|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ja wam mówię to jest przygotowanie pod 1 lige bo TAM JEST MIEJSCE WISŁY w obecnych czasach..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Super z niego ofensywny pomocnik. 0 asyst, 0 bramek. Czuje, że przy nim Garguła to będzie nowy Ronaldinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
czyli na 100% po sezonie żegnamy się z Arkiem Głowackim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Panie Bednarz co Pan ku....wa robiszz tym klubem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja juz 2 x przezylem spadek ligi, slaba Wisle, biedna Wisle .......na mnie obecna polityka klubu pana BC nie robi juz az takiego wrazenia .... za stary jestem w 100 % wiare w takich jak nasz Wszechmogacy Boss ....zal mi tylko wiekszosc na tym forum- czyli Wislakow z ery TF ..... naprawde, z roku na rok coraz gorzej .... zbiorowe samobojstwa bardzo mozliwe .. ... chcialbym napisac QUO VADIS WISLO ..... ale ja po ostatnim roku i obecnym cyrku juz wiem ... zal mi tych wszystkich Cupialowskich klakierow ... obawiam sie ze spadek z ligi w ciagu nastepnych 1 -2- 3 latach jest jedyna szansa do uwolnienia sie od rzadow pana BC ...smutne, ale chyba prawdziwe
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 18.06.2013 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nic nie jest już święte w tym klubie. Sorry, ale takich gości jak Sobol to w tym klubie z 10 lat nie będzie. Pożegnaliśmy peanami Jaliensów na ostatnim meczu a tu krótki komentarz. Sobol jest niepotrzebny, przychodzi jełop z czwartej ligi ósmej grupy. Życzę Sobolowi super sezonu w nowym klubie i żeby strzelił Wiśle ze trzy gole. Bez odbioru.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chcieliście Smudę, to macie na dzień dobry wy.......one dwie legendy klubu. Zarówno Kosa jak i Sobol mogli jeszcze spokojnie pograć przez rok. Kamil już przyznał, że za jego odejściem stał Smuda, zobaczymy jak to wyglądało w przypadku Sobola, chociaż tu też niespodzianki raczej nie będzie. Odmładzanie składu nie powinno polegać na wywaleniu wszystkich zawodników po 30-tce. Sobol był naszym najlepszym graczem w poprzednim sezonie, Wilka nakrywał czapką. Z resztą zastąpienie 36-letniego gracza, zawodnikiem 32-letnim... Brak słów.
Sikorskiemu wręcza się kwiaty przed meczem, a Sobola kopie w dupę. Tak samo jak klub nie przedłużył kontraktu z Kosowskim i klub sprowadził Burdenskiego. "Gorzej niż za Kulawika być nie może." - nie byłbym tego taki pewien...
Ostatnio edytowane przez piter116 : 18.06.2013 o godz. 15:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Przebolałem Baszcza,Franka(który co jak co spieprzył z Wisły),Kose ale Sobola nie przeboleje nigdy. zawodnik który jak nikt inny oddawał to SERCE dla Wisły. nie zawsze mu wychodziło ale zapierdzielał jak mógł. dałby sie pokroic za ten klub. I myslisz ze jakby mu Bednarz zaproponował 5 tyś miesięcznie czy nawet mniej jak w przypadku Kosy który grał za 2 tys to Sobol by tego nie przyjął?! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najpierw wszystko było zwalane na Bednarza - nagle łysy jest super i zaczeło sie zwalane wszystkiego na Smude. Zdecydujcie sie w koncu, jeden Burdenski nie oznacza, ze kazda podjeta decyzja w klubie rowniez lezy po stronie Smudy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
to jest ....a skandal. Odchodzi jedyny ostatni Wislak z krwi i kosci z tego klubu. Zasluzony pilkarz, ktory powinien jeszcze ze 2 lata w tym klubie pograc chocby wchodzac w 80 minucie i szarpnac tych ciptokow za jaja. To mamy za to Boguskiego i spolke.. Eh, wole gre w 1 lidze z ludzmi, ktorzy maja Wisle w serce niz grac w ekstraklasie z tymi patalachami. Wisla osiagnela dno.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 18.06.2013 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Selekcjoner reprezentacji Polski Franciszek Smuda próbował namówić Radosława Sobolewskiego do powrotu do drużyny narodowej.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawo! Smuda zaczyna sciagać swoje ogórki,z ich ojcami pewnie gdzies cos zalatwial no to w ramach wspolpracy zalatwi im gre w Wisle.
To jest droga prosta,do I ligi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
2 słowa do ojca prowadzącego z Myślenic.
Brawo ....a!. 1 z dwóch gości z jajami, który nigdy nie odstawia nogi i jest podporą tej zbieraniny kopaczy. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez piter116 : 18.06.2013 o godz. 15:41.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A jednak to prawda, że Smuda potrafi ocenić piłkarza po tym, jak chodzi, bo testy szybsze niż laxigen.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nazwisko Smuda jest już tak medialnie zniszczone, jest tak negatywnie odbierane przez środowisko piłkarskie, że trudno będzie tu kogoś teraz sciągnać. A Smuda dalej absurdalnymi ruchami o ściągnięciu po znajomości Niemca gdzieś z dupy niszczy swój wizerunek, wszystko to przelewa się na Wisłe.
Takie sytuacje tylko podkur** kibiców, a potem się będzie dziwił, że ktoś na rynku będzie krzyczał: "Smuda spier". Życzę chłopakowi z Niemiec z całego serca aby mu się powiodło aby nie przejmował się głosami jakie mogą do niego dochodzić to nie jego wina i nie on tu jest problem. Każdy na jego miejscu skorzystałby z takiej okazji. Żenują mnie absurdalne okoliczności jakie towarzyszą temu transferowi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.06.2013 o godz. 16:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I jak teraz mają poczuć się wychowankowie, chłopaki którzy są w tej Wiśle parę lat? Zamiast dać im szansę to sprowadzają gościa z IV ligi niemieckiej. Nie wierzę, że gość jest lepszy od Burasa czy Szewczyka.
Jak takie transfery w ogóle budują atmosferę w drużynie? Dramat, szok i niedowierzanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ale jezeli trenerem nie bedzie np. Kazek, to nie moze odrazu liczyc na stawianie na wychowankow... Smudy na nich nigdy nie stawial, a jak teraz bedzie to tylko z przymusu.. A pozatym jak sie patrzy na tych managerow - Bartlomiej Bolek na Wisle juz skasowany... podobno bardzo duza sume sobie zada za podpisy na kontraktach Chrapka, Urygi i Czekaja, zwlaszcza biorac pod uwage sytuacje finansowa Wisly i to ze sa wychowankami... PS. Na Sarkim to tez wszyscy psy wieszali.. gosc 7 mscy nie gral, a jak odplalil, to az milo.. Nie podoba mi sie to co sie stalo i z Kosa i Sobolem, ale bedzie duzo zmian teraz w klubie, tak tych pozotywnych, ale trzeba niestety czasu bo mega syf zrobiono.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Teoria...
Oprocz Sobola odchodzą Chrapek,Uryga i Czekaj... Zostaje ok 13-14 zawodnikow...plus te cale tlumy które pchaja się grac do Wisly drzwiami i oknami... Były takie czasy w wisle chociaż nie mogę sobie przypomnieć który to był rok gdzie musieli debiutować Brozki,Kuzera i cala mloda ekipa bo brakowało zawodnikow do 18. Będzie powtorka z rozrywki. Chcial smuda młodych to będzie miał mlodysz no bo gdzie znajdzie młodszego od młodszego juniora z Wisły...sa na miejscu i nic nie kosztują... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
"odstaw rodaków..., odstaw rodaków...".
Nieprzedłużenie umowy z Sobolewskim jest dla mnie skandalem. Jedynie taka opcja, że Radek chciał iść pograć gdzieś, gdzie i dobrze zarobi, i specjalnie się nie zmęczy, byłaby w stanie przekonać mnie do zmiany zdania. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak jak już pisałem wcześniej, tyle naszego co się pośmiejemy przez łzy przy Franzie a raczej dzięki niemu. Młody Niemiec znajduje pracę w Polsce, kryzys w strefie euro robi swoje. ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobry sygnał nieprzedłuzenie kontraktu z Sobolewskim, Smuda będzie miał absolutną władzę w szatni (nie wy.......a go jak Probierza) , klub pokazuje, że będzie stawiał na młodzież, klub pokazuje, że oszczędza Sobolewski jednak to klasa mimo 36 lat i za półdarmo grać nie będzie. Znak dla Wilka, że pora się ogarnąc albo wracać do Korony
to wyjdzie tylko na dobre Wiśle. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|