|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
A już zupełnie poważnie mówiąc - szacunek dla Maaskanta, że wyszedł z tak badziewnej sytuacji jak wtedy. To sztuka. Szapo ba. Nie mam zamiaru niczego negować, poza tym co tradycyjnie "szczypnął" miłosz. A reszta to statystyki, fakty - nie ma o czym dyskutować. Mam jednak dziwne wrażenie, że my za rok potwierdzimy, że 2013 to nie był przypadek i raczej do środka tabeli nas nie wywali. Zawsze ciężko jest chwalić swoich na obcym forum, by jednocześnie nie zostać posądzonym o zbędną napinkę. Chciałem po prostu odróżnić się od miłosza, który ma straszne parcie na to by udowodnić, że Wasze mistrzostwa są najlepsiejsze, a te zdobyte w mocno średnim stylu są i tak o wiele bardziej efektowne niż jedno z najbardziej efektownych naszych. Co kto lubi, ja bym 2011 na 2013 nie zamienił ![]() P.S. A żeby jeszcze bardziej się uwiarygodnić powiem, że z Wiślackich mistrzostw dużo bardziej boli mnie 2004 (po naprawdę wyrównanej walce), 2005 (gdzie przegraliśmy u Was raptem 0-2, ale zostaliśmy zmiażdżeni i powinno być 0-6) i to Skorżowe, gdzie dorobek punktowy był kosmiczny. Maaskant mnie nie specjalnie grzeje.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 23.06.2013 o godz. 22:27.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|