The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2013, 09:10
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Czyli tylko kibice martwia sie Smudą - jak widac u pilkarzy jest bardziej szanowany i nie smieja sie z jego niedokonan.
Każdy potencjalny pracownik będzie szanował potencjalnego pracodawcę. Z rozsądku i grzeczności.
To nie jest argument.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.06.2013, 09:18
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Każdy potencjalny pracownik będzie szanował potencjalnego pracodawcę. Z rozsądku i grzeczności.
To nie jest argument.
Doprawdy? Jakos przykład Dana Petrescu pokazuje co innego a u Smudy podobno na treningach tez jest ciezko
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.06.2013, 09:34
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Doprawdy? Jakos przykład Dana Petrescu pokazuje co innego a u Smudy podobno na treningach tez jest ciezko
Zapomniałem dodać ze w oficjalnych wywiadach. "Broziu" szuka nowego pracodawcy i myśli o powrocie do kraju".

Druga sprawa ze dalej mam wrażenie ze nie mówisz tego na poważnie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.06.2013, 09:37
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałem dodać ze w oficjalnych wywiadach. "Broziu" szuka nowego pracodawcy i myśli o powrocie do kraju".

Druga sprawa ze dalej mam wrażenie ze nie mówisz tego na poważnie.
Ta jasne zapomniałes dodac, zapomniałes po prostu ze to samo bylo z Petrescu a teraz sie tłumaczysz

W efekty pracy Smudy wierzy były piłkarz Wisły Marek Motyka
- Trzeba zaufać temu wyborowi. Byli różni trenerzy w Wiśle, krajowi i zagraniczny, obecnie zostały zgliszcza. Teraz jest jeden pewnik - gorzej już być nie może. A czy będzie wspaniale, na miarę oczekiwań, czyli mistrzostwa i europejskich pucharów, to życie pokaże - ocenia Motyka. Dla niego trzyletni kontrakt, jaki otrzymał Smuda w Wiśle, to czas, jakiego nie można zmarnować: - Nie wyobrażam sobie, żeby przy takim kredycie zaufania to nie wypaliło, można było coś zepsuć.

Krzysztof Bukalski: Na zbudowanie wielkiej Wisły Smuda ma aż trzy okna transferowe, a więc do przyszłorocznych wakacji
Myślę, że trener Smuda jest w stanie zbudować zespół na miarę oczekiwań - mówi Krzysztof Bukalski, były zawodnik "Białej Gwiazdy", który grał u trenera Smudy. - Kiedy się przejmuje drużynę i trzeba ją odbudować na nowo, to zawsze jest jednak ryzyko. Potrzeba więc czasu i cierpliwości. Nie każdy dobry zawodnik od razu szybko wkomponuje się w zespół

Czy można prognozować, jaka będzie przyszłość w Wiśle? Cokolwiek zostanie zaplanowane, to szybko jest tam weryfikowane - komentuje były dyrektor sportowy Wisły Grzegorz Mielcarski
Po pierwsze, zobaczymy, jakie będą transfery. Choć piłkarze, którzy w Wiśle już są, absolutnie powinni grać lepiej. Jest tylko pytanie, na ile będzie ich w stanie zmotywować trener Smuda.

Zdaniem Mielcarskiego Smuda może być gwarantem ligowej stabilności, jeżeli będzie miał odpowiednich piłkarzy do jego wizji futbolu.- Od lat trener Smuda jest konsekwentny w grze pressingiem, który próbuje nakładać na rywali już na ich połowie, obojętnie z kim gra. Próbował to przenieść na grunt reprezentacji, przykładowo w meczu z Hiszpanią, co się skończyło katastrofalnie. W Wiśle powinni się więc nastawić na więcej dynamiki, biegania, będzie więcej kurzu leciało spod nóg
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.06.2013 o godz. 09:42.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów