|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pisali na Weszło, że poszło 5 tysięcy karnetów.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
a skad Stanowski wie ile poszlo karnetow na Wisle? Bednarza pytal?
blizej mu do Legii |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na Legii juz ruszyla otwarta sprzedaz karnetow.
Swoja droga, taka ciekawostka, opcja przy zakupie karnetu: " możliwość udostępniania swojego karnetu innej osobie posiadającej kartę kibica cztery razy w sezonie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekawe co u nas wymyślą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tam przeczytałem tego newsa u nich na oficjalnej i to chodzi o sezon zasadniczy tylko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
C2,C3,C4 - to znaczy, że C1 i C5 wylaczone ze sprzedazy? Czy kogos tam nie po.......iło
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zapewne będą włączane do sprzedaży jak będzie już brakować miejsc na C2, C3, C4. Tniemy koszta.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ceny ok. Natomiast nie widze mozliwosci oddania na poszczegolny mecz innej osobie majacej kk karnetu? Duzy minus.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dlaczego wylaczyli ze sprzedaży b21? Specjalnie kupowałem od kilku rund abonament na ten sektor i nagle klub nie sprzedaje miejsc? Chyba po 8 latach regularnego kupowania karnetów (przerwa w Sosnowcu) chyba dam sobie spokój. Że człowiek nie może sobie zarezerwować miejsca i go opłacać przez kolejne 10 20 lat a taki był zamiar.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Bardziej mnie w....ia ten Smuda na grafice reklamującej karnety/bilety.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.06.2013 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdyby ktoś miał jakieś dojście do tańszych karnetów np z pracy to proszę o info na priv.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Niech sie .......a z takimi cenami, niech im smuda kibicow amatorow sciagnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Akurat mialem zMiar kupic karnet na miejsca srodkowe i przenieść sie tam z sektora C. Ale widze ze caly moj misterny plan w ....u przy tych cenach :/
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ludzie, naprawde, jak mozecie narzekać na te ceny!? Przecież jest tanio... wychodzi 17/12 zł za mecz na C przy braku karnetu na wiosnę. No już taniej chyba się nie da...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ceny tylko z pozoru są wysokie. Uwagę zwracają, co jest typowe, ceny na A21 i H21. Natomiast można kupić bilety na C jak pisał poprzednik lub na parterowe B lub D i wtedy wychodzi niecałe 13 zł. To jest naprawdę tanio.
Jest duże zróżnicowanie cen (co jest zrozumiałe) i każdy jak tylko chce kupić to kupi. Ważna jest opłacalność karnetu w porównaniu z pojedynczymi biletami. Ceny pojedynczych biletów po staremu. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale za co takie ceny? Z karnetem mecz na C powinien wynieść poniżej 10 zł. w obecnej sytuacji klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() Tak poważne, jak dla mnie cenny na niektóre sektory za wysokie. A teksty o tym, że to Wisła, że jesteśmy kibicami .... ładne, piękne ale tym stadionu nie zapełnimy ? a to o to nam chyba chodzi ? no chyba, że Was zadowala pełne C i trochę ludzi na pozostałych sektorach. np. Ruch ma fajna promocje dla stałych kibiców, w pierwszym roku 10% zniżki, w drugim 20%. P.S. co za kretyn dał Smude na plakat ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 29.06.2013 o godz. 10:10.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zerknijcie na cennik w 1 czy 2 lidze... wiem ze mniejsze stadiony ale jednak Wisla to 13krotny mistrz Polski.
I roznica nie jest duzo, a czesto w niektorych tych klubach z 1 ligi sa drozdze bilety / karnety/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Najlepiej,żeby Wam jeszcze dopłacili do biletu i kiełbache do ryja dali przy wejściu.
Macie bilety po 12-13zł/mecz w przeliczeniu a dalej "drogo"...bez jaj. Nikt Ci nie da ceny jak na lidze podwórkowej w wielkiej wsi,zwłaszcza w Krakowie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli uważacie że ceny są za wysokie to zapytam się ile kosztuje puszka jednego piwa, ile kosztuje bilet do kina. Ludzie ja rozumiem że kryzys, ja rozumiem że jesteśmy rozgoryczeni tym co się dzieje w klubie, ale albo jesteście kibicami i chcecie chodzić na mecze Wisły albo nie. Pewnie jak ktoś nie może związać końca z końcem, uczy się itp. to jest ciężko. Ale bez przesady. Policzcie ile w ciągu dwóch tygodni wywalcie kasy na różne bzdety a później narzekajcie że drogo
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ceny nie są złe, plakat smudowy ..ujowy
Tyle w temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy niektórzy zauważyli, ale karnet droższy bo jest więcej meczów u siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z fb SKWK:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A można przekazać komuś karnet jak coś wypadnie w dniu meczu? Czy kasę szlag trafia.
Czy można zmienić sektor w tej samej cenie celem towarzyszenia drugiej osobie kupującej jednorazowy bilet? Czy na mecz może kupić bilet turysta z innego miasta bez katalogowania się w bazie kibiców Wisły? Takich pytań na które odpowiedzi nie satysfakcjonują jest więcej. Puki nie będzie ich mniej będzie hulał wiatr ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dziwna sprawa na stronie biletowej... nie jestem członkiem SKWK, ani nie przysługuje mi karnet ulgowy, ale cena jest 130zł? Też tak macie?
![]()
pozdrowienia
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|