|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wszystko się pieprzy po kolei. Być może będę dojeżdżał do roboty do Katowic.
Pytanie do Mobilków - czy jest benzyna która spali na trasie poniżej 7 litrów - jadąc plus minus 100-120 km/h? Właśnie jestem na etapie zmiany autka z zasłużonej Viki i strasznie łazi mi po głowie Mondeo IV, 2.0 145 KM żadnej turbiny, łańcuch itp - z tego co wiem robią spokojnie ponad 300 tysięcy. Minus tylko 5 biegowe więc powyżej 110 km/h pewnie spalanie leci w górę. Właśnie miałem zamiar zmienić na benzynę bo nowsze diesle to wiadomo ... mina na minie jak na granicy Koreańskiej. Chyba że się jeszcze do jakiegoś przekonam. Klasa - D Rocznik 2008 albo nowszy koło 40 tys zł z opłatami może ktoś ma inną propozycje? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
W Gliwicach wystawiony jest rozbity 2011 rok w dieselu do ogarnięcia w tych ca 40 tys. Osobiście szukał bym samochodu krajowego od pierwszego właściciela,a ze sprawdzonymi dał sobie spokój.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 13.06.2013 o godz. 23:10.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Dobrze kombinujesz z tą benzyną, najlepiej wolny ssak od nowoczesnych używanych Diesli przy dużych przebiegach trzymać się z daleka. Rozważałeś montaż "podtlenku" LPG? Ciekawą opcją jest Mazda 6 1.8 lub 2.0 przy babcio-jeździe jest szansa na 7-8 litrów w trasie. Aktualnie mam Legacy 2,0 z gazem i jestem bardzo z samochodu zadowolony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|