|
Senior Member
|

24.06.2013, 01:09
|
Na forum Wisły o godz. 00:57, a edytowane o godz. 01:17 ..kto !? , kibic .. L … (!?)
Zaglądam na stronkę Wisły Kraków i kogo widzę, a tego samego nieszczęśnika z Legii, chłopie co Ty tu robisz ?
Do dziewięciu zliczyć nie potrafisz tylko wymyśliłeś sobie większą liczbę tytułów niż Twój klub zdobył (okay zdobył ich, nie 9, a np. .15 (!) zadowolony !?) i tak jest z całą Twoja pokręconą logiką, a raczej z jej brakiem. Wymieniasz ile to punktów , ile bramek zdobyła Twoja drużyna, słuchaj ..zmartwię Cie , ale nikogo to tu nie obchodzi.
Tytuły mistrzowskie Ruchu, Górnika, Wisły i Legii podałem w stanie faktycznym więc o co biega !? Osiągnięcia Legii doceniam, czyli 1/2 PE z czasów Deyny, ale podobne miał Widzew co pamiętam z autopsji, a za największe osiągnięcie uważam finał w PZP Górnika i jego dominację w polskiej lidze i moja rada nie przypisuj swoich cech innym bo wszystko co mi zarzucasz idealnie , wręcz literalnie pasuje do Ciebie. Zachowujesz się dokładnie jak „spięty gimnazjalista, piszesz „piramidalny bzdury” i oczywiście „brednie”, swoją drogą bez podobnych inwektyw pisać jak rozumiem nie umiesz..
Zaś to co będzie za kilka lat, doprawdy nikt nie wie. Dziwnym trafem jednak zawsze sukces Legii powoduje obecność jej kibiców .. na forum Wisły ..dziwne to prawda !?! Skoro nie odwrotnie to jednak jakieś kompleksy, tak to interpretuję. Tyle odpowiedzi w sprawie która nijak nie łączy się z tematem tej strony forum.
PS. A Legii gratuluję IX tytułów MP, bo to dużo więcej niż nasze marne XIII .
Ostatnio edytowane przez milosz : 24.06.2013 o godz. 01:14.
|
|