|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 31.10.2013 o godz. 20:29.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT:/
Która mówi że.. ? ![]() Nie łapię. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dla mnie klasycznym przykładem sędziowania pod zapotrzebowanie (w tym wypadku polityczne) było wyruchanie nas w PP przez sędziowską mafię w meczu z Ruchem, gdzie w dwumeczu pdyktowano przeciwko nam 3 (!!!!) karne z kapelusza aby minister Mucha nie musiała znowu pytać "Kto wylosował te drużyny".
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
"Skupmy się na swojej drużynie i na swoim mieście" no tak ale to temat Ekstraklasa, Wisła jest w innym dziale...
A o Legii jest pocisk bo mają śmiesznego, Super Prezesa z dumną owłosioną klatą, i ogólnie napinają się że hej Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Janusz : 31.10.2013 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech w plecy.
Legia, Górnik, Wisła, Pogoń i Cracovia. Czołówka ligi rysuje się coraz wyraźniej. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Napinających się bajkopisarzy w Warszawie i Krakowie nie brakuje. Aglomeracja warszawska większa więc i więcej napinaczy. W pewnym wieku po prostu wyrasta się napinania, albo dostaje się na mieście gonga i wyrastanie następuje natychmiastowo. Lepiej wyluzować.
Odnośnie stopera to dobry ruch, przyjechać ma jeszcze 2 innych z tej samej reprezentacji. Zawsze to jakieś ruchy kadrowe Wracając do ligi. Ciekawi mnie co stanie się z Widzewem w przerwie między rundami. Nie mają szans na wzmocnienia, taktycznie są chaotyczni, puchną już na początku drugiej połowy i perspektyw brak. Trzy kolejne spotkania też nie zapowiadają choćby 3 punktów. Chociaż w przypadku meczu z nami wszystko jest możliwe Jestem w 99% przekonany że spadnie z ligi Podbeskidzie i Widzew, owszem pałęta się tam jeszcze Korona i Zagłębie, ale znając te zespoły odpalą, a jak nawet będą się potykać to w bezpośrednich spotkaniach zrobią swoje. Małe wróżenie z fusów : Co do górnej części tabeli pozostanie bez zmian jeśli chodzi o kluby w grupie mistrzowskiej. Jedyny wyjątek to Lechia, która zamieni się ze Śląskiem miejscami. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
została jeszcze cała runda , to wszystko może odwrócić się do góry nogami , choć też obstawiam że Śląsk załapie się do 8 , ale niekoniecznie kosztem Lechii
|
|
|
|
Guest
|
|
Zdziwię się jak Zawisza skończy w górnej 8. Poza tym jak dotąd na plus zaskakuje KSG, Wisła, Pogoń i pejsy.
Ostatnio edytowane przez arti : 02.11.2013 o godz. 13:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Meczu nie widziałem ( bo po co?) ale byłem na spacerze z żoną i dzieckiem na Plantach w okolicach Filharmonii, piłem sobie czekoladę z Chocoffee i zastanawiała mnie jedna rzecz - ciągle słyszałem tych ćwoków z Kielc a garbaci jacyś milczący )))
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niech się cieszą laski w paski, że trenerem buraków już nie jest Ojrzyński, bo Nowak i ulubieniec Małego "spie.rdalaj czarnuchu", scyzorykowa rzeźnia wysłałaby na L4 na długie miesiące.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
|
Padłem, komentarz z Krakowskiej:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tylko ta Cracovia niepotrzebna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia dalej sie wzmacnia
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/2...em-heerenveen/ najważniejsze żeby Leśny zostawił Urbana na stanowisku trenera.Janek to dobry trener nigdzie takiego nie znajdą |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Skończ już chłopie, bo zachowujesz się jak typowi stadionowi krzykacze zza pleksi... Tyle, że oni napinają się przynajmniej na stadionie... Swoją drogą - byłeś choć raz w Warszawie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jestem tam codziennie... i z (L)osersami ma stycznosc na codzien. Wielu jest normalnych mozna z nimi pogadac ale wielu to bajkopisarzy i na tych jestem tak wyczulony. Moze stad moja taka awersja jesli pieprza dyrdymaly...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
[QUOTE] Przynajmniej pasiaste damy nie panosza sie tu po forum[/QUOTE
Ale Ci się panoszą na mieście więc tym się zajmij tak jak się zajmujesz "ustawianiem do pionu" Legionistów. Ja rozumiem, że Legii się nie lubi ale jak się pisze, że Legia komuś zwisa bo to taki tam rywal, takie w sumie szmaciarze, zwykłe cieniasy a później w tym temacie sama napinka, ciągle piętnowanie Legii, cieszenie się z porażek to po pierwsze się gryzie z tym, że Legia wam zwisa a po drugie, że jest taka cienka. Bo jakby wam była obojętna to byście tak szeroko nie komentowali jej poczynań. Trochę od niektórych tu jebie kompleksami. A Warszawka na forum tutaj też się nieźle rozhulała więc też dajcie sobie na luz bo nieładnie tak w gościach pyskować i nie jest to temat o Legii tylko i wyłącznie ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
hehehehehe, garbaci
Nie chce mi się szukać ale ostatnio ktoś pisał że grają "najładniejszą" piłkę w lidze. Zobaczymy co pograją jak im murzyna wykartkowali. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale chyba będzie mógł zagrać w najbliższym meczu bo to się liczy jako dwie zółte a nie czerwona. Pauzowałby jakby to była 4 zółta na przykład
![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() E: Jeszcze brakuje żeby Zagłębie poszło dzisiaj z koksem to Podbeskidzie się zesra na boisku żeby nie zostać kompletnie na końcu ...
Ostatnio edytowane przez Kocur : 02.11.2013 o godz. 20:34.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Żartujesz kocurze? Co moze zepsuć humor w dniu parchatej porażki?
Chyba tylko brak browara i viagry w domu. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OT/:
Jesu. Czytam relacje z meczu Widzewa i Pogoni na Onecie (!). Cytuję opis przy 2:1: Cytat:
Albo ja taki niedouczony? ![]() Ostania kolejka klasycznie, musi być kolejką 'cudów'. ![]()
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
chyba jednak ksiądz
Ekspiacja (łac. „odpokutowanie za winę, oczyszczenie”) – ludzkie działanie o charakterze religijnym (pokuta), mające na celu przywrócenie jedności z Bogiem naruszonej grzechem samego pokutującego lub innego człowieka czy społeczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Widzew ogrywa Pogoń. Kończymy runde jesienną na pudle
. Przed sezonem kto by w to uwierzył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Garbaci to byli, są, i będą. W ekstraklasie to i PBB możę grać piękną piłkę (wiosna 2013). Tu chodzi o cały sezon, a nie o 4-5 spotkań z rzędu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Niech mecz zakompleksionych w paski z zakompleksionymi z Kielc będzie ostrzeżeniem dla naszych kopaczy przed jutrzejszym meczem z Podbeskidziem. Tam wszystko się może zdarzyć i nie można lekceważyć piłkarzy z Bielska-Białej.
BTW Korona była lepsza, miała więcej "setek" wynik sprawiedliwy, a Saidi dostał 2 i 3 żółtą więc w Gliwicach zagra. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wiem, że nie powinienem wysuwać na podstawie tego jakiś dziwnych spiskowych teorii, ale oceńcie sami :
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...57588733_n.jpg ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Wiara Amiki ruszyła z dopingiem jak zaczęli wygrywać, bo wczesniej cisza jak makiem zasiał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taką tiki-takę to prawdziwa przyjemność oglądać
![]() Mam tylko nadzieję, że Smuda nie pozwoli naszym jutro wyjść na Podbeskidzie bez należytego nastawienia. Jesteśmy wysoko w tabeli, ale piłkarsko nie jesteśmy wiele lepsi od większości ekstraklasy. Zwyciężamy walecznością, kolektywem etc. Więc niech tych cech nam jutro nie zabraknie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
żydowskie ścierwa już nie zapunktują
|
|
|