|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Pewnie. Założę się, że w niektórych kręgach Paweł Brożek uchodzi jeszcze za wschodzący talent.
Ostatnio edytowane przez Watts : 18.06.2013 o godz. 17:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Biorąc polskie standardy to jest obiecującym juniorem..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pamięć mam dobrą To, że wujek Błaszczykowskiego woził go od klubu do klubu, z Lechem się nie dogadał a z nami tak, to trochę inna bajka niż zatrudnienie noname w ramach rewanżu dla przyjaciela. To, że w juniorach jest jakaś patologia jako standard (nie wiem, wierze Ci na słowo) to nie znaczy, że to jest do pochwalenia. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
znany wujek Brzęczek opchnął totalnego no name tylko i wyłacznie po znajomości
jakiś znajomy Smudy opycha totalnego no name tylko i wyłącznie po znajomości jaka tu jest różnica ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Czyżby Brzęczek i Mielcarski to nie są dobrzy koledzy? (jak już tak chcemy szukać powiązań? ) Bez spin.![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za 1. Smudy. Powypozyczal do innych klubow zawodnikow, a jak sypnelo kontuzjami w zimie, to Puchar Polski gralismy z Sosinem na stoperze i Nicinskim na lewej obronie.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() No to mamy powrót do przeszłości. Mowie wam - ten imbecyl spuści nas do pierwszej ligi. Coś czuję, że już w tym sezonie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale, o ile się nie mylę, to zanim podpisali Błaszczykowskiego to popatrzyli sobie jak świetnie spisuje się w sparingach.
![]()
Ostatnio edytowane przez fran23 : 18.06.2013 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zapowiadali wielkie zmiany w klubie, całkowitą przebudowę. Teraz widzimy, że coś zaczyna się dziać. Czy w dobrym kierunku to wszystko idzie, zobaczymy. Dajmy Smudzie i spółce trochę czasu. Nie pochwalam brak kontraktu dla Sobola ale njeśli taka decyzja zapadła musimy to zaakceptować. Myślę, że będzie pożegnanie Sobola w I kolejca T-Mobile ekstraklasy, wręcz jestem pewien...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Czy ja się spinam ? Jak nie widzisz różnicy w sposobie przeprowadzenia tych transferów to OK, mniejsza z tym (choć właściwie potwierdzenia transferu jeszcze nie ma). Oby nie było różnicy w umiejetnościach piłkarskich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Cracovia 3 sezony spadała z ligi więc trochę jej to zajęło. Problem w tym, że szkoda na to czasu... Lepiej spaść raz a skutecznie i potem się odrodzić. Najlepiej od razu w stylu Monaco A tak serio to cel podstawowy Smudy to będzie zajęcie bezpiecznego 9. miejsca w sezonie zasadniczym i rozegranie ostatnich 7 sparingów o nic. Bezstresowa praca... normalnie bajka. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale wy malujecie czarne scenariusze. Nie przesadzajcie. Nie będzie tak źle ....a. Trochę wiary do cholery jasnej.
|
|
|
|
Guest
|
|
Młody wchodził, nie był nadzwyczajny, ale miał kto pomóc i naprawić. Oczywiście pomijając charakter, talent i pracę Kuby co zaprowadziło Go wysoko mimo podatności na kontuzje. Niech się wiedzie temu Burdenskiemu. Łudzę się, że to coś innego niż przysługa dla znajomego. W sumie nie widziałem gościa w akcji więc może właśnie tak powinienem do tego podchodzić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Burdenski heh
Henio miał racje ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Teraz tylko czekać na Greka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Burdenski - przychodzi do Wisły w wieku 22 lat, w reprezentacjach nie grał, w poprzednim klubie był rezerwowym, zagrał 26 meczy, z czego tylko 7 w wyjściowej jedenastce, 0 goli i asyst (ofensywny pomocnik!), zero błysku i talentu. Zatrudnia się go bez testów, na życzenie trenera, który z ojcem Burdenskiego "konie kradł". Jak nie widzisz różnicy, to wypada tylko współczuc. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja widzę w tym szaleństwie jakąś metodę. Smuda srał w gacie żeby go szatnia nie zjadła jak probierza i Kulawika, więc wyjadaczy z charakterem ( a bez kontraktu) odstawiono. Szkoda Radka najzwyklej i również sportowo.
A w ogóle to skoro dostał trzy okienka to wiadomo jakie są cele stawiane przed Franiem? Grupa mistrzowska? Puchary? Liga Mistrzów? PS Widział ktoś jakiś popis tego Burdeńskiego? Cuda się zdarzają. Po Chrapku czy Czekaju tez tutaj spora grupa jeździła jak po naszej szkapie a teraz pretensje, że klub nie podpisuje... Kto wie co będzie za kilka miesięcy więc doradzam trochę ochłonąć coponiektórym
Ostatnio edytowane przez marcin_częstochowa : 18.06.2013 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Sobol niestety najpierw zawiódł się na kibicach (obrażanie się na piłkarzy i bojkot meczu), a teraz zawiódł się na klubie:(
Sobol kiedyś pokazał że sie bardzo zawiódł na kibicach, nie podchodzac do trybun po wygranym meczu, pamietacie? Dla mnie to jest prawdziwy Wiślak z krwi i kości. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Greka to będzie udawał Smuda od jutra.
od kilku lat widzimy wymiany zawodników na zasadzie "wymienił stryjek" teraz Smuda chyba pobił każdego tym ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Widziałem dwa typy opinii na tym forum: - że Cupiał dobrze robi, bo płacenie prowizji przy przedłużaniu kontraktów ze swoimi wychowankami to jakaś paranoja - że niewielka strata, bo i tak są nędzni. Pokaż kto narzeka, albo nie zmyślaj. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Po lekturze tematow z forum Magdeburga mozna jasno stwierdzic, ze Burdenski to straszny ogorek. Polecam, bo naprawde zabawna lektura
. Jesli kibice nie widza go nawet w calej kadrze zespolu IV ligowego, to mamy odpowiedz co ten amator prezentuje."Pfft. Burdenski blockiert trotzdem einen Platz im Kader, im Training, im Zeitplan der Betreuer." |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie wiem co będzie i nie mam zamiaru nikogo bronić. Wszystko wskazuje na to, że nie jest dobrze. Warto jednak na jedną rzecz zwrócić uwagę:
Cytat:
Nie zdziwię się gdy za miesiąc czy dwa będzie tu inny prezes. Kadra może różnić się diametralnie. "Na pewno" to będzie jedynie Smuda i kilku/więcej niż kilku zawodników z obecnej kadry.
Ostatnio edytowane przez Sqall : 18.06.2013 o godz. 19:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W tym momencie powinna byc rozwiazana umowa z tyn pajacem Sumda za psucie wizerunku naszego klubu... ten transfer to jakies drwiny..Jesli ktos mial watpliwosci czy w pilce licza sie uklady to dostal strzal w pysk od naszego trenejro...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Niestety, na takie działania trzeba reagować. Bo to, co zrobił dziś zarząd kibicom Wisły, to plucie im w twarz. Wielkiej Wisły nie będzie bez Sobola, bez Kosowskiego - to byli nasi najlepsi piłkarze w ostatnim sezonie. I pan Bednarz powinien za to, co zrobił, razem z panem Smudą podać się do dymisji. I to natychmiastowo. Powinno się wyciągnąć konsekwencje wobec takiego postępowania. No i cóż - wróżę na przyszły sezon spadek z ligi.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 18.06.2013 o godz. 21:33.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Właśnie zobaczyłem co tam w klubie dzisiaj słychać i niestety coraz gorzej
Brak kontraktu dla Sobola, zapewne decyzja Smudy , oczywiście jestem wstanie zrozumieć że 37 letni Sobol to nie jest już piłkarz na cały sezon, szkoda że nawet z ławki nie chcieli go wstawiać. Moim zdaniem dawał rady i jeszcze rok mógł pomóc Sobol dla mnie jesteś żywą Legendą tego klubu Mam nadzieje że zostanie specjalnie pożegnany jako piłkarz Wisły, podczas pierwszego meczu rundy na R22 już w Lipcu, powinien dostać pracę w klubie gdy zakończy karierę piłkarza PS: Sprawa tego Niemca, na papierze wygląda komicznie ale skoro podobne zdanie miałem gdy przychodził Sarki to teraz wole trzymać kciuki, może i tym razem się uda ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|