego. Głowne wydanie wiadomości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Lepiej późno niż wcale ![]() http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#BoxSportTxt http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#BoxSportTxt
Ostatnio edytowane przez Savik : 30.06.2013 o godz. 21:05.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
musimy to przełknąć, po co się w ogóle wqfiać tym co piszą?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jak Wisła przez 15 lat zdominowała ligę, jebała ich Legię cały czas, zazdrościli Wiśle i Krakowowi drużyny, która regularnie zdobywała mistrzostwo - to teraz mogą odreagować wszystkie te lata upokorzeń, mają do tego podstawy i jadą z nami na całego bez litości!
co by nie mówić wina leży też po naszej stronie, a Kapka to jest jakaś totalna porażka, kwintesencja tego syfu. Cupiał popełnia seryjne błędy, a później obarcza ich skutkami inne osoby. Jak to jest, że kręci się wałki z menedżerami, dużo transferów jest pod znakiem zapytania (duże kontrakty, marna jakość, zawodnicy z dupy wzięci - Bałkanów), a On dalej powierza mu swoje pieniądze.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 30.06.2013 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co wy to tak przeżywacie? Klub jest zarządzany amatorsko i kolejne działania tylko to potwierdzają, teraz media piętnują testy studenta bo to się dobrze sprzedaje, ale wiecie co? Bardzo dobrze, klub taki jak Wisła ośmiesza się na tylu polach, że się płakać chce, do zakupu karnetów zachęca uwielbiany Franz, a na oficjalnej nawet nie ma kto zrobić relacji live. Nie ma na to pieniędzy? No to w takim razie rozwiązać klub w piz**, skoro kasa dla kopaczy zawsze jakaś tam będzie, a na porządnym zapleczu i zarządzaniu będziemy oszczędzać i udawać, że wystarczy dobrze grać. Pan Cupiał tyle lat już w Wisłę łoży swoje pieniądze, a dalej klub wygląda od wewnątrz jakby był jakimś 3 ligowcem.
Jedynym plusem w tym całym syfie jest budowa tej bazy w Myślenicach, z której nota bene podobno "eksperci" z TVN się śmiali, że za niedługo Wisła Kraków zmieni się w Wisłę Myślenice, ale na takich "ekspertów" to szkoda słów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Weszło też zareagowało wysmiało wasze szczenięce forumowe żale
jedno zwycięstwo zasłoniło wam forumowicze chyba obraz Wisły SA burdelu a kółkach bo jakos przeciez od katowic przez kraków do myślenic trzeba sie poruszać |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mogę się mylić ale liga cypryjska co roku ruszą coś początkiem września to faktycznie...powody do zadowolenia mamy wielkie
![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Między innymi o Wiśle http://www.polityka.pl/rynek/1545247...#ixzz2Xmzsyw7x
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś w Asie Wywiadu ma być łysy Jacek; patrząc po zajawce, spodziewam się niezłych farmazonów
wis.la/w6i2l |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że ten wywiad z Łysym został przeprowadzony przed sprawą z Rumunem i Hajdukiem...
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Począwszy od dużych pieniędzy wydanych na kompletne ofiary losu (Quioto, Frederiksen), na kompromitujących testach skończywszy (tu chciałbym przypomnieć, że rok temu o tej samej porze testowaliśmy jakiegoś brazylijskiego amatora z nadwagą). Wiem, rozumiem: powinienem przeczytać co Iwan napisał o Kapce w swojej książce. To na pewno zmieniłoby moją ocenę różnych jego działań... No i najważniejsze, że Łysy Jacek przejechał się po "dziennikarzach" "PS", których wiarygodność i tak od lat jest niemal zerowa. Wiesz, to Ci goście którzy pisali, ze Skorża dostał ochrzan od Cupiała na trybunie w czasie, gdy był on poza granicami kraju. No więc - od tego czasu ich poziom nie poszedł w górę... Szkoda tylko, że nie poczekali z tym wywiadem troszeczkę, wtedy Jacek mógłby się odnieść do wydarzeń najnowszych. Na przykład opowiedzieć, jak nasz skauting znalazł Sorina w Londyńskim Lunaparku. To by było coś! Syndrom Sztokholmski?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.07.2013 o godz. 20:08.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
oczywiście można pluć się do Bednarza o te testy ,chociaż tak naprawdę nikt z nas nie wie ,kto za tym stoi i jak wyglądało zapraszanie tych piłkarzy. JB jest jednak chyba pierwszym prezesem , który otwarcie poszedł na walkę z dziennikarzynami i za to na pewno należy mu się szacunek. Mam nadzieje ,że nastepnym krokiem w podobnych sprawach będzie ograniczenie akredytacji dziennikarzy gw,ps czy innego badziewia.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Cała ta wojenka to zwyczajne odwracanie uwagi od rzeczywistych problemów. Jak najlepiej uciszyć tego typu głosy? Wynikami. A no właśnie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ostatnio naszło mnie, ze jak tak nadprezes wraca do starego to własnie Jurczyński i Praski powinni zawitać na R22.
Ps. Agnieszkę chętnie zobaczyłbym na stadionie. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie można obejrzeć cały program as wywiadu z Bedarzem i inne
Bednarz nie jest nawet w Wiśle pierwszym prezesem który walczy z mediami (ine kluby p. Lech) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szukałem źródła tej informacji. Jak na razie jedynym źródłem jest Fakt i z niego idą przebitki do innych mediów. Jak wiadomo Fakt jest w jednej grupie z PS wiec może być to element wojny z Wisła. Na stronach Państwowy Fundusz
Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych nic na ten temat nie ma. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
fakt to jest najwieksze gowno sposrod wszystkich gazet, jesli tylko te pseudodziennikarzyny z faktu podaja takie info a pozostale gazety czy serwisy cytuja ten szmatlawiec to nie mamy sie czym martwic.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych powinien B.C doplacić jeszcze ze 200 mln za rehabilitacje kalek typu Dawidowski, Garguła,czy Jaliens i wielu wielu innych......
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...o_podobno.html
Dobrze, że chociaż Franiu jest ostoją spokoju i wyluzowania... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/15469-Jak...ztof_Stanowski
tym razem dość trafnie, bez szydery i wyśmiewania Wisełki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() To lubię w Wiśle - niezatapialny zawsze się utrzyma a kozioł ofiarny już wytypowany (Bednarz). Dla mnie przy wyborze kto ma pierwszy spierdalać z Wisły jest oczywiste że Kapka. No ale Cupiał mu krzywdy zrobić nie da. Jak ten klub ma być normalny? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kapka na prezesa
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja myślę, że prezesem powinien zostać Smuda. Oprócz tego może piastować funkcję psychologa, psychiatry (dla niego to to samo) i trenera przygotowania fizycznego.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|