|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
martin_6;1351279[B napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
A to że się gościom nie podoba co gospodarz sobie wiesza na własnym stadionie, jest tylko i wyłącznie ich problemem. W końcu coś się dzieje, ech stara polska ekstraklasa...stęsknił się za tym człowiek . Żygac się już chce tym .......eniem o dokręcaniu śruby, przemęczonych organizmach, szukaniu świerzości, wypracowywaniu stylu, braku zgrania czy jak corocznie s.......onych okresach przygotowawczych. Walka, mecze walki, podziekowania za walkę...nudne to juz się robi a juz napewno przestało to być pozytywnym aspektem a stało się synonimem A-klasowej kopaniny po czołach. Walkę zdecydowanie wolę na trybunach lub jak mi brak wrażeń to załączam KSW z Nejmanem. Na boisku chciał bym po postu zobaczyć futbol. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Eksperci w lidze + "Stadion Legii może być zamknięty nawet do końca sezonu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pewnie że kara dla Legii powinna być (znacznie) dotkliwsza. Natomiast moje rozumowanie było takie - Jagiellonia jest tu niejako nagradzana, pomimo że jej kibice też nie są tu bez winy. Trzeba to przemyśleć, jakaś kara dla Jagi też musi być (choć może zakaz wyjazdowy na długi czas byłby bardziej właściwy)
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chciałbym stawać po jednej czy drugiej stronie, ale jednak to że leje się krew jest chyba poważniejszym problemem niż kilka rac i przerwany mecz na pół minuty gdzie nikomu się nic nie dzieje.
Keleman zagrał dziś świetny mecz na Kałuży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Szacunek za patriotyczną oprawę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No ale takie rzeczy Komisji Ligi raczej nie interesują (i nie powinny)
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro trzepią każdą flagę i transparent to chyba się deczko przyczynili pozawalając je wnieść Legii na stadion.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
niezależna.pl napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Szpen : 02.03.2014 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Pewnie że stronniczość. Wiadomo że pamięć o żołnierzach niezłomnych kłuje resortowych w oczy.I gdzie tu widzisz mieszanie polityki? Ona przecież jest obecna sama z siebie, tylko leszcze udają ze tak nie jest. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe swoją drogą, że Legia wnosi flagi, wpada na sektor gości i sobie tańczy w nim przez 2-3 minuty a policja miała zamkniętą bramę. Reszty się możemy domyśleć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przesrała sobie Legia, nie wiem właściwie po co - naprawdę wojowanie w momencie, gdy drużynie idzie dobrze, gdy wreszcie pozbyli się Waltera, gdy coś rokuje pozytywnie, uważam za nonsens. I nie tłumaczy ich, podobnie zresztą jak bohaterskiej Jagi rzucającej petardami w rodzinny, kompletnie nic. Dla Legii konsekwencje będą na pewno ogromne, wydaje mi się, że pusty stadion przynajmniej do końca rundy zasadniczej, a może nawet do końca sezonu, częściowo przyczyni się też do gry Legii. Dla nas to jakiś rodzaj uśmiechu od losu, chociaż szkoda, że za 2 tygodnie na Łazienkowskiej będzie jak na stypie, a nie walce o mistrzostwo Polski...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie chce mi się wierzyć, że zamkną cały stadion do końca sezonu. Za dużo pieniędzy przeszłoby Legii koło nosa.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale w tej chwili może po prostu być "pokazówka". To jest recydywa i powrót do lat 90. Takich przypadków w ostatnich latach właściwie nie było. Ja nie mówię, że mecz przerwano słusznie, ale skoro to się już stało, to kary będą drakońskie i raczej nikt Legii (bo kasa) nie popuści. Naprawdę myślałem po zeszłotygodniowych derbach, że chwilę poczekamy na taki strzał w stopę, jak zrobiło kilkunastu naszych. Ale jednak - Legia debilizmem przebiła dzisiaj wszystkich za całe lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To u nas dzisiaj takiego nie było. Przypadkowo eskalacja konfliktu nastąpiła w momencie wejścia na boisko 'gwiazdki' Żyro. Publika nie wytrzymała
![]() Tak szczerze mówiąc to kompletnie nie wiem o czym piszesz. Nie mieszkam. Riposta to jest wtedy kiedy komuś piszesz, a ten ktoś Ci odpowiada. Devonisch się wtrącił między wódkę, a zakąskę.
![]() Generalnie - liga będzie ciekawsza! ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie do wiary, że istnieje na świecie osoba, ktora nie oglądała Piłkarskiego Pokera
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Legia pokazała, że lata 90 żyją w nich, szacunek! Dostaną za to konretnie, nie wierze w pobłażliwość.
A teksty życzące im najwyższych kar to zwyczajne kurestwo w stylu ....y z kałuży 1...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.03.2014 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Sorry, ale z tymi latami dziewiećdziesiątymi to straszne pitolenie i dorabianie ideologii. Tak samo w mordę daje się w XXIw., jak dawało się w poprzednim stuleciu. Ludzie się nie zmieniają, to "władza" próbuje regulować i tłumić ich popędy, zapędy itp. Nie mówmy w kółko o latach 90-tych, jak o utraconym Raju. Było, minęło. Kto widział (ja za młodych lat), niech się cieszy, kto nie widział - wiele stracił.
Jeśli to prawda, że Jagiellonia bombardowała sektory piknikowe i rodzinne, to akcja Legii jak najbardziej zrozumiała. Ciekawi mnie tylko, czy w wypadku braku zamknięcia Żylety też doszłoby do tego typu "zamieszek". W kwestii kar się nie wypowiadam, ale uważam, że nie powinny godzić w dorobek punktowy piłkarzy. Jak już z nimi wygrywać, to uczciwie. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wilno, Bełchatów, Bydgoszcz i pewnie jeszcze kilka incydentów by się znalazło z udziałem tych troglodytów. Niech im w końcu dopierd*lą taką karę że się przez kilka lat nie pozbierają. Na początek proponuję zamknąć ten kurnik do końca sezonu, walkower obustronny i wysokie kary finansowe.
domin_czyzyny - a czemu mam im nie życzyć jak najgorzej? Im gorzej dla nich tym lepiej dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Głupota, która spowoduje jeszcze większe eskalację pokazówek z zamykaniami stadionów. Strona mówiąca o nieproporcjonalnych karach dla kibiców ma właśnie na długo wytrącone argumenty. Tusk jak Putin ( zachowując oczywiście wszelkie proporcje) gdyby nie był posrany że mu zaraz Ruscy wjadą już pewnie trąbił by w mediach "a nie mówiłem?". Niestety ale wczoraj władza dostała to czego chciała - argumenty i uzasadnienie swoich działań.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przestańcie co poniektórzy płakać jak wiecznie pokrzywdzeni zza miedzy.
Kibicowska runda wiosenna rozpoczęła się jebnięciem jak żadna inna w ostatnich latach a tu jeszcze narzekania. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Żebyśmy się nie zdziwili, jak teraz odpowiednim "jebnięciem" zareaguje strona rozdająca karty, czyli rządowa. Nic nie muszą się wysilać, ledwo kopacze wybiegli na boiska po zimowym śnie a co kolejkę znajduje się banda debili, która tylko podrzuca argumenty, by zaostrzać kary.
Ostatnio edytowane przez felipe : 03.03.2014 o godz. 09:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
za weszlo.com:
"Mecz rozpoczął się oprawą – jakże inaczej – patriotyczną. A potem Polacy pobili innych Polaków, zgodnie z patriotycznymi ideałami." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno jest pewne. Powinni Legii przyjebać potężną kare.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kolejny frajerski wpis...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jaga i Legia wiedziały na co się piszą i tyle. Gdyby nie zamykali młynów za pierdoły, do wczorajszej akcji by nie doszło.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.03.2014 o godz. 12:53.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|